Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca kura

czego sie panicznie boja wasze dzieci?

Polecane posty

Gość bojaca kura

moje dziecko boi sie hałasu np odkurzacza, miksera... choc jak był malutki to zasypiał przy tych hałasach. Boi sie takze jak kładzie mu sie cos na twarz np chusteczke w trakcie zabawy. Wtedy wstrzymuje oddech i panikuje...

Gość moja tez
zasypiała przy odkurzczu i suszarce, i dalej jej ni eprzeszkadz,teraz ma rok i boi się wiertarki, czsami wirującej pralki, a pieluszkę uwielbia, kładzie sobie na twarz i idzie, raz wpadła na szafę byłam przerazona a ona skwitowała to hahahahah hahahahah hahahahha

Gość lobaka
paniąka i lobaka, nawet drobinki kurzu widziane pod światło to lobaki... a i stlaśnej mlówki!

Niczego. Na dodatek musiałam usunąć z domu wszelkie filmy typu Godzilla, Żołnierze kosmosu itp bo włączali sobie na video odkąd starszy miał 2 lata i to była najlepsza \"bajka\" :o

Gość moja tez
heheeheh

Gość buki z muminków

mama trójeczki ;-) ale się uśmiałam... Moje również boi się odkurzacza

ponoc to normalne. moja szwagierka ma 12 misiecznego synka i lekarka jej powiedziala ze to normalne i zeby przypadkiem nie robic z tego afery czyli np. nieokurzac czy niemiksowac przy malym....ma sie przyzwyczajac...I juz jest lepiej z kazdym dnie:) dzieciaki......:D

Gość aaa zapomniałam
boi się miksowani tzn wtedy kiedy ja jestem w kuchni i miksuję a ona z tatusiem, musi zobaczyć czy ze mną wszystko wporządku chyba

Gość bojaca kura
zapomniałam dodac...moj syn boi sie misiów. w bajkach. a zaczeło sie od tej reklamy milki, gdzie taki mis wstzrasa czekoladka. Bo ona jest wstrzasnieta nie mieszana. Czy to ptasie mleczka była... juz nie wiem ale chyba wiecie o co chodzi...

Gość aaa zapomniałam
w porządku zeby mi ktos nie wytknął

Gość bojaca kura
no tutaj lubia sie czepiac:P