Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona taka

chciałabym a boje sie....

Polecane posty

Nie zjedzcie mnie tu od razu ale mam problem chyba natury psychicznej. Zaczełam brac po raz pierwszy tabletki - yasminelle,znam ich działanie bo czytałam i pytałam swojego gina- wiem podczas brania nie ma owulacji....Ale boje sie pójsc na całosc- choć tak bardzo tego pragne. Czytałam ze dziewczyny stosują dodatkowo gumki ale kurcze to po co te tabletki Jestem juz mama dwójki dzieci i nie chciałabym dorobic sie trzeciego. Czy jest tu ktoś kto uprawia seks bez dodatkowego zabezpieczenia i moze mnie troche uspokoić?? Proszę.

jak to w dni niepłodne?No chyba taka ciemna to nie jestem. Skoro nie ma owulacji ......

A moze jednak ciemna jestem...Oswieci mnie ktoś?

ja przez dwa lata brania tabletek nie stosowałam żadnych dodatkowych zabezpieczeń ;) nie masz się czego bać , jesli bedziesz brala regularnie i zgodnie z zaleceniami z ulotki szansa na ciąże wynosi 0,02 % wiec jest praktycznie minimalna :D

ja też ci mówię że możesz być spokojna. przez 5 lat kochałam sie tylko zabezpieczona tabletkami i nic się nie stało, w sensie że dzidzi nie mam. a na całość zawsze szliśmy, więc...

teoria - dzieki.

gunia 0505 - tobie tez dziekuje.kurcze moze sie jakoś odblokuje!!!!!

No i mój partner tez. Bo chyba przez ten stres to on ma szybki wytysk.

niedoswiadczona taka -->wiesz to chyba lezy w Twojej psychice ;) ale na prawdę nie masz się czego bac a skoro juz bierzesz tabletki to warto z nich korzystać ;)

Mam zamiar z nich korzystać!!!Dlatego sie na nie zdecydowałam. Wiem marudzę ale boje sie ciazy.Pamietam o zaleceniach w instrukcji.A czy diety odchudzajace maja jakis wpływ na działanie tabl,??

Gość idz na całosc

tabletki zabezpieczaja- wyluzuj. Ja nie zabezpieczam sie dodatkowo i nie jestem w ciazy juz 2 lata.