Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość poprzednik...
to trzeba samemu złożyc. wejdzie na ich strone w necie i tam jest link do instrukcji obsługi leg magic. kobiety chcecie kupowac i nie wiecie nic na temat.

Gość wiolka_dzika
Ja wiem wszystko na temat Leg Magic tylko jak to juz bywa z tymi roznymi urzadzenia reklamowanymi w telewizji ktorych nie mozna przetestowac w sklepie to czasami nie wie czy to jest tak na prawde skudeczne. Jak twierdza ci ktorzy go rekamoja. Zamowienie zlowylam wczoraj i przekonam sie sama czy jest on tak bardzo skuteczny.

Gość mmkkj

Gość dsaasdsa
fdsafda

powiedzcie jak działa na mięśnie ten przyrząd?? kto na nim już ćwiczy??:)

Witam! ja również zamówiłam Leg Magic- 3 tyg. temu. telefonicznie. Też zostałam poinformowana, że muszę długo czekać, bo oni muszą sprowadzić sprzęt z zagranicy, nie mają teraz na stanie. Przeczytałam post o tym ,ze zamówienie TV Marker trwa do 5 dni i trochę sie zaniepokoiłam:/. Słuchajcie, ja zamówiłam tez sprzęt za względu na chęć poprawy ud i pośladków (figura gruszki).Nogi mam bardzo szczupłe za wyjątkiem tych partii. Powiedzcie mi jakie dokładnie daje efekty to urządzenie? nie chce, aby całościowo nogi mi się rozrastały. Z góry dzięki za odpowiedzi szczere i uczciwe. pozdrawiam.

Gość pojecia nie mam
tez mam figure gruszki i z tego powodu zdecydowałam sie zamowic ten sprzęt.Moja bolączka to uda(bryczesy) i posladki.łydki w miare ładne.Napiszcie dokładnie na co działa to urzadzenie,jakie efekty

Gość wiolka_dzika
Na co dziala leg magic to jest opisane na stronie www.tvmarket.pl a jakie sa efekty to nie wiem bo sama czekam na Leg Magic.

Cześć dziewczyny! Ja od piątku posiadam leg magic i powiem wam, że daje popalić! W TV te ćwiczenia wydają się dziecinnie łatwe ale w rzeczywistości nie jest to takie proste(przynajmiej na początku) a nogi bolą mnie jak cholera!! Ale to dobrze bo to znaczy, że mięśnie pracują! Jak poćwiczę troszkę dłużej to napiszę jakie są rezultaty. A na przesyłkę czekałam aż 4 tygodnie ale towar zdogny z opisem Mam nadzieję, że nie wyrzuciłam pieniędzy w błoto-teraz tylko silna wola i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć!!! Pozdrawiam

Gość ale w tych reklamach w tv
mówia na co to jest!na uda posladki biodra...

Gość zulik
hej! czy leg magic daje możliwość pozbycia się boczków???? z góry dzięki za odpowiedź! ;))

Gość do agi
dzwonili do Ciebie informujac Cie kiedy Ci dostarcza>? bo ja zamowiłam i obawiam sie ze moze mnie nie byc w domu jak przywioza mi to urzadzonko.Powiedz czy trudno to złozyc, czy jest tam instrukcja jak to złozyc, i wogole jakas instrukcja jak wykonywac na tym cwiczenia.

Gość do agi

Dzwonił do mnie chłopak z kuriera i też mnie wtedy nie było w domu ale umówiłam się z nim na taką godz jaka mi pasowała. Nie musisz być chyba osobiście w domu (ja bo nie maiałam sprawdzanej tożsamości)-ważne to żeby były pieniążki w domu i ktoś kto je da kurierowi! A co do urządzenia to prawie cała jest złożone-przykręcasz tylko stopki na których cały sprzęt stoi i możesz hulać do woli!! Instrukcja obsługi też jest dołączona-odnośnie sprzętu i wykonywania ćwiczeń. Dołączona jest też płyta DVD ale prawdę powiedziawszy to jej nawet nie oglądałam jeszcze A czy można zlikwidowć na tym \"boczki\" to nie mam pojęcia ale wydaje mi się że w jakimś stopniu na pewno tak.

Gość a jak ktos
ma krzywe nogi, to poprawi to wygląd nóg?

ja dzis zamówiłam na allegro... Zobaczymy ile to da.... Na allegro czeka sie krócej a jest to ten sam produkt co w TV, cena taka sama

Gość ma ktos
jeszcze Leg Magic? moze sie wypowie?

