Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Go艣膰 a jak cwiczyc na tym urzadzeni
ja dopiero otrzyma艂am leg magic,jest p艂ytka ale ja nie mam DVD.Jest broszurka z cwiczeniami, i tam pisze ze kazde cwiczenie cwiczymy 60 sekund, jest kilka tych cwiczen, jest ich 13 i kazde cwiczyc po minucie, wiec razem to 13 min.A tu ktos pisa艂 ze na p艂ytce jest 24 minuty cwiczen, wiec nie wiem jak mam cwiczyc,i czy trzeba cwiczyc kolejno jak jest pokazane na rysunkach, czyli zachowac kolejnosc, czy moge sobie dowolnie cwiczyc, np.w ciagu dnia wskakiwac na leg magic i na nim cwiczyc, bez np. pompek(bo cwiczenie pompek tez mam w broszurce),?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
i czy trzeba cwiczyc tak jak pisze te kilkanascie minut dziennie, czy mozna cwiczyc ile sie chce, np. 2 godziny dziennie?czy jak bede cwiczyc wiecej niz tu zalecaja to sobie zaszkodze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mary....
w艂asnie wypr贸bowa艂am to urzadzenie i jest takie sobie owszem daje popalic ale ja znam cwiczenia na wewnetrzn膮 stron臋 ud kt贸re nie wymagaja przyrzad贸w i nie sa tak monotonne jak leg magic...og贸lnie uwazam ze nie warto bo po 2 dniach juz bym na tym nie cwiczy艂a..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuppppppppp

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

mam ten przyrzadzic juz 2 tygodnie i 2 cm straci艂am w n贸偶kach, szczeg贸nie to wida膰 na wewnetrznych stronach ud, poza tym w talii posz艂o bo nie mam juz takich boczk贸w. Og贸lnie to cwicz臋 jak mis ie zachce... na poczatku 30 powt贸rze艅 nie mog艂am za jednym razem zrobi膰 a teraz 70 robie:D Gdybym cwiczy艂a z p艂ytki to pewnie juz 2 razy wiecej by uby艂o.. ale tak jak podkre艣lam!! bez pracy nei ma ko艂aczy!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ewu艅ka25
Witajcie Laseczki! ja mam Leg Magic od 2 tygodni.C贸偶 mog臋 powiedzie膰...najkr贸cej b臋dzie gdy napisze: TO DZIA艁A!膰wicze 1 raz dziennie co dzie艅 i efekty s膮 widiczne!N贸偶ki mi wysmuk艂y,samopoczucie mam te偶 lepsze...niewinne urz膮dzenie a daje w ko艣膰!Ale to dobrze bo o to w tym chodzi.Ma艂膮 dietka od 18 tylko p艂yny i jest super!Pozdrawiam i 偶ycz臋 powodzenia!

Udost臋pnij ten post

a ja mam zupe艂nie inny problem.. jestem szczup艂a i trudno przybrac mi na wadze:/ g贸ra jest ok, ale moje nogi mi sie wcale nie podobaja. sa zbyt chude!:( chcialabym mie膰 grubsze uda i pup臋..Leg Magic pracuje nad tymi cz臋艣ciami cia艂a, ale czy tylko sprawia ,偶e nogi s膮 szczuplejsze czy te偶 kszta艂tuje kobiec膮 sylwetke?...nie za chud膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia79
witam dziewczyny ja mam ten sprz臋t ju偶 miesi膮c i 膰wicze dziennie wieczorem ,ale nie z p艂yta .i nie widze rezultat贸w co robie 偶le????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia79
czy te 膰wiczenia na p艂ytce s膮 potrzebne

Udost臋pnij ten post

moze robisz za szybkie powt贸rzenia 膰wicze艅?? to trzeba wolno i dok艂adnie robi膰. Poza tym przy tym trzeba stosowac tez diete i duzo pic, dopiero wtedy sie spala... moze za du偶o jjesz i co spalisz to z nadmiarem uzupe艂niasz? :( same cwiczenia nie pomog膮 Ci w schudnieciu:( to sta艂y zestawi cwiczenia+dieta

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny! ja waham si臋 czy zakupi膰 LEG MAGIC czy mo偶e EASY SHAPER. Mam ju偶 w domu Gazelle Freestyle i na tym urzadzeniu mo偶na wykonywa膰 dok艂adnie takie samo 膰wiczenie jak na LEG dlatego chcia艂am cos na czym mo偶na wykonywa膰 膰wiczenia z oporem 偶eby mi臋艣nie mog艂y intensywniej popracowa膰. Sama nie wiem ju偶 co kupi膰 . Kusi mnie LEG MAGIC bo dzia艂a na mi臋snie wewn臋trznych partii ud a wiadomo ze tam w艂a艣nie sk贸ra jest najmniej j臋drna ale kusi mnie te偶 EASY SHAPER bo mo偶na na nim wykonywa膰 du偶o wi臋cej 膰wicze艅. POm贸偶cie!!!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i jak wam idzie...
warto czy nie warto kupi膰????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anetka25
kupi艂am easy shaper na wojosport.pl z dwoma gumami oporowymi i jestem bardzo zadowolana. wydaje mi si臋 to bardzo korzystne bo mog臋 sobie regulowa膰 intensywno艣膰 膰wicze艅. Polecam wszystkim. Z tego co wiem to teraz nawet sprzedaja oni po 289 z艂 a ja kupi艂am po 299 ale by艂o warto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanka27
witajcie:) nie wiem po co kupujecie podrobki sprzetu kt贸ry jako jedyny oryginalny jest w TvMarkecie. nNie wiem czy warto zaoszczedzic pare groszy czy moze lepiej miec oryginalny i pewny produkt od pewnego sprzedajacego. Lepiej kupc drozej i miec dobry sprzet kt贸ry wytrzyma na lata niz oszczedzac i miec cos co odbiega od oryginalu. Zreszta waro spojrzezc na inne fora i zobaczyc poczytac opinie uzytkownikow wlasnie o Easy Shaper kt贸rzy zakupili w TvMarkecie. Same pozytywne wypowiedzi. Nikt nie wspomina o innej firmir tylko pisze z zadowoleniem o TvMarkecie:) Konczac... warto czasami zaplacic wiecej by miec niezastapione oryginaln urzadzenie. Pozdarwiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dm Maria 22
super widac ze dziala u mnie efekty tez sa szybko zauwazalne.. LEG MAGIC jest NAPRWDE SUPER

