Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość a jak cwiczyc na tym urzadzeni
ja dopiero otrzymałam leg magic,jest płytka ale ja nie mam DVD.Jest broszurka z cwiczeniami, i tam pisze ze kazde cwiczenie cwiczymy 60 sekund, jest kilka tych cwiczen, jest ich 13 i kazde cwiczyc po minucie, wiec razem to 13 min.A tu ktos pisał ze na płytce jest 24 minuty cwiczen, wiec nie wiem jak mam cwiczyc,i czy trzeba cwiczyc kolejno jak jest pokazane na rysunkach, czyli zachowac kolejnosc, czy moge sobie dowolnie cwiczyc, np.w ciagu dnia wskakiwac na leg magic i na nim cwiczyc, bez np. pompek(bo cwiczenie pompek tez mam w broszurce),?

i czy trzeba cwiczyc tak jak pisze te kilkanascie minut dziennie, czy mozna cwiczyc ile sie chce, np. 2 godziny dziennie?czy jak bede cwiczyc wiecej niz tu zalecaja to sobie zaszkodze?

Gość mary....
własnie wypróbowałam to urzadzenie i jest takie sobie owszem daje popalic ale ja znam cwiczenia na wewnetrzną stronę ud które nie wymagaja przyrzadów i nie sa tak monotonne jak leg magic...ogólnie uwazam ze nie warto bo po 2 dniach juz bym na tym nie cwiczyła..

Gość uuppppppppp

mam ten przyrzadzic juz 2 tygodnie i 2 cm straciłam w nóżkach, szczegónie to widać na wewnetrznych stronach ud, poza tym w talii poszło bo nie mam juz takich boczków. Ogólnie to cwiczę jak mis ie zachce... na poczatku 30 powtórzeń nie mogłam za jednym razem zrobić a teraz 70 robie:D Gdybym cwiczyła z płytki to pewnie juz 2 razy wiecej by ubyło.. ale tak jak podkreślam!! bez pracy nei ma kołaczy!!

Gość Ewuńka25
Witajcie Laseczki! ja mam Leg Magic od 2 tygodni.Cóż mogę powiedzieć...najkrócej będzie gdy napisze: TO DZIAŁA!ćwicze 1 raz dziennie co dzień i efekty są widiczne!Nóżki mi wysmukły,samopoczucie mam też lepsze...niewinne urządzenie a daje w kość!Ale to dobrze bo o to w tym chodzi.Małą dietka od 18 tylko płyny i jest super!Pozdrawiam i życzę powodzenia!

a ja mam zupełnie inny problem.. jestem szczupła i trudno przybrac mi na wadze:/ góra jest ok, ale moje nogi mi sie wcale nie podobaja. sa zbyt chude!:( chcialabym mieć grubsze uda i pupę..Leg Magic pracuje nad tymi częściami ciała, ale czy tylko sprawia ,że nogi są szczuplejsze czy też kształtuje kobiecą sylwetke?...nie za chudą..

Gość niunia79
witam dziewczyny ja mam ten sprzęt już miesiąc i ćwicze dziennie wieczorem ,ale nie z płyta .i nie widze rezultatów co robie żle????

Gość niunia79
czy te ćwiczenia na płytce są potrzebne

moze robisz za szybkie powtórzenia ćwiczeń?? to trzeba wolno i dokładnie robić. Poza tym przy tym trzeba stosowac tez diete i duzo pic, dopiero wtedy sie spala... moze za dużo jjesz i co spalisz to z nadmiarem uzupełniasz? :( same cwiczenia nie pomogą Ci w schudnieciu:( to stały zestawi cwiczenia+dieta

hej dziewczyny! ja waham się czy zakupić LEG MAGIC czy może EASY SHAPER. Mam już w domu Gazelle Freestyle i na tym urzadzeniu można wykonywać dokładnie takie samo ćwiczenie jak na LEG dlatego chciałam cos na czym można wykonywać ćwiczenia z oporem żeby mięśnie mogły intensywniej popracować. Sama nie wiem już co kupić . Kusi mnie LEG MAGIC bo działa na mięsnie wewnętrznych partii ud a wiadomo ze tam właśnie skóra jest najmniej jędrna ale kusi mnie też EASY SHAPER bo można na nim wykonywać dużo więcej ćwiczeń. POmóżcie!!!:)

Gość i jak wam idzie...
warto czy nie warto kupić????