Gość ma ktos
a te kobitki co juz cwicza, powiedzcie jakie sa efekty konkretnie: czy te cwiczenia wyszczuplaja, czy cialo sie robi jedrniejsze , nogi zgrabniejsze?

Gość upppp

Witam! mam Leg Magic, kurier dostarczył mi dokładnie wczoraj. Szybko można złożyć, ale o efektach powiem jak zapoznam się z instrukcja, płytka DVD i zaplanuję trening:) W każdym razie, uważam że sprzęt nie jest warty aż tyle pieniędzy. Ale tak bardzo byłam zainteresowana, że zaszalałam! mam nadzieje, że rezultaty zrównoważą cenę. Jeśli ktoś z was ćwiczy już to proszę, podzielcie się opiniami jakie efekty widzicie u siebie po dłuższym treningu:)

Gość ja jestem na diecie
moja mama kupiła i dzis rano dostała ale powiedziała ze to urzadzenie wygląda nieporadnie tak niewinnie ale zobaczymy czy mamie pomoże ja nie mieszkam z rodzicami wiec nie przekonam sie czy działa. a jesli chodzi o zakupy w tv matkiecie to za rok to urzadzenie bedzie w promocji o połowe tansze... taki jest marketing i koniec a prawdopodobnie to urzadzenie jest warte moze 100 zł ale reklama dzwignią handlu wiec im lepiej przedstawi sie produkt tym ewentualny klient ma wrazenie ze to atrakcyjna i niska cena...a tak naprawdę to cena zawyzona jest ok moze nawet 300%!!!!!!! jestem chemikiem i jak patrze na ceny proszków do prania to mnie sie kolana uginają! bo te proszki 600 gramowe nie sa warte wiecej niz 2 zł a niektóre arki kosztuja nawet 7 zł!!!!!!!!! wiec kupujac nie tylko w sklepie ale tez w tv markecie czy mango kupujecie produkt a dodatkowo płacicie za tyle reklam w tv!!!!!!!!!!!

Dokładnie! urzadzenie nie jest warte tej ceny..dałabym za niego do 200 zł. Ktos na forum napsiał (innym), że Leg Magic stoi w clubach Australii..i to normalka z niego korzystac, daje efekty.. Ale jak to mozliwe skoro to taka nowość?? Ja więcej nie kupię sprzetu z TV Marktu, bo to byly cięzko zarobione moje pieniądze, ale niestety zainteresowanie wzięło górę .Postaram się wykorzystać sprzęt, tak aby--jak pisałam -efekty zrównoważyły cenę.:)

Gość moze ja najpierw
ja ćwiczę w domu nogi i powoli widzę efekty... zamiast kupowac jakies urzadzenia to lepiej wydac te 30 zł na poradnik gdzie są opisane cwiczenia bez uzywania jakichkolwiek przyrzadów....zresztą maszyna za Was nie schudnie... ja kupiłam rowerek po miesiacu się zniechęciłam.. potem były i agrafki i nawet dużą piłkę rehabilitacyjną kupiłam! wszystko lezy w kącie... korci mnie by kupic i ten sprzęt ale jak pomyslę ze za 2 tygodnie bedzie tylko stac w starej szafie to wolne nie kupować.

ja zakupiłam to urzadzenie.. odezwe sie za 2 tygodnie. Wiem napewno tylko jedno że niewarte jest swojej ceny. TE metalowe rurki to 100 zł maksymalnie kosztowały w wykonaniu. Fakt faktem jest ze czuje cwiczące miesnie wiec powinno cos dac.. Mam rowerek stacjonarny w domu wiec tez jezdze od czasu do czasu. A to czy cos da efekty czy nie to zalezy tylko od nas czy będziemy dobrze sie odzywaiac i regularnie cwiczyc...

