Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę wstydliwa

jestem nieco wstydliwa , a mam ochotę na flircik

Polecane posty

a cholera!!! znudził sie leszcz jeden..... DAJ ZNAK ŻYCIA PODSZYWACZU.......TESKNIE..... HHHEHEHEHHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHHEHEEHEHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEEHEHEHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHE

Gość troszkę wstydliwa
mikołajka ty ściero obciągaj mi i to już szmato:classic_cool:

Gość troszkę wstydliwa
Mikołajko-Ty dziwko:)

gosc mnie rozbraja... hehe.. dostarcza mi rozrywki. bo chyba mysli ze wkórzy mnie jakiś fagas z netu co na kupe mówi papu...hehehe

Gość troszkę wstydliwa
HELLSCREAM zerżnij Mikołajkę tak aż będzię jeczeć z rozjkoszy

podszywaczu jak ty mi każesztyle czekać na swoja twórczość to ja rezygnuje z twoich usług bo nudny jesteś. ciagle to samo podszywasz sie pod nick i twiżysz topiki. bądz orginalny wymysl coś. autor: JEDYNY ORGINALNY I NIEPOWTARZALNY HELLSCREAM LOBO

nie wierzysz???? czy poprostu interesuja cie starsi??? gdzie kurcze podział sie podszywacz??? chyba skończył mu sie czas w kafejce...hehehehe

Gość kleofas dziad
ehhh fajna ta Mikołajka:)👄

jak jest fajna to ludzie ją lubią.

Gość kleofas dziad
wrzuciłłbym Cię na ruszt Mikołajko. napisz jak lubisz. preferujesz anal, oral, scat, piss? napisz coś więcej o sobie, jestem zainteresowany bliższym poznaniem twojej osoby, a zwłaszcza 2-3 miejsc:p;) pozdrawiam

Dobra kurcze ide sprawy załatwiać. zamiast odsypiac nocna zmiane to ja sie wdałem w szermierke słowna z jakimś bucem co nawet nicka nie potrafi sobie wymyslić i podszywa sie przez to pod nicmi które mu sie podobaja. a na dodatek zaczą ta szermierke i zdezerterował.