Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia h.

ile miarzyłyście sukien ślubnych?

Polecane posty

Gość ani jednej
ze zdjęcia wybrałam, uszyli mi i poszłam w niej do slubu

Gość jsdjddf
w sumie 3, szybko sie zdecydowalam ale sukienka jest SUPER!!

Gość lollola ej
ja mierzylam z 30 i tez sie w koncu;) zdecydowalam:)

a ja długo chodziłam po sklepach i nic mi się nie podobało. kupiłam pierwszą, którą przymierzyłam (tak mnie zachwyciła), a w sumie mierzyłam 2 żeby mieć porównanie

Gość wybralam jedna
ze zdjecia i po nia pojechalam. dla porowniania przymierzylam jeszcze dwie, ale zostalam przy 1

Gość zegarynka82
1-szą...... widziałam na zdjęicu pojechałam.....i kupiłam...... pozniej przymierzyłam jeszcze 2 ale nadal jestem utwierdzona w przekonaniu ze ta 1 to strzał w 10

Gość Towanda
Mnostwo...tej ktora akurat mi sie najbardziej podobala nie bylo w moim rozmiarze , a nie zdazyliby zamowic nastepnej, musialam sie zdecydowac na cos innego, w sumie nadal nie wiem czy wybralam dobrze;-))) Zobaczymy jak sie bede w niej czuc...

Oj, sporo:-) Bardzo długo szukałam, tego, co sobie wymarzyłam, i bardzo długo nie mogłam znależć. Miałam bowiem bardzo konkretnie sprecyzowaną wizję, jak ta suknie ma wyglądać.Mierzyłam różne, lecz to wciąż nie było TO. Jeśli chodzi o zdjęcia, to pojechałam raz bardzo daleko (jak dla mnie) by zobaczyć suknię, która na zdjęciu mi się bardzo podobała - i porażka - po zmierzenia było fatalnie.... przede wszystkim, zdjęcie nie pokazywało tyłu sukni, który był z 4 gigantycznych falban, brrr.... :-) W końcu znalazłam, i kupiłam... :-) i jestem zadowolona.

ja tez mierzylam calkiem sporo sukien na poczatek zeby zobaczyc wjakim fasoniebedzie mi dobrze bo ta ktora mi si epodobala na zdj nie pasowala wogole do mnie no i wyszla na suknie z calosci bez ramiaczek i strasznie chcialmam tren. no koleznaki kazaly mi zmierzyc taka ktora mnie wogole ne zachwycila na wieszaku ale swteirdzily ze wygladam w niej swietnie ja mialam troche mieszane uczucia i nadal czekalam na taka ktora zobaczylam na zdj i niby bl to moj kroj i wogole ale jak w koncu do salonu przyszla i ja zmierzylam to porazka wzielam ta ktora tak do konca mi sie nie poobala ale jak przyszlao do pierwszej przymiarki i byl to juz moj rozmiar to sie utwierdzilam ze to wlasnie ta swietnie lezy swietnie sie w niej czuje i bylamz zadowolona. nie byla zwydziwiana tylko dosc prosta z trenem zdobionym ale nie wybralabym teraz zadnej innej

Gość do fuczusi
nie wiadomo o co ci chidz, wciskanie kropek i przecinków nie boli :O