Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość Dulcia

Czy któraś próbowała na tym ćwiczyć? Czy można to urządzenie kupić gdzie indziej niż tylko TVmarkecie? Działa? Jakie odczucia macie? Dulcia

Gość skolmcia
ja taz jestem tym zainteresowana. jesli jestes z warszawy to sklep jest w podziemiach dworca centralnego. jesli juz moze masz jakies info na temat tego urzadzenia odezwij sie. gg 6080219

Gość szpilka66
hej

Gość szpilka66
dziewczyny...mam pytanie...jak dlugo stosowalyscie...i jakie sa efekty w centymetrach....oraz ile razy dziennie i ile minut....i czy ujedrnia sie cialko

Gość thegoby
Cena w TVMarkecie wcale nie jest okazyjna, tyle samo kosztuje za granica. Wszystkie wypowiedzi na temat Leg Magic wygladaja na ustawione, czy moge prosic o szczery komentarz. Serdeczne dzieki :)

Chwalić można, ale reklamować w 10 postach NIBY od różnych osób - to jest nieuczciwe. Wycięłam.

Gość thegoby
Jesli kupilas to gdzie i od jak dawna stosujesz? Bede wdzieczna za odpowiedz. :)

no własnie ja tez mam o to pytanie.. Czy faktycznie to coś daje?? bo własnie jestem zainteresowana tym ale nie wiem czy sie opłaca..

Gość thegoby
Jak na razie z tego, co mi wiadomo jeszcze nie ma tego urzadzenia na polskim rynku, wiec nie wiem, skad tyle pozytywnych opinii. Dziewczyny, badzcie fair w stosunku do kolezanek, powiedzcie prawde. Jesli uzywacie to jak dlugo i czy sa efekty. Bede niezmiernie wdzieczna za szczerosc.

Gość LEG MAGIv JESt W TV MARKET
witam jak to nie ma na polskim rynku.. jest zajrzyj na strone TvMarketu oni jako jedyni w Polsce oferuja oryginalny produkt Leg Magic a co do ceny to ona nie jest wysoka biorac pod uwage to jakie sa efekty stosowana leg magic. dziewczyny jesli nie leg magic to mozecie sprobowac Easy Shoper. Kolezanka mowi ze tez daja fajne efekty...

Gość thegoby
To prawda, jest w TVMarkecie, ale jeszcze nie dostepne. Dopiero weszlo na rynek. Co to jest Easy Shopper, nie znalazlam nic takiego w internecie, czy znasz moze adres na strone? Dzieki.

Gość materunia
ja mam leg magic i jak narazie jestem zadowolona. uzywam go dopiero od kilku dni więc trudno mówić o rezultatach, ale mam nadzieję, że będą. wygląda na niewinny sprzęt, ale daje popalic. Na dołączonej płycie dvd jest zestaw ćwiczeń przez pierwsze dwa dni nogi mnie bolały i nie mogłam wejsć po schodach, ale teraz jest ok.

Gość thegoby
O rany! Znalazl sie wreszcie ktos! Mozesz powiedziec ktore partie nog Cie bola?

Gość patrycja27
witam tam sie wdarla literowka... chodzilo o EASY SHAPER .. rownie ztvmarket sprzedajhe to urzadzenie... ja mam leg magic od dluzszego czasu wiec moge juz mowic o rezultatach...wiec rezultaty widac, co do nog to sa one ladnie wymodelowane, prosciej mowiac szczuplejsze i zgrabniejsze! pozostale czesci cial rowniez nabiraja ladnego ksztaltu.

patrycja27 - od jak dawna ćwiczysz na leg magic? jakie są wyniki w kg i/lub cm? czy faktycznie brzuszek i plecy też ulegają zmianom? a jak kształtowanie wewnętrznych części ud i okolicy kolan?

Gość NAPISZCIE DOKADNIE
widziałam w telwizji te urzadzenie, polega ono na rozjezdzaniu nog w poprzek.I tak sie zastanawiam czy cwiczenia na rozjezdzanie nog w poprzek sa lepsze na kształtowanie nog, od cwiczen np, jazdy rowerkim staconarnym(tu raczej nogi sie rozjezdzaja do przodu i fo tylu jak sie pedałuje). a jakie jest wasze zdanie?

Gość jest dołaczona
płyta dvd? hmmm, ja nie mam dvd :( a instrukcji jak cwiczyc nie ma w zestawie?

nie każdy może korzystać z rowerka :( ja akurat mam problemy ze stawami kolanowymi... przez co rowerek, bieganie itp odpadają... dlatego zastanawiam się nad tym urządzeniem ;)

Gość a czy nie lepiej
kupic jakies kasety dvd z instruktażem róznych cwiczeń?

Gość ale chyba mnie nie
napiszcie cos, bo sie zastanawiam czy kupic to urzadzenie.A gdzie le[iej zamowic, przez internet czy poprzez tv market? to ta sama firma?

Gość MadziasW
Hej, ile musieliście czekać na Leg Magic?!

Ja też sobie zamówiłam (dokładnie 4 kwietnia) i jeszcze czekam na przesyłkę :/ Podobno tak dużo mają zamówień ... Doczekać się już nie mogę :)

Gość ja sobie dzis zamówiłam
ze stronki www.tvmarket.pl Dosłałam meila z potwierdzeniem ze zamowienie zostało przyjete......ale nic nie pisza kiedy dostarcza.Trzeba było wypełnic tam na stronce formularz z adnymi osobowymi a takze podac nr telefonu komorkowego.Czy oni oddzwonia, dla zweryfikowania czy sie zamawiało czy nie? Bo przeciez kazdy moze wjesc zamowic i np. dla głupoty podac nr telefonu kogos innego.Jak to jest? Beda dzwonic ?

Gość musisz trochę
moja mama tez zamówiła ale realizacja pewnie potrwa do 4 tygodni a przedłuzają i mówią ze maja dużo zamówien a prawda pewnie jest taka ze nie mają duzego ruchu a ich gadanie o wielu zamówieniach to chwyt marketingowy...bo chyba lepiej usłyszeć "mamy duzo zamówien ale postramy sie wysłać najszybciej" niz juz Pani wysyłam...tak mi sie wydaje a jak u mojej mamy bedą efekty to i sa spróbuję.

Gość wiolka_dzika
ja tez jestem zainteresowana tym urzaseniem i nawet napisala na forum tvnturbo do programu gadzet zeby go przetestowali jak ktos chce to moze sie tam dopisac. post jest z 01/05/07 to moze jak bedzie duzo osob tym zainteresowanych to przetestuja leg magic

Gość khjuy

Gość najlepszy jaki miałam
JA takze zamowiłam, ale tzreba czekac ponad miesiac:( bo podobno nie mają i muszą sprowadzic z zagranicy.A tam bedzie instrukcja jak cwiczyc?I oni to dostarcza złozone, i trzeba sobie złozyc?

no cały czas sie waham... zamówic czy nei zamówić?? wiem napewno że wygląda to całkiem całkiem.. sama używam rowerku stacjonarnego ale nie działa to na te miesnie boczne na których mam tłuszczyk.. zawsze miałam problemy z nogami i pośladkami.. Naprawde to działa??