Gość MMMamuśka
Nieuchronnie zbliżam się do 40-tki. Prowadzę siedzący tryb życia: pracuję 8 godzin przed komputerem i jeżdżę samochodem, mało spaceruje, więc po urodzeniu drugiego dziecka moje uda, pośladki i brzuch wyglądały okropnie. Pisze w czasie przeszłym „wyglądały”, gdyż 8 dni temu kupiłam LEG MAGIC i ćwiczę raz dziennie. Do urządzenia dołączona jest płyta DVD z zestawem ćwiczeń do wykonania. Wykonanie ich wraz z prezenterką zajmuje mi ok. 15 – 20 min. (to zależy czy włączam pauzę aby chwilę odpocząć). Wcześniej chodziłam na aerobic dwa razy w tygodniu, ale nie zawsze miałam z kim zostawić dzieci, a poza tym z dojazdem zajmowało mi to aż. 2,5 godziny. Obecnie ćwiczę kiedy dzieci pójdą już spać, a rano po przebudzeniu siadam na łóżku i z ogromną radością spoglądam na swoje nogi. One z dnia na dzień jędrnieją i chudną!!! Jak tak dalej pójdzie to w lecie znów założę króciutkie spodenki i bez skrępowania wyjdę na plażę. LEG MAGIC jest rewelacyjny!!! Działa dokładnie na wszystkie te okolice, o których mówią w reklamie!!! Wcale nie uważam abym przepłaciła. A jeszcze jedno, ja dziennie wypijam ponad 2 litry wody i pije takie ziółka oczyszczające organizm, aby szybciej usunąć z organizmu wszystkie szkodliwe substancje, które w wyniku ćwiczeń uwolnią się z moich tłuszczykowych zapasów. Pamiętajcie to ważne, gdyż jeśli toksyn nie usuniecie, to może wam się np. pojawić trądzik na twarzy. Pozdrawiam.

Gość ten ostatni post
to czuje, ze chodzi w nim o reklame tylko;)

moja mam kupiła to urzadzenie i nie spodobalo mi się to ze w ulotce jest wiecej informacji o dietach i mam wrazenie ze to urzadzenie jest dodatkiem do diety tylko po 2 obejrzałam program cwiczen i tylko jedno cwiczenie robi sie na tym urzadzeniu reszta cwiczen czyli te przysiady i brzuszki robi się bez przyrzadu. Ja znam cwiczenia które kształuja wewnetrzna strone ud pewnie tak samo jak to urzadzenie...jedynie to podobała mi się wysportowana sylwetka cwiczącej która ukształtowała takie ciało na siłowni...mnie troche to urzadzenie rozczarowało.. moze miałam za duze wymagania co do tego przyrządu.

Gość boje sie przytyć...
ja kupiłam zestaw elastycznych tasm i to mi zastepuje siłownie:-) moge robic cwiczenia takie jak na maszynach na siłowni i juz widze ze miesnie ramion i brzucha stają sie widoczne:-) jeszcze popracuje na pupą by była troszkę wieksza i bedę też cudo! ale o leg magic myslałam ale duzo podruzyję i tasmy lepiej schowac do kosmetyczki niz to urzadzenie prawda?

dziś mamy dopiero 7 dni odkąd mam leg magic ale musze powiedziec ze ja akurat nie mam chudych nóg wiec widze czy to działa czy nie.. Szczerze mówiac chodziłam i na siłownie i na aerobic ale żadne cwiczenia nie pomagały na górne miesnie ud :( na leg magic nie cwicze codziennie niestety ale widze ze nad kolanami juz mi sie miesnie zaczynają kształtowac :) choć nie mówie że jest rewelacyjnie juz.. nie oszukujmy sie aby schudnac i ukształtowac miesnie nie wystarczą tylko ćwiczenia a trzeba tez dołożyc diete.... Dla mnie np to ze w instrukcji jest informacja o dużej ilości diet było wielkim plusem!!!! NIe każdy ma czas na układanie dla siebie indywidualnej diety a przy kształtowaniu sylwetki jest to bardzo wazne. Staram sie od roku odchudzić i jak na razie posżło 9 kg i wiem co to znaczy ciezka praca .. Niestety nie cwiczyłam wczesniej regularnie ale od jakich 3 miesiecy staram sie przynajmniej... (gdybym cwiczyła byłoby wiecej kg utraconych, bo ćwiczenia przyspieszają przemianę materii) Na to urzadzonko tak jak i na rowerek stacjonarny wskakuję kiedy chcę i nie musze biec na siłownie.. bo mam ogólnie mało czasu... I niech tego niektórzy nie uważaja za kryptoreklame bo tego nie robie.. A przed chwilą skończyłam trening z płyty... To że nie ma na niej samych cwiczeń z Leg magic jest akurat dobre bo watpię żeby którakolwiek dziewczyna wytrzymała 15 minut ćwicząc na samym leg magic!! to wbrew pozorom ciezkie ćwiczenia kiedy chce sie je wykonywac dokładnie.. Poza tym na płycie są też ćwiczneia na brzuch wiec to tez duży plus... Aczkolwiek uważam ze 349 to duża cena jak za tak proste urzadzenie.. pewnie za 1-2 lata wejdą podróbki równie skuteczne ale o wiele tańsze.. (to urządzenie jest proste w produkcji)