Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salana_a

Dieta od zaraz!Ćwiczenia od zaraz,a zbędne kilogramy...?to juz przeszlosc!

Polecane posty

Diane no pewnie ze nie jest tak zle:) ja od dzisiaj zaczelam diete amerykanska i sprobuje pare dni na niej wytrzymac a potem bede liczyc kcal 1000-1200 na dzien:) jestem juz po cwiczeniach na pupe nogi i brzuch:) damy rade:)

a mozesz mi podać linka do 8 minut abs buns i legs bo coś sciągnąc nie moge. Ja zaraz wychodze do pracy,buu niechce mi sie... ale piatek sobie wezme wolny,już dzisjaj uprzedze:) weekend mam zamiar zrobić dośc lajtowy na warzywach i owocach,ewentualnie jakiś twarozek i jajka. Teraz mnie czeka 20 minutowy spacerek,zamiast podjechać na autobus przejde sie;) wieczorkiem tak samo...dobre i to:)

a mozesz mi podać linka do 8 minut abs buns i legs bo coś sciągnąc nie moge. Ja zaraz wychodze do pracy,buu niechce mi sie... ale piatek sobie wezme wolny,już dzisjaj uprzedze:) weekend mam zamiar zrobić dośc lajtowy na warzywach i owocach,ewentualnie jakiś twarozek i jajka. Teraz mnie czeka 20 minutowy spacerek,zamiast podjechać na autobus przejde sie;) wieczorkiem tak samo...dobre i to:)

Gość Korczita=
To ja może tez podam Swoje wymiary :o aż sie boję:( dziś po sQl zjadłam tylko 1 gołąbka:) a teraz już piję wodę:D Diane: wymiary masz bardzo okej :D ja też się zmierzę, he he he. Winogronka8 : jaka jest ta dieta amerykańska?? :> powiedz , powiedz:) Ja ważę 55 kg chyba, i mam wzrostu 1, 62 :) co mam robić by ważyć 50?? albo i mniej :( bo to, że mało jem to chyba nie pomoże... :>

Witam Was dziewczyny=* Bardzo się cieszę, że dołączyłyscie do nas. Razem będzie nam raniej. Nieprawdaż:D? Dzisiaj jestem nadal w dobrym humorze. Widze, ze ta dieta mi pomaga, nie tylko w ciele, ale takze w duchu :) Aż miło mi się ćwiczy :D:) Widze nawet małe postępy, jednak nadal uwazam, ze zabardzo opycham sie przy obiedzie... poprostu lubię się nasycić. Muszę to zmienić! a co dziś zjadłam? juz mowię! Rano - mleko z platkami pelnoziarnistymi i suszonymi owocami, popoludniu na obiadek barszcz biały z ziemniakami i jajeczkiem :D, a na kolacyjke o 18 gratke (jogurcik) 2 łyzki białego sera i szklankę mleka. I do tego wieczorne ćwiczenia... 250 brzuszków i 250 skłonow na boczki ;( :) Czytając forum, wkoncu zrozumialam jak nalezy się zdrowo odzywiać! Bardzo mnie to zmotywowalo. Oczywiscie pierwsze dni są najgorze, ale mowie szczerze ... następne dni są super... wszystko idzie z górki.:):) dziewczyny jeszcze jedno ... nie myslcie o głodowkach.To jest najgorsze. Dosc ze psuje się zdrowie to zbedne kilogramy i tak szybko powrócą... Ojj niestety :(:D ~~ Diane --> fajnie, ze sie do nas przyłączylaś :) a z ta herbata to kicha,. nie wyprobowalam jej na sobie, ale z tego co koleżanka mi mowila wynikalo, ze nic jej nie pomogla. Moze źle sie odzywiala, ale i tak nie jestem przekonana do nich. Ja piję dziennie 2 , czasami 3 zielone herbaty. Sa bardzo smaczne i dobrze wplywają na przemianę materii, więc polecam. Aaa i są nie drogie totez Twoj portfel nie ucierpi :D :). Życzę powodzenia. Zagladaj do nas jak najczęściej =** ~~ Winogronka8 --> pewnie, ze tak:):) Dokladnie mam tak samo jak Ty. Przy nizszej wadze czulabym się lepiej. Zreszta i tak mam sadelko :D. ja ćwiczylam 6 weidera przez 14 dni. Jakoś źle się czulam... plecy mnie bolaly i wogole nie chcialo mi sie robic. To wszystko stawalo się nudne :[. Zaczelam wykonywac wymyslone przeze mnie ćw i jest gites :] Trzymam kciuki, zeby Ci sie udało =*** ~~ Korczita --> ajjj nie ma za co dziękować=* do usług. Wkońcu po to jest to forum :):) Ale sluchaj.. jak jestes głodna to musisz cos zjeść! weź sobię do szkoły jakąś kanapkę z ciemnym chlebem, albo grahamkę :):) Czytalm gdzieś, ze jak się gloduje to zamiast spalać tłuszcz on zalega, gdyz organizm broni się przed niedostatkiem jedzenia. Musisz sobie dkoladniej poczytać, bo juz nie pamiętam tak perfidnie:D OjJ,a jak samopoczucie? =***** OooO Ale sie dzis rozpisalam :D 3mam kciuki za Was i za siebie :Pp Młaaaaaa=*

