Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salana_a

Dieta od zaraz!Ćwiczenia od zaraz,a zbędne kilogramy...?to juz przeszlosc!

Polecane posty

CześĆ salana :) nie martw się ja zjadłam 3 pierogi hehehhe :D... spalimy To :D hi hi hi .... Kamisia---> Kurcze .. nooo nie można tak się poddać :):) bądŹ z nami, to Ci będzie Lżej:D Głowa do góry 1 piwo to niC sie nie stało.. stoisz jeszcze, czyli ziemia się nie zapadła:D:) Ćwicz.. i ciesz sie Życiem =**

Dzisiaj sobie to całkowicie odpuściłam, ale tak na prawde to jeszcze porządnie nie zaczęłam, więc nic straconego! Jutro rozpoczyna się nowy tydzień i nowa praca! Wezmę się porządnie za siebie! Dzięki dziewczyny! :)

No właśnie nie ma co się martwić :D nie masz dużo do spalenia bo 3/ 4 kg tylko:D do wakacji Uda Ci się, albo i nawet wcześniej=* PO to mamy ten Topic, żeby się wspierać, bo inaczej ja szczerze mówiąc nie dałabym rady!! bo nie miałabym takiej motywacji, a takto się wspieramy na wzajem:) i jest Ok:D POzdrOwiAm=***

No Korczita jutro ważenie :) Mam nadzieję, że osiągniesz swój cel :) Trzymam kciuki :)

Ja od jutra zaczynam :) I teraz na pewno dam radę :) Przed chwilą się ważyłam dla pewności i ważę 51,1 kg :( Ciekawe kiedy uda mi się zejść do 50-siątki???

Witam=)) OjJojo... dzis nic nie zjadlam tlustego,a to niedziela wiec jest to krok do przodu;) Jutro zaczne inna dietę, oczywiscie wymysloną przezemnie. Więc wygląda to tak: Czego nie jem: - białego pieczywa ! - zółtego sera - makaronu - ryżu - tłustych szynek i tłustego mięsa - bananów - dżemów - masła Co jem: - ciemny chleb (2-3 kromki) - warzywa - owoce (jabłka, pomarańcze, mandarynki) - chudą szynkę - twarożek - bez cukru ! ewentualnie z odrobina soli i szczypiorka - mleko (poprawia mi chumor) - jogurty, serki - jajka - rodzynki jak bd miała straszną ochotę na słodycze mozna zjesc odrobinkę słodkosci. 2 razy w tyg. ale tylko odrobinkę!! i pije zieloną cherbatkę, wodę i kawe Kurczę mam nadzieję, ze wytrwam tydzień bez tych produktów, których nie mogę jesc ;( acha i jeszcze ćwiczenia!!! obowiązkowo ;) Ktos ze mną startuje:D?? ALE NA SERIO! Za pare tygodni chciałabym zrobic SB albo jogurtową. To będzie dopiero wyzwanie! Kamisia19 --> fajnie, ze nas nie oposcilaś. To do dzieła!! Mam nadzieję, że uda Ci się zejsc na wymazona wagę. Zaczynasz od jutra. Tak trzymać!. A masz jakąś konkretną dietę?? pozdrawiam=*

Łoo jutro ważenie :o :( już się boje..., ale dziękuję za motywacje=* kamisia Tobie też się Uda:) Salana_a---> jasne Ja sie przyłączam no Pytosz jak wiesz:D to robimy to od jutra tak?? dZiś była niedziela a ja nic tłustego nie zjadłam :o pierwszy krok.. :) superr!!a ja się czuję coraz lepiej, jak wiedzę poprawę to mi aż się chce żyć .. i mam ochotę na wszystko! teraz np. chce mi się biegać:) ula la la .. A co do \"SB\" jogurtowej to ja też sie przyłącze:D Czyli ja robię to samo co Ty salana_a:) wiec skopiuje to :D Czego nie jem: - białego pieczywa ! - Żółtego sera - makaronu - ryżu - tłustych szynek i tłustego mięsa - bananów - dżemów - masła Co jem: - ciemny chleb (2-3 kromki) - warzywa - owoce (jabłka, pomarańcze, mandarynki) - chudą szynkę - twarożek - bez cukru ! ewentualnie z odrobina soli i szczypiorka - mleko - jogurty, serki - jajka - rodzynki jak bd miała straszną ochotę na słodycze Noo :D I jest super:) od jutra zaczynamy... Kamisia---> przyłączasz się ?? =** Pozdrawiam:)

Hehe... to super!!! Razem będzie lepiej... ciekawe jak nam pojdzie. Jutro planuje zjesc rano 2 kromki chleba z szynką, pomidorem, ogórkiem i sałatą + zielona herbata lub kawa (nie weim an co bd miala ochote) do szkoły nic,.. bo wczesniej przychodze, a obiad ... hm... się zobaczy :D To do dzieła!!!!!!!!