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia ewa 44
czekam na dostawe jestem pelna obaw tak jak wy ale daje slowo ze jak dostane to napisze i wiarygodnie zaczne wam pisac o efektach narazie jestem na diecie kopenhadzkiej i przez tydzien schudlam 2,5 kg jeszcze tydzien i koniec diety wiec zeby nie przytyc to musze sprobowac na tej maszynie mam nadzieje ze ten tluszcz mi zginie MADZIUNIU ODEZWIJ SIE BO CIEKAWA JESTEM TWOICH EFEKTOW CALY CZAS SLEDZE TWOJE WYPOWIEDZI!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia ewa 44
MADZIUNICK CO U CIEBIE?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonek21
Witam,od dzis zaczelam cwiczyc na Leg Magic..wydawa艂o mi sie,ze bedzie 艂atwo i przyjemniej,ale to naprawde daje w kosc...pod艂ama艂am sie kiedy nawet nie zrobilam 30 sekundowej serii tak jak jest napisane w ksiazeczce,ale bede cwiczyc codziennie i pisac na bierzaco jak mi idzie..powiem tylko,ze nawet po godzinnym areobiku nie by艂am tak mokra jak po cwiczeniach z p艂yta na Leg Megic..dodam,ze jestem pocz膮tkuj膮c膮 osoba,jesli chodzi o trening.pozdrawiam i 3mam za Was dzi臋wcz臋ta kciuki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BABCIA EWA
NO DZIEWCZYNY JA NA RAZIE ZOSTALAM POWIADOMIONA ZE PRZYSLA MI TO CACKO DO 21 DNI NAJPOZNIEJ ZOBACZYMY JAK MI POJDZIE POKI CO NA ROWERZE ZROBILAM SOBIE WYCIECZKE OKOLO 30 KM TZN. 2 RAZY PO 15 KM Z 3 GODZINNA PRZERWA ODEZWE SIE JAK TYLKO PRZYSLA A POTAM DAM WAM ZNAC JAKIE SA WYNIKI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelina2424
Czeka艂am, czeka艂am no i si臋 doczeka艂am, zam贸wi艂am LEG Magic w TV Markecie 2.07 a 26.07 przywi贸z艂 mi go kurier. O dziwo zap艂aci艂am mniej ni偶 my艣la艂am, mia艂o kosztowa膰 艂膮cznie z op艂at膮 388,04 z艂 a kosztowa艂o 370,59 z艂. Wi臋c to by艂 plus ale nie oszukujmy si臋, urz膮dzenie jest drogie. A je偶eli chodzi o LEG MAGIC to na razie mi si臋 podoba, wcze艣niej jako艣 nie mog艂am si臋 zmobilizowa膰 do 膰wicze艅 (a mam dosy膰 grube nogi i od jakiego艣 czasu pojawi艂 si臋 te偶 brzuszek) a teraz 膰wicz臋. Faktycznie daje w ko艣膰 ale po dw贸ch dniach jeszcze nie wiem czy b臋d膮 efekty ale my艣l臋, 偶e najwa偶niejsza jest systematyczno艣膰. Na razie 膰wicz臋 z ksi膮偶eczki bo co艣 nie mog臋 uruchomi膰 p艂ytki, wyskakuje mi informacja, 偶e okres licencji testowej zako艅czy艂 si臋 i 偶e mog臋 uaktywni膰 pe艂n膮 wersj臋 ale 偶膮daj膮 hase艂 i kluczy licencji. Czy kto艣 mia艂 taki przypadek, je偶eli tak to napiszcie jak rozwi膮zali艣cie problem. Ja wys艂a艂am e-maila do TV Marketu ale jeszcze nie otrzyma艂am odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonek21
Drogie Panie mija dzi艣 trzeci dzien odk膮d 膰wicze,wiec to za ma艂o by m贸wi膰 o rezultatach,ponadto gdy jest cieplo jezdze na rowerze(ostatnie dwa dni,bo niestety dzis u mnie pada)no i nie jem na wieczor,ostatnim posi艂kiem jest obiad,i niestety narazie ciezko mi odstawic ostatecznie slodycze(jestem przed okresem i moj wilczy g艂贸d daje ciagle o sobie znac)ale staram sie pilnowac...w dodatku choruj臋 na cukrzyce(typu1) od 8 lat no i niestety czasem jestem skazana na dojedzenie czegos slodkiego lub nawet nocny posi艂ek,ale grunt to nie poddawac sie i systematycznie cwiczyc...odezwe sie jeszcze Drogie panie i 3mam za Was kciuki...co do przesy艂ki to ja nie wiem jakim cudem zap艂aci艂am tylko 335,69...ale im mniej tym lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonek21
