Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dulcia

Leg Magic

Polecane posty

Gość lkkkooo
Dzula, nie ma żadnej szansy. Leg magic to wielka bzdura, piszesz, że jesteś sportsmenką - w takim razie nie powinnaś się na to dać nabrać. Jesli masywność Twoich ud wynika z rozbudowanych mięśni to przeczytaj ten wątek: http://tiny.pl/1m9d Na niczym magicznym interwałów nie zrobisz...

Gość sylwia*1976
a ja to mam gdzies:(((((((((((((((((((( przytylam 3kg na leg magic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co wy na to?:((((((((

Gość lkkkooo
Bo to coś to nie jest odchudzający cud. Odchudzanie to dieta, ćwiczenia siłowe i aeroby albo interwały. Przyzwoite aeroby to 45 minut na rowerku, orbitreku, bieżni, etc (45 minut non stop, nie należy przerywać). Dobry trening siłowy do 30-45 minut na maszynach z obciążeniem pozwalającym z trudem wykonać 12-15 powtórzeń (4 serie w każdym ćwiczeniu). Leg śmieć nie nadaje się do żadnego z tych ćwiczeń, więc jest wyrzuceniem pieniędzy w błoto.

Gość Seagirl
Hej zastanawiam się nad kupnem, ale nie chcę schudnąc ani przytyć, jestem szczupła. Chcę tylko wyrzeźbić ciało, umięśnić trochę nogi, pośladki i brzuch. Czy ten przyrząd nadaje się dla mnie? prosze pomóżcie mi podjąć decyzję.... pozdrowionka

Gość Seagirl
Hej, zastanawiam się nad kupnem, ale nie chcę schudnąc ani przytyć, jestem szczupła. Chciałabym tylko wyrzeźbić cialo, ujędrnić, nogi, pośladki i brzuch. Czy ten przyrząd nadaje się dla mnie? prosze, pomożcie mi podjąć decyzję.... pozdrowionka

Gość babcia ewa 44
SYLWIA TO NIEMOZLIWE A TAK CI DOBRZE SZLO !! SPODENKI CI SPADALY TY CHYBA ZARTUJESZ? NAPISZ PRAWDE O BOZE WSZYSCY SIE ZALAMIA JAK TO CO PISZESZ JEST PRAWDA A MOZE WAGA POSZLA W GORE ALE WYGLADASZ SZCZUPLO JAK TAK TO NIE PANIKUJ PRZECIEZ MIESNIE TEZ WAZA

Gość Siuuup
Rada dla rozczarowanych dziewczyn-przestańcie traktować LegMagic jako panaceum na otyłość, a traktujcie je jako część planu walki ze zbędnymi kilogramami! Od razu mówię, że samo LM nic nie zdziała, ono po prostu pięknie rzeźbi mięśnie nóg, ale nawet najpiękniejszej rzeźby nie zobaczycie spod wielkiej warstwy tłuszczu! Sprawdziłam sama na sobie. Jestem posiadaczką dość mocno zbudowanych nóg w stosunku do reszty ciała. Dietą i ćwiczeniami na LM wysmukliłam całą sylwetkę i zyskałam nieco smuklejsze, ale ładnie wyrzeźbione nogi. Jednak doskonale zdaje sobie sprawę, że gdyby nie dieta nie osiągnęłabym tego. Gdy przytyję, nie będzie widać efektu pracy na LM, bo mam tendencję do odkładania się tłuszczu na nogach i on ukryje wypracowane mięśnie. Dlatego kupując LegMagic pamiętajcie, że to jedynie DODATEK i fajny sposób na zgrabne nogi! Chyba jedynie Babcia Ewa 44 ma do tego zdrowe podejście-pozdrowienia :)

Czesc, ja cwicze na Leg Magic od 2 tyg 6 razy na tydzien (zwsze w jakis jeden dzien w tygodniu mi cos wypada, ze nie moge cwiczyc codziennie), i tak: schudlam 1,3kg, 2 cm w tali, 3cm w biodrach po 0,5 cm w udach i 0,5cm w lydkach. Czuje sie o wiele lepiej i jakos widze swietlana przyszlosc! nie mam zamiaru sie poddawac i mam zamiar cwiczyc dalej, bo widze efekty!! I szczrze mowiac nie stosuje jakiejs super diety. Moze nie objadam sie jakos niesamowicie i staram sie jesc zdrowe rzeczy, ale sie nie glodze. Pozdrawiam

Gość alicyjka22
Brygida, i ćwiczysz jak w reklamie? po 5 minut dziennie??