Ups.. sory za tą \"cherbatę\' w poprzedniej wypowiedzi :D Juz nie myślę :D;/

No ja też się przyłączam! :) Ale oczywiście nie można jeść tych rzeczy w nadmiarze! Ja już sobei szykuję MENU na jutro, żebym nie zjadła więcej niż 1000 kalorii :) Jutro się odezwę Salana_a --> A ile Ty masz lat? Nie mam konkretnej diety - po prostu będę pilnowała, żeby nie przekroczyć 1000 kalorii dziennie. Będę jadła to co wy, ale wszystko dokładnie obliczając. Oczywiście w każdej diecie najważniejszy jest ruch. przede wszystkim bieganie! Więc jak tylko przestanie u mnie padać zaczynam ostre treningi :)

Salana_a nie martw się będzie Dobrze!! będziemy się wspierać nawzajem=** Ja też mam wątpliwości czy dam radę, ale jak tu piszę.. to od razu mi chęć przychodzi na chudnięcie:) i zrobiłabym wszystko by osiągnąć mój upragniony cel.. czyli wagę 50 kg:) Ok ja zmykam spać =** DoBranoc

Siema! Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam kanapkę ciemnego chlebka z pomidorem i troszkę później jabłuszko. :) Obiad mam przed 13, ale zjem tylko trochkę ziemniaków z dużą ilością surówki :) Wiem, ze ziemniaki nie są właściwe w mojej diecie, ale cóż... muszę zjeść troszkę czegoś po czym nie będę bardzo głodna :( W każdym bądź razie mam obliczone ile mogę ich zjeść i nie zjem ani grama więcej :) 2-3 godziny po obiadku ćwiczenia (najlepiej ćwiczyć tyle czasu po posiłku) po południu jakiś owoc, a na kolację coś mało kalorycznego

Łoo.. ja dziś nie miałam jakich spodni nałoŻyć na siebie=/ wszystkie ze mnie lecą:o kapa=/ ale waŻę 54 hi hi hi Huraaaaaa :D... dziś łącznie zjadłam 2 jabłka, rano wafle suche.. i mandarynkę:) wieczorem zrobię 250 brzuszków i będzie Okej:D Kamisia--> a Jak Tam u Ciebie Lepiej siĘ juŻ czujesz po tym piwie ?? heheh pewnie juŻ dawno spaliłaś... I o to właśnie chodzi, nie ma co się martwic na zapas:) wszystko da się zrobić jak się chce!! ale naszej trójce się chcę, i sie bardzo z tego powodu cieszę:D Tak dalej 3maĆ dzieWoje :D:) Ps : jak się zmienia to co jest w stopce.. czyli te nasze misje ?? POzdraWiaM=**

NOoOO nie jestem głodna juŻ :D a waga się mniejszy.. he he :) juŻ wiem jak zrobić tą stoPke .. POZDRO=*

No ja dzisiaj troszkę zjadłam, ale utrzymałam się poniżej 1000 kalorii :) Tylko, że w tym co zjadłam zawierał się kawałek kotleta :( Jest mi wstyd, ale obiecuję, że to był ostatni raz... Zaraz się biorę za ćwiczenia (ponieważ wcześniej nie mogłam) i wszystko nadrobię :)

Hello! ja dzis na sniadanie zjadlam 2 jajka na miękko i 2 kromki ciemnego chleba =) W szkole kanapke, poźniej obiad (kasza + sos :O( Nie powinnam jesc tego, ale nic nie bylo od jedzenia. Lepiej to niż kanapki z białym chlebem ... chociaz i tak sie wstydze. :( a na podwieczorek garsc rodzynek. Teraz piję zieloną herbatkę ;) O fuj.. juz mam zamiar nic nie jeść do końca:) I jeszcze ćwiczenia wieczorem. Muszę sie postarać!!! Korczita nie przynoś mi tego gofra!!!!!!!!!!1 Bylam głodna i dlatego zrobilas mi \'smaka\' :D:D OOOjjj ile to ma kcal :O Kamisja19 Poniżej 1000 kcal ... Oj to ostra ta dietka, a z tym kotletem to w sumie nic sie nie stało ;) Trszkę mięska nie zaszkodzi :D:D:) Pozdrawiam=*