a jesli chodzi o p艂yte to u mnie chodzi,ale jest po angielsku:(troch臋 szkoda,bo jednak lepiej jest ktos wyt艂umaczy jak poprawnie cwiczyc...i co ciekawe gdy odpalam ja na komputerze to wogole nie ma g艂osu,a na DVD jest...dziwne,ale widac,ze niedokonca powiod艂o im sie z tymi p艂ytami,bo niejedna osoba na forum narzeka na jakies jej mankamenty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ellka23
leg magic jest naprawd臋 extra:) ja 膰wicz臋 i 膰wicz臋 bo c贸偶 jak wida膰 efekty to chce sie zobaczy膰 kolejne:) pozdrawiam i powodzenia dziewczynki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BABCIA EWA 44
IWONKA TY TAK JAK JA Z TA CUKRZYCA I WILCZYM APETYTEM PRZED MIESIACZKA NA ROWERZE TEZ JEZDZE JAK TYLKO JEST POGODA TYLKO CZEKAM NA TO URZADZENIE I MAM OGROMNA NADZIEJE ZE MI NOZKI ZESZCZUPLEJA BO TYLKO TEN PROBLEM MNIE NURTUJE MAM FIGURE GRUSZKI DZISIAJ ROZMAWIALAM ZE ZNAJOMYM PRACUJE W CYRKU OCZYWISCIE NA SCENIE I MNIE PODLAMAL ZE TO NIC NIE DA POWIEDZIAL ZE SZKODA KASY MAM NADZIEJE ZE SIE MYLI JA I TAK CZEKAM NA TO CACKO JAK NIE SPROBUJE TO NIE UWIERZE CZEKAJCIE NA MOJE RELACJE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iwonek21
Babciu Ewo 44,na pewno ka偶demu indywidualnie pomo偶e leg magic,jednemu mniej drugiemu bardziej,ale bior膮c pod uwag臋,偶e jest to poprostu forma ruchu to zawsze wyjdzie na zdrowie,nawet jesli efekty nie b臋d膮 doko艅ca zadawalaj膮ce...Ja jestem dobrej my艣li,bo cwicz臋 i czuj臋 jak moje mi臋艣nie pracuj膮,z dnia na dzie艅 udaje mi si臋 robi膰 coraz wi臋cej 膰wicze艅 i jestem zadowolona,tymbardziej,偶e pot ze mnie leci ciurkiem..nawet moja mama cwiczy;)cho膰 jest szczuplejsza ode mnie i nie potrzebuje 膰wiczen by schudn膮膰,ale robi to dla zdrowia,bo jak sama m贸wi odk膮d jed藕dzi na rowerze,cwiczy aerobik w roku szkolnym i rusza sie to ma zdecydowanie mniejsze bole kr臋gos艂upa.A w naszej sytuacji Droga Ewuniu zdrowie jest najwazniejsze i wirze,ze nam sie uda(choc ja wlasnie zajadam loda,ale jak juz wspomnia艂am to jest silniejsze ode mnie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia ewa 44
IWONEK MUSZE PRZYZNAC ZE DALAS MI WIARE SWOIMI SLOWAMI I JAK TYLKO BEDE GO JUZ MIALA I ZACZNE CWICZYC TO OPISZE SWOJE EFEKTY JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK DO MNIE DOTRZE MOJ MAZ PATRZY NA TO Z NIE DOWIERZANIEM ZE TO COS POMOZE CHCIALABYM MU UTRZEC NOSA I POKAZAC ZE SIE MYLI A TAK NA MARGINESIE NA SLODYCZE POMOGL MI CHROM W TABLETKACH TEN NAJTANSZY OKOLO 6 ZL WYBRALAM CALE OPAKOWANIE OKOLO MIESIACA I STRACILAM APETYT NA SLODYCZE A JAK TYLKO PRZYCHODZI MI TO NA MYSL STARAM SIE MIEC POD REKA OWOC NP. NEKTARYNKA LUB BRZOSKWINIA -TO JEDYNA RZECZ KTORA ZWALCZYLAM TEN STRASZNY APETYT NA SLODYCZE POZDROWIONKA!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia ewa 44
IWONEK MUSZE PRZYZNAC ZE DALAS MI WIARE SWOIMI SLOWAMI I JAK TYLKO BEDE GO JUZ MIALA I ZACZNE CWICZYC TO OPISZE SWOJE EFEKTY JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK DO MNIE DOTRZE MOJ MAZ PATRZY NA TO Z NIE DOWIERZANIEM ZE TO COS POMOZE CHCIALABYM MU UTRZEC NOSA I POKAZAC ZE SIE MYLI A TAK NA MARGINESIE NA SLODYCZE POMOGL MI CHROM W TABLETKACH TEN NAJTANSZY OKOLO 6 ZL WYBRALAM CALE OPAKOWANIE OKOLO MIESIACA I STRACILAM APETYT NA SLODYCZE A JAK TYLKO PRZYCHODZI MI TO NA MYSL STARAM SIE MIEC POD REKA OWOC NP. NEKTARYNKA LUB BRZOSKWINIA -TO JEDYNA RZECZ KTORA ZWALCZYLAM TEN STRASZNY APETYT NA SLODYCZE POZDROWIONKA!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ellka23
urzadzenie jest zajefajne:) fajnie sie cwiczy no i najwazniejsze te wyniki za s膮 bo wtedy lepsza motywacja do cwiczen:)

Udost臋pnij ten post