Gość Anetka25
kupiłam easy shaper na wojosport.pl z dwoma gumami oporowymi i jestem bardzo zadowolana. wydaje mi się to bardzo korzystne bo mogę sobie regulować intensywność ćwiczeń. Polecam wszystkim. Z tego co wiem to teraz nawet sprzedaja oni po 289 zł a ja kupiłam po 299 ale było warto

Gość hanka27
witajcie:) nie wiem po co kupujecie podrobki sprzetu który jako jedyny oryginalny jest w TvMarkecie. nNie wiem czy warto zaoszczedzic pare groszy czy moze lepiej miec oryginalny i pewny produkt od pewnego sprzedajacego. Lepiej kupc drozej i miec dobry sprzet który wytrzyma na lata niz oszczedzac i miec cos co odbiega od oryginalu. Zreszta waro spojrzezc na inne fora i zobaczyc poczytac opinie uzytkownikow wlasnie o Easy Shaper którzy zakupili w TvMarkecie. Same pozytywne wypowiedzi. Nikt nie wspomina o innej firmir tylko pisze z zadowoleniem o TvMarkecie:) Konczac... warto czasami zaplacic wiecej by miec niezastapione oryginaln urzadzenie. Pozdarwiam

Gość dm Maria 22
super widac ze dziala u mnie efekty tez sa szybko zauwazalne.. LEG MAGIC jest NAPRWDE SUPER

Gość babcia ewa 44
czekam na dostawe jestem pelna obaw tak jak wy ale daje slowo ze jak dostane to napisze i wiarygodnie zaczne wam pisac o efektach narazie jestem na diecie kopenhadzkiej i przez tydzien schudlam 2,5 kg jeszcze tydzien i koniec diety wiec zeby nie przytyc to musze sprobowac na tej maszynie mam nadzieje ze ten tluszcz mi zginie MADZIUNIU ODEZWIJ SIE BO CIEKAWA JESTEM TWOICH EFEKTOW CALY CZAS SLEDZE TWOJE WYPOWIEDZI!!!!

Gość babcia ewa 44
MADZIUNICK CO U CIEBIE?

Gość Iwonek21
Witam,od dzis zaczelam cwiczyc na Leg Magic..wydawało mi sie,ze bedzie łatwo i przyjemniej,ale to naprawde daje w kosc...podłamałam sie kiedy nawet nie zrobilam 30 sekundowej serii tak jak jest napisane w ksiazeczce,ale bede cwiczyc codziennie i pisac na bierzaco jak mi idzie..powiem tylko,ze nawet po godzinnym areobiku nie byłam tak mokra jak po cwiczeniach z płyta na Leg Megic..dodam,ze jestem początkującą osoba,jesli chodzi o trening.pozdrawiam i 3mam za Was dzięwczęta kciuki:)

Gość BABCIA EWA
NO DZIEWCZYNY JA NA RAZIE ZOSTALAM POWIADOMIONA ZE PRZYSLA MI TO CACKO DO 21 DNI NAJPOZNIEJ ZOBACZYMY JAK MI POJDZIE POKI CO NA ROWERZE ZROBILAM SOBIE WYCIECZKE OKOLO 30 KM TZN. 2 RAZY PO 15 KM Z 3 GODZINNA PRZERWA ODEZWE SIE JAK TYLKO PRZYSLA A POTAM DAM WAM ZNAC JAKIE SA WYNIKI

Gość ewelina2424
Czekałam, czekałam no i się doczekałam, zamówiłam LEG Magic w TV Markecie 2.07 a 26.07 przywiózł mi go kurier. O dziwo zapłaciłam mniej niż myślałam, miało kosztować łącznie z opłatą 388,04 zł a kosztowało 370,59 zł. Więc to był plus ale nie oszukujmy się, urządzenie jest drogie. A jeżeli chodzi o LEG MAGIC to na razie mi się podoba, wcześniej jakoś nie mogłam się zmobilizować do ćwiczeń (a mam dosyć grube nogi i od jakiegoś czasu pojawił się też brzuszek) a teraz ćwiczę. Faktycznie daje w kość ale po dwóch dniach jeszcze nie wiem czy będą efekty ale myślę, że najważniejsza jest systematyczność. Na razie ćwiczę z książeczki bo coś nie mogę uruchomić płytki, wyskakuje mi informacja, że okres licencji testowej zakończył się i że mogę uaktywnić pełną wersję ale żądają haseł i kluczy licencji. Czy ktoś miał taki przypadek, jeżeli tak to napiszcie jak rozwiązaliście problem. Ja wysłałam e-maila do TV Marketu ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi.

Gość Iwonek21
Drogie Panie mija dziś trzeci dzien odkąd ćwicze,wiec to za mało by mówić o rezultatach,ponadto gdy jest cieplo jezdze na rowerze(ostatnie dwa dni,bo niestety dzis u mnie pada)no i nie jem na wieczor,ostatnim posiłkiem jest obiad,i niestety narazie ciezko mi odstawic ostatecznie slodycze(jestem przed okresem i moj wilczy głód daje ciagle o sobie znac)ale staram sie pilnowac...w dodatku choruję na cukrzyce(typu1) od 8 lat no i niestety czasem jestem skazana na dojedzenie czegos slodkiego lub nawet nocny posiłek,ale grunt to nie poddawac sie i systematycznie cwiczyc...odezwe sie jeszcze Drogie panie i 3mam za Was kciuki...co do przesyłki to ja nie wiem jakim cudem zapłaciłam tylko 335,69...ale im mniej tym lepiej:)

Gość Iwonek21
a jesli chodzi o płyte to u mnie chodzi,ale jest po angielsku:(trochę szkoda,bo jednak lepiej jest ktos wytłumaczy jak poprawnie cwiczyc...i co ciekawe gdy odpalam ja na komputerze to wogole nie ma głosu,a na DVD jest...dziwne,ale widac,ze niedokonca powiodło im sie z tymi płytami,bo niejedna osoba na forum narzeka na jakies jej mankamenty...

Gość ellka23
leg magic jest naprawdę extra:) ja ćwiczę i ćwiczę bo cóż jak widać efekty to chce sie zobaczyć kolejne:) pozdrawiam i powodzenia dziewczynki:)

Gość BABCIA EWA 44
IWONKA TY TAK JAK JA Z TA CUKRZYCA I WILCZYM APETYTEM PRZED MIESIACZKA NA ROWERZE TEZ JEZDZE JAK TYLKO JEST POGODA TYLKO CZEKAM NA TO URZADZENIE I MAM OGROMNA NADZIEJE ZE MI NOZKI ZESZCZUPLEJA BO TYLKO TEN PROBLEM MNIE NURTUJE MAM FIGURE GRUSZKI DZISIAJ ROZMAWIALAM ZE ZNAJOMYM PRACUJE W CYRKU OCZYWISCIE NA SCENIE I MNIE PODLAMAL ZE TO NIC NIE DA POWIEDZIAL ZE SZKODA KASY MAM NADZIEJE ZE SIE MYLI JA I TAK CZEKAM NA TO CACKO JAK NIE SPROBUJE TO NIE UWIERZE CZEKAJCIE NA MOJE RELACJE

Gość Iwonek21
Babciu Ewo 44,na pewno każdemu indywidualnie pomoże leg magic,jednemu mniej drugiemu bardziej,ale biorąc pod uwagę,że jest to poprostu forma ruchu to zawsze wyjdzie na zdrowie,nawet jesli efekty nie będą dokońca zadawalające...Ja jestem dobrej myśli,bo cwiczę i czuję jak moje mięśnie pracują,z dnia na dzień udaje mi się robić coraz więcej ćwiczeń i jestem zadowolona,tymbardziej,że pot ze mnie leci ciurkiem..nawet moja mama cwiczy;)choć jest szczuplejsza ode mnie i nie potrzebuje ćwiczen by schudnąć,ale robi to dla zdrowia,bo jak sama mówi odkąd jedździ na rowerze,cwiczy aerobik w roku szkolnym i rusza sie to ma zdecydowanie mniejsze bole kręgosłupa.A w naszej sytuacji Droga Ewuniu zdrowie jest najwazniejsze i wirze,ze nam sie uda(choc ja wlasnie zajadam loda,ale jak juz wspomniałam to jest silniejsze ode mnie:)

Gość babcia ewa 44
IWONEK MUSZE PRZYZNAC ZE DALAS MI WIARE SWOIMI SLOWAMI I JAK TYLKO BEDE GO JUZ MIALA I ZACZNE CWICZYC TO OPISZE SWOJE EFEKTY JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK DO MNIE DOTRZE MOJ MAZ PATRZY NA TO Z NIE DOWIERZANIEM ZE TO COS POMOZE CHCIALABYM MU UTRZEC NOSA I POKAZAC ZE SIE MYLI A TAK NA MARGINESIE NA SLODYCZE POMOGL MI CHROM W TABLETKACH TEN NAJTANSZY OKOLO 6 ZL WYBRALAM CALE OPAKOWANIE OKOLO MIESIACA I STRACILAM APETYT NA SLODYCZE A JAK TYLKO PRZYCHODZI MI TO NA MYSL STARAM SIE MIEC POD REKA OWOC NP. NEKTARYNKA LUB BRZOSKWINIA -TO JEDYNA RZECZ KTORA ZWALCZYLAM TEN STRASZNY APETYT NA SLODYCZE POZDROWIONKA!!!

Gość babcia ewa 44
IWONEK MUSZE PRZYZNAC ZE DALAS MI WIARE SWOIMI SLOWAMI I JAK TYLKO BEDE GO JUZ MIALA I ZACZNE CWICZYC TO OPISZE SWOJE EFEKTY JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC JAK DO MNIE DOTRZE MOJ MAZ PATRZY NA TO Z NIE DOWIERZANIEM ZE TO COS POMOZE CHCIALABYM MU UTRZEC NOSA I POKAZAC ZE SIE MYLI A TAK NA MARGINESIE NA SLODYCZE POMOGL MI CHROM W TABLETKACH TEN NAJTANSZY OKOLO 6 ZL WYBRALAM CALE OPAKOWANIE OKOLO MIESIACA I STRACILAM APETYT NA SLODYCZE A JAK TYLKO PRZYCHODZI MI TO NA MYSL STARAM SIE MIEC POD REKA OWOC NP. NEKTARYNKA LUB BRZOSKWINIA -TO JEDYNA RZECZ KTORA ZWALCZYLAM TEN STRASZNY APETYT NA SLODYCZE POZDROWIONKA!!!

Gość ellka23
urzadzenie jest zajefajne:) fajnie sie cwiczy no i najwazniejsze te wyniki za są bo wtedy lepsza motywacja do cwiczen:)