Macie jakieś swoje aktualne zdjęcia ?? Możecie mi je przesłać na maila?? Z góry dziękuję - ja też oczywiście wyślę - tylko jak co to się ze mnie nie śmiać :)

Łooo co ja zrobiłam:o dziś miałam dzień ekonomiczy w sQl i tyle było jedzenia, że nie mogłam wytrzymac:(:( aaaaaaaaa.... chyba cały tydzień się będę odchudzac:o jutro już sie biorę za to spalanie tych dzisiejszych kalorii;/ BoŻe co ja zrobiłam:( płacz .... buuu pod wieczór zrobię 250 brzuszków.. nie mam innego wyjscia:( a ta pogoda mnie dobija, dziś 1 dzień wiosny, a tu snieg=/ pobiegałabym sobie.. a to kapa:( spaliłabym to szybko.. a takto=/ jakie mam wyrzuty sumienia..to szok:(:( eHH...

I Chora jestem :( super po prostu=/ ale nadal się będę odchudzać:) dziś rano zjadłam na śniadanie jajko na miękko z 2 kromkami chleba:D do 3 nic nie będę jadła:) o 3 zjem zupę jakąś no I potem JuŻ nic :) i robie co dzień 250 brzuszków:D Kamisia----> mam foto.. ale nie śmiej się jak Ci prześle:) tylko podaj email:D Salana--> A Ty gdzie znikłaś?? :( POzDrAwiAm =**

Jestem! :D:D a tak jakos sie nie odzywalam...taka brzydka pogoda to nawet nie mam na nic ochoty... na nic? na jedzenie tylko...bo nie ma co robić =/ ;( nawet nie możemy sobie pobiegać ;/ hm... dzis zjadlam platki z mlekiem, chyba z 4 kromki chleba i 2 serki :D Dotrzymalam słowa i UNIKAM tych produktow ktorych jesc nie powinnam... nawet ich do ust nie wzięłam!!!:D:D Jeden sukces. Brzuchów troche robie, ale tylko troche :( Dzis postaram sie zrobic więcej. Ja che wiosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chce biegać!!!!!!!!!!!!!!!:(:D - kamisja19 ~~ niestety nie mam fotek ;] a Ty czemu się nie odzywasz:(? Jak tam Ci się udaje trzymac na diecie? Pozdrawiam=*

kamisia* ;) Korczita!!!!!!!!!! Schudłas 1 kg!!!!!!!!!!!Mistrzu!!!!!! :D:D ale jak moglas sie skusić na te slodycze w szkole?:P:P No jak mogłas! :D Trzymaj się mocno =*

U mnie ok... Dieta idzie powoli i już są postępy :) Codziennie wypijam jakieś 2 litry wody mineralnej :) Korczita --> kamila.glogow@wp.pl - jak mi prześlesz to ja Ci tez wyślę na Twój adres

nie wiem jak mogłam to zrobić, jest mi bardzo głupio:(:( musze to spalić.. ale ta pogoda mnie dobija=/ wczoraj zrobiłam 200 brzuchów:D dziś tylko zjadłam 2 kromki na sniadanie takie małe.. potem wzielam sie za sprzątanie.. uff ale się namęczyłam:) moŻe coś spaliłam:) he he he no i potem zupine zjadłam.. z 1 kromka chleba:).. teraz juŻ nic nie będę jadła.. moŻe jajco na twardo, albo na miękko na kolacyje:D no i potem ćwiczenia rzecz jasna:D Salana--> JA CHCę BIEGAć !!!!!!!!!!!!!!! :(:( Buuuu Sciskam Mocnoo =** kamisia--> zaraz Ci coś wyślę .. :] a to mój adres : kruuma@interia.pl pZdR =**

cześć :) Co tak nic nie piszecie tu??? kapa.. pusto tak troszeczkę:) he he he nareszcie jest pogoda do biegania huraaaa przed wczoraj przebiegłam 5 km. wczoraj odpoczynek.. i dziś znowu:D ale dziś chyba więcej, tak mi się wydaję :) POzDrAwIam =**

Gość laua10
Hej Hej ja również biegam po 5km 3x w tygodniu dodatkowo do swojej diety dorzuciłam suplementację African Mango http://afrikanmango.pl jem regularnie 5 posiłków dziennie i piję 1,5l wody dziennie!