Gość Seagirl
Ponawiam moje pytanie, czy LM jest dobry dla szczupłych dziewczyn? chcę tylko ujędrnić cialo

Gość babcia ewa 44
MILO MI ZE KTOS TO ZAUWAZYL ZE DO TEGO TAK PODCHODZE !!!DZIEKI!!!BO WIADOMO ZE DIETKA JAK WE WSZYSTKICH CWICZENIACH JEST POTRZEBNA JA TYLKO CWICZE 5 MINUT DZIENNNIE ! AGATKO ! JAK NIE SCHUDLAS TO SIE NIE PRZERAZAJ! WAZNE ZE NIE PRZYTYLAS ! PAMIETAJ O KONSEKWENCJI JAK CIAGNIE CIE NA COS SLODKIEGO TO KUP CHROM TEN NAJTANSZY NA MIESIAC 1 LISTEK W KTORYM JEST 30 TABLETEK KOSZTUJE OKOLO 6 ZL WIEC NIE JEST TO DUZY WYDATEK A ZANIKA LAKNIENIE NA SLODYCZE SPRAWDZILAM NA SOBIE TYLKO PAMIETAJ 1 TABLETKA DZIENNIE NP. RANO NIE BIERZ WIECEJ (BO CO ZA DUZO TO NIE ZDROWO) A CO DO CHUDNIECIA JA TEZ OCZEKIWALAM CUDOW PO TYM SPRZECIE ALE CUDOW NIE MA !!TROCHE SCHUDLAM ALE JESTEM SPRAWNIEJSZA I NAPWEWNO JESZCZE COS Z WAGI SPADNIE ALE WIEM ZE NIE OD RAZU ZYCZE WAM DZIEWCZYNY CIERPLIWOSCI I WYTRWALOSCI ALE NIE PRZESADZAJCIE Z ILOSCIA CWICZEN BO SIE PRZEFORSUJECIE ROWNIEZ POZDRAWIAM SIUPP!! PA

nie zalamuje sie bo wime ze nie mozna miec wszystkiego odrazu wole chudnac powoli ale skutecznie a nie 10 kg w 3 tygodnie a potem przytyc o 5 wiecej najwazniejsza jest konsekfencja jak wszystcy mowia powodzenia w cwiczeniach nie popadajmy w opresje ze jka nie schudniemy 1 kg tygodniowo tonie warto cwiczyc systematycznosc i ograniczenie slodyczy i tuszczow i powinno pomoc no i nie objadac sie przed pojsciem spac buziaczki :8

czesc Dziewczynki. Alicyjko odpowiadajac na Twoje pytanie: cwicze dokladnie te 13 min co jest na DVD z ta panna i nic wiecej! na poczatku robilam mniej powtorzen niz ona a teraz idzie mi coraz lepiej. Ja bede cwiczyc conajmniej 0,5 roku. nie poddam sie za szybko!! pozdrowionka

Gość sylwia*1976
no naprawde przytylam 3kg!!!!!!!!!1 ale cwicze miesnie rąk moze dlatego bo w cm nie przybylo mi w pasie ani w biodrach wiec juz sama nie wiem:) wizualnie tez nie przytylam i juz sama nie wiem co myslec POMOCY!!!!!!!!!11

Gość w-fistka
Witam dziewczyny! Jestem nauczycielem w-fu i powiem Wam, co zrobić żeby uda, łydki i pośladki wyglądały dobrze. 1. SKAKANKA!!!! Najprostsze urządzenie na świecie-skoki obunóż, rowerek,bieg, skoki jednonóż. Wada-choroby stawów. 2. 5 ćwiczeń na uda itd. z książki "Gimnastyka skuteczna" Petry Regelin. 3. K O N S E K W E N C J A I R O Z S Ą D E K. 4. LEG MAGIC - zgodnie z instrukcją DVD. Powodzenia!!!

Gość w-fistka
AAAAAA! Zapomniałabym o najważniejszym- OGRANICZYć LUB WYKLUCZYć O ILE TO MOŻLIWE SłODYCZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do agaaattka, Po prostu nie jadłam/ograniczałam słodycze, nie objadałam się na noc, chude jedzonko, zero smażonego. Taka lekkostrawna dieta, czyli nic specjalnego, nie głodziłam się bo uważam, że to głupota.

Gość w-fistka
A ja mam teraz 112 cm w pasie.... Wystarczyłoby te 65 cm jak dzidzia będzie już na świecie. Pozdrawiam ciężarówki!!!

Gość wiolka_dzika
witam was mam leg magic juz od jakiegos czasu cwicze codzienie ale nie mam plyty dvd czy jest mozliwos sciagniecia z internetu tych wciczen co znajduja sie na plycie ??????? Zamawialam leg magic za granica bo nie mieszkam w polsce.

Gość Karolina P
co nie ktorzy (pewnie nie zuzywajacy) wypisuja tu głupoty. ja jakos cwicze od dluzszego czasu nic mnie nie boli zadnych efektow ubocznych tylko zrzucane kilogramy i centymetry. Leg magic dzial i to rewelacyjnie i warto go uzywac bo pozwala zrzucic zbedne kilogramy. Wiec przestancie odradzac cos trak skutecznego albo zacznijcie uzywac i piszccie o efektach a wowczas same napiszecie sila woli duzo pozytywnych info. pa

Gość babcia ewa 44
COS CI NIE WIERZE KAROLINO P ! JAK CIE NIC NIE BOLI TO PEWNIE ZLE SIE PRZYKLADASZ ALBO JESTES TAK WYGIMNASTYKOWANA JAK TAK PO CO CI TEN SPRZET ? JA CWICZE OD 2 MIESIECY I CHUDNE BARDZO POWOLI JUZ NOGI MNIE NIE BOLA ALE BOLALY !! ALBO TAK SZYBKO CHUDNIESZ BO MASZ DUZO TLUSZCZYKU ?! A JESLI TO PRAWDA TO TYLKO POZAZDROSCIC! ALBO TO REKLAMA ! DZIWNE ZE WCZESNIEJ NIC NA FORUM NIE PISALAS A JUZ TAK DLUGO CWICZYSZ ?! TROCHE TO PODEJRZANE!!

Gość marid3
Witam wszystkich :) Poczytalam sobie troche to forum i postanowilam zakupic leg magic(czekam na przesylke)...mam nadzieje ze nie wyrzucilam pieniazkow... Babciu Ewo mam pytanie czy duzo stracilas w sensie centymetrow cwiczac na tym urzadzeniu? Ja w sumie jestem dosc szczupla ale niestety nie rownomiernie i chcialabym stracic kilka cm z obwodu bioder i ud za to w zadnym wypadku nie chcialabym tracic cennych centymetrow na gorze ;) Pozdrawiam

Gość babcia ewa 44
mamy podobna budowe ja stracilam po 3 cm w biodrach i udach ale niestety jak zaczelam pojadac slodycze to znowu jest to co przed cwiczeniami ale jak bedziesz systematyczna to napewno schudniesz ale pamietaj o dietce napewno na gorze nie schudniesz

Gość marid3
Wielie dzieki Babciu Ewo za informacje ( tak na prawde to wlasnie glownie Twoje posty przekonaly mnie do zakupu...:)) Na pewno postaram sie byc systematyczna, szczesliwie nie jestem zbytnia milosniczka slodyczy (mam slabosc za to do wszystkiego co slone:( w sumie tez niedobrze) Chcialabym wlasnie mniej wiecej 3 centymetry w biodrach stracic no i pozbyc sie zaczatkow celulitu bo widze ze zaczyna to postepowac i tu tez mam nadzieje ze ten leg magic bedzie w jakims stopniu antidotum...:) Jak juz dostane ten sprzecik powiem jak mi idzie ... Na razie jestem pelna zapalu i juz sie nie moge doczekac :)

Gość babcia ewa 44
DO MARI ! WIESZ NIE MOGE CI DAC GWARANCJI ZE U CIEBIE BEDZIE TAK SAMO WIEC MUSISZ ZARYZYKOWAC TAK JAK WCZESNIEJ PISALAM KAZDY ORGANIZM INACZEJ REAGUJE NIE CHCIALABYM BRAC ODPOWIEDZIALNOSCI NA SIEBIE A POTEM MIEC WYRZUTY SUMIENIA JA SZCZERZE OPISUJE SWOJE POCZYNIANIA W CWICZENIACH PRZYTYLAM BO PODRZĄD OD KONCA SIERPNIA MIALAM W RODZINIE AZ 5 IMPREZ URODZINOWYCH NO I OCZYWISCIE ROBILAM TORTY I JA ICH NIE SPROBOWAC? TO JEST MOJA ZMORA SLODKIE PONIEWAZ MAM SPADKI CUKRU I NA WIDOK SLODYCZY POPROSTU SIE SLINIE A MOJ MAZ LUBI SLONO I B. OSTRO PODJADAC ALE CO TAM ON NIGDY SIE NIE ODCHUDZAL WIEC NIE ZNA TEGO BOLU!!!! ALE TERAZ JUZ KONIEC Z URODZINAMI POSTANOWILAM ZABRAC SIE ZA SIEBIE BO MAM ZBYT OBCISLE SPODNIE I ZACZYNAM SIE ZLE CZUC W SWOJEJ SKORZE A TO JUZ PIERWSZA OZNAKA ZE NAJWYŻSZA PORA NA SCISLA DIETE JESZCZE TROCHE I BEDE DOJRZALA GRUSZKA (TO KSZTALT MOJEJ FIGURY) O ZGROZO!!!!!JAK JA JEJ NIE LUBIE !! ZAZDROSZCZE TYM CO MAJA CHUDE NOZKI A WOLALABYM MIEC WYSTAJACY BRZUSZEK (OCZYWISCIE NIE CHCE NIKOGO OBRAZIC) TAK ZE WIERZCIE ZE BABCIE TEZ MAJA SWOJE MUCHY W NOSIE I CHCA SIE PODOBAC SWOJEMU MEZOWI (DZIADKOWI) HI HI HI I NIE TYLKO !!!BO ROBIE TO PRZEDEWSZYSTKIM DLA SIEBIE. TRZYMAM KCIUKI!!!! POZDROWIENIA DLA AGATKI !!!!

Gość marid3
Do Babci Ewy to zrozumielae ze czlowiek chce sie zawsze dobrze czuc we wlasnej skorze :) Piszac ze sie zdecydowalam szczegolnie po tym co przeczytalam w Twoich postach Baciu Ewo nie mialam na mysli tego zebys czula sie w jakikolwiek odpowiedzialna za podjeta przeze mnie decyzje...:) Wiem ze kazdy organizm reaguje inaczej i nie oczekuje cudow chociaz przy systematycznosci mam nadzieje na dobry efekt cwiczen...:) Twoje posty Babciu Ewo po prostu opoisuja Twoje zmagania z cwiczeniami a nie sa tylko slodka reklama urzadzenia typu bez wysilku mam 20 cm mniej...;) Jak tylko dostane urzadzonko i zaczne wyciskac z siebie siodme poty ( bo moja kondycja niestety pod zdechlym azorkiem:( ) to napisze jakie sa moje wrazenia i jak mi idzie...:) Pozdrawiam wszystkich a szczegolnie Ciebie Babciu Ewo:)

Gość wiolka_dzika
pisalam juz wczesniej czy moze mi ktos powiedziec czy jest mozliwosc swigniecia tych cwiczen co sie znajduja na plycie dvd ktora dostalyscie razem z leg magic bo ja nie dostalam plyty bardzo prosze o odpowiedz!!!!

Gość babcia ewa 44
DZIEKI ZA ZROZUMIENIE MOJEJ WYPOWIEDZI I CIESZY MNIE TO ZE JEST WIARYGODNIE ODBIERANE TO CO PISZE BO TAK JEST !! TRZYMAM KCIUKI A JESLI CHODZI O KONDYCJE TO NAPEWNO NA POCZATKU BEDZIE TROCHE BOLALO I TAK JAK WSZYSTKIM RADZE TYLKO STOPNIOWO NIE PONAD SIŁY BO POTEM MOZE BYC GORZEJ PROPONUJE NIE KONTROLOWAC WAGI BO MOZE DRGNAC DO GORY ALBO WCALE NA POCZATKU !A POTEM SPADAC POWINNA POWOLI TAK JAK U MNIE ALE W CENTYMETRACH POWINNO BYC MNIEJ BEDE Z CIEKAWOSCIA SLEDZILA TWOJE POSTEPY PA PS. SYLWIA CO Z TOBA? CZEKAM NA ODZEW OD CIEBIE ! CO U CIEBIE ? CHYBA NIE JEST TAK ZLE ?

Gość babcia ewa 44
NIE SLYSZALAM O SCIAGNIECIU TEJ PLYTY ALE TA LASECZKA ZGRABNA CWICZY 6 RAZY PO MINUCIE NA LEG A W MIEDZY TYMI CWICZENIAMI ROBI INNE CWICZENIA NP. BRZUSZKI ,POMPKI, I.T.P. TY MOZESZ TEZ TAK ROBIC I WYMYSL SOBIE JAKIES CWICZENIA NP .1 MINUTE NA LEG POTEM POMPKI TEZ MINUTE POTEM ZNOWU NA LEG MINUTE POTEM WYMYSL JAKIES CWICZENIE TEZ MINUTE POTEM NA LEG MINUTE POTEM JAKIES CWICZENIE ROZLUZNIAJACE TEZ OKOLO MINUTY POTEM NA LEG POTEM CWICZENIE JAKIE CHCESZ NP.BRZUSZKI POTEM NA LEG I JAKIES ROZLUZNIAJACE WIADOMO JAK NIE MOZESZ WYROBIC TEGO TEMPA TO ROBISZ WTEDY JE KROCEJ NP .PO POL MINUTY MAM NADZIEJE ZE W JAKIS SPOSOB CI POMOGLAM PA PA