Witam was,u mnie wszystko narazie idzie w jak najlepszym porzadku:) 2 dzień cwieczen abs na brzuch mam za sobą-tylko sie nie moge doczekać jeszcze tych na nogi.:) Teraz przedemna pyszna kawusia;) a zieloną herbatke to ja pije:)

jak wcisniesz mój nick to tam bedzie mój meil;)

Hej dziewczyny! Co tam u Was? ja się dzis czuje niespecjalnie :( smutno mi i jestem wykonczona ... a ile mam nauki :O. Heh, ale trzeba zyc :D dzis zjadlam mleko z platkami, zupe i 1 kromke chleba i 2 male jablka... + 1 cukierek =Xx :D Musialam go zjesc:( Planuje zrobic na wieczor 200 brzuszkow i 200 sklonow... moze dam rade :( pozdrawiam=*

Gość Korczita=
Witam Was:) dziś jestem wykończona po szkole i po łażeniu po mieście do 17 :( a tyle nauki, że szok.. :( a co do jedzenia=Xx ajć szkoda słów.. znaczy nie jest źle bo ćwiczę codziennie, ale z jedzeniem!! POstanowiłam sobie, że nie będę jadła po 17. a tu kapa.. jak przyszłam dziś z miasta to musiałam coś zjeść.. a było to gołąbek.. =Xx i 2 kromki z masłem., =Xx łoo.. okropnie sie z tym czuje..:(:( a i słodycze za dużo jest ich w domu i szaleje.. buuuu w domu zabrakło jabłek .. :(( A marchewki nie lubie.. blech blech... to co mam jeść jak jestem głodna?? pić przegotowaną wodę tylko?? pozdro=**

A ja sie musze pochwalić ze od poniedziałku,nie miałam zadnych odstępst i od poniedziałku sie dzielnie trzymam..i wcale głodna nie chodze... Zwarzyłam sie rano a tam waga pokazała 55 kg!!:) byle tak dalej;)

Gość Korczita=
he he he No dzis byŁo okej:D Diane-----------> jak Ty to robisz, że ci się nie chce jeść?? pijesz wode.. albo coś takiego:) => Salana_a -------------> ejj halo .. !!!!! miałyśmy dbać o nasz Topik.. a Ty co robisz :(:(

Gość Korczita=
Wczoraj zrobiłam 100 brzuszków.. i rowerek przez 15 min. i skłony:D wiem, że 10 to mało.. ale z czasem będzie więcej:) teraz już niC nie będę jadła... tylko piła wodę przegotowaną=] no i na wieczór Ćwiczonka!!

Gość Korczita=
100 to mało :) miało być pomyłka:Xx .. he he he he

Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze nie pisalam, ale nie mialam dostępu do komputera. Ja czuję się ogolnie dobrze i efekty również widzę!!! Na pewno zmniejszyly m isie boczki... tzn. nie tak bardzo, ale malutką rózniicer widać. Sadełkio tez się zmniejsza... tak do czerwca i olala... :):) Pozdrawiam =** a aa oficjalna dietę zaczynam od kwietnia... chyba SB Acha.... wczoraj zrobilam 200 brzuchów i 200 skłonów :):) dzis to samo, albo więcej :D:D

Korczita.... to zaczyanamy!!!! Piszemy wszystko co jemy! Nie ma zlituj się! Diane... super, ze Ci sie udaje:) Jak Ty to robisz, ze Ci sie nei che jesc? i ze nie jesz slodyczy?

Gość Korczita=
Łooo dajemy czadu teraz SaLaNa :) będzie nieźle.. :Xx ale dałyśmy sobie popalić, nie zapomnę tego odchudzania nigdy.. :) to zamiast tych 2 cukierów dziennie to garść rodzynek:D i biegi jak sie ociepli obowiązkowo!! tylko nie zdziw się jak nie będę miała kondychy :Xx ale powoli, powoli się przyzwyczaję:) Chciałabym mieć takie zaparcie w sobie!!! NIE BęDę TEGO JEść BO MI NIE WOLNOOO!!! Zobaczymy jutro, czy dam radę:) Diane---> zazdroszczę Ci , że masz taka silną wolę:) TYlko zdradź jak to robisz, że nie chce Ci się jeść:o i słodyczy też nie.. !!! 3M sie =** Pozdro

a ja juz po ćwiczeniach ;) po 250 brzuchow i sklonów;) OjJ jutro zaszalejemy;d

Kochane silna wola,silna wola;) Ale musze sie przyznać i powiedzieć,że wczoraj z okazij dnia kobiet zgrzeszyłam,zjadłam kilka ciastek,z dwie czekoladki;) i na wieczór po pracy kupiłam sobie piwko\'\'Carlesberga\'\' powiedziałam sobie aaa wkoncu mamy dzień kobiet to nie bede sobie chociaż w ten dzień załować:) no i jakoś ten jeden dzień odstęp nie zniechęcił do diety i dzisjaj nie czuje sie cięzsza no i wole sie nie warzyć;) bo sie jeszcze zniechęce;) jak juz stane na wage chciała bym zeby pokazywała ponizej 55 kg;) w weekendzik też bedą małe grzeszki... sniadanko lajtowe,potem robie dla swojego chłopaka spagetti... także tez troche zjem-zaznaczam troszke- nie jak kiedyś cały talerz-tylko odrobina-spagetti i tak jest sycące. Wogle cały tydzień nie jem chleba,ziemniaków makaronów itp...;) prawie jak Sb tyle ze jem czasem jabłko,kiwi,gruszcze itp;) nie mam nic lepszego na przegryzke jak owoc;) iel przecież mozna te jajka,serki jeśc;) Ale dzisjaj u mnie w Szczecinie piękna pogoda. a ja musze do pracy na 14:) ale weekendzik juz wolny. Oki koncze ,życze wam miłego dnia:) i silnej woli..pamiętajcie,zaraz trzeba bedzie ciuszki zdiąć!!!:) aha i w przyszłym tyg.wskakuje na rower:) bo mam na 6 to po pracy bede mogła sobie pozwolić, aha no i dzisjaj bedzie juz 5 dzień jak robie 8 minut abs na brzuszek. Jakieś mięsnie muszą być jak sadełko doszczetnie spadnie;) no moze nie tak doszczetnie;) hehe papapapa:*

narazie od 9 pije cały czas kawke z mleczkiem i wode....:) ale mnie pogoniło do kibelka;) zjem sobie dopiero jakiś twarożek przed wyjsciem:) a w pracy hmmm...chyba postawie na jabłko;) po wczorajszym bedzie dzisjaj badziej regorystycznie;) Piszcze,piszcie i trwajcie;) chociąz w trójke sie możemy trzymać!!;) Winogronka gdzieś wsiąkła;)

Gość Korczita=
Cześć :) ja dziś rygor jak cza.. rano Nic.. w szkole kanapkę bez masła:( po szkole nie byłam w ogóle głodna jak zawsze.. :) ale zjadłam tylko jabłko! i od tego pije tylko wodę przegotowaną! i nIc po za Tym.. ale kumpela mnie namawia na zapiekanki.. i nie wiem czy iść czy nie..:( wiem, że sie będę źle czuła po zjedzeniu ich, ale sama nie wiem:( jutro już wolne od szkoły to nic nie będę prawie jadła:)tylko owoce i warzywa.. i piła wodę :D a ja mam jeszcze tak, że jak mam te dni wiecie jakie:) czerwone.. to bym mogła niC nie jeść!! Wszystko mnie brzydzi blech blech.. żeby takie Dni trwały cały czas to by było Bosko:) Ale za 3 miechy wakacje.. i trzeba będzie pokazać troszkę ciałka:D już się nie będzie chodzić w płaszczach. kurtkach :) tylko bluzeczki, mini itp itd:D a żeby takie coś na Siebie wcisnąć to trzeba wyglądać porządnie he he he :) mało Nas Tu:( Piszcie... Nooooooo POzdrawIaM :) =**

Oj chyba nie ma sensu przy takim zaludnieniu kontunuować topicu... Chyba starata czasuu;)

A co to za róznica. Przeciez robimy to dla siebie, a nie innych osób. ;) Może ktos do nas poxniej dołączy. Ja się cioesze, ze jestesmy 3 i się tzymamy, a jesli ktos do nas dojdzie bd jeszcze lepiej :):) Dzis jestem w dobrej formi... wczoraj troche zaszalalam ze slodkosciami, ale zrobilam 400 brzuchów i 100 skłonów. :):) Jest cieplej to che się zyć. Wyjrze za okno i odrazu banan na twarzy:) :D Moze uda mi sie pobiegać. Fajnie by było:):) Korczita= Trzymaj sie mocno=**** Nie mozesz tak łatwo odposcić. Jak kol che isc na zapiekanki to idź z nią, ale nie jedz:P!!!!!! trzymam za ciebie słowo! :):) Moze pobiegamy? Co Ty an to? Diane OjJ podziwiam Twoja silną wole. ja wchodze na wage w niedziele rano! Albo sie przestrasze :O, albo uciesze:D:):) Raczej to 2 :D ... Przynajmniej tak mi się wydaje. Oby nam sie udalo schudnąć=* Mła=***

:):) Czesc!!!!!! musze się pochwalić :D...Po obiedzie zjadlam tylko jogurt Dałam rade... i nawt nei ejstm gloda....a poza tym 2h robilam taki \'ala\' aerobic.... Super... jak się umęczylam :D:D. aaa i 200 brzuchów :) OjJ.. jutro oficjalne wazenie.. boje się Korczita -->dalas czadu Diane --> nie odchodź od nas...:( odezwij się:) hmm./.. jak Ci minąl dzień? dalas rade? :D =* Caluje :p :D:*:*

Ja wczoraj dałam czadu:o dziś mam taki fajny brzuszek ula la:) 2h ćwiczenia szok:D dziś zjadłam tylko jabłko!! ale zapomniałam się zważyć przed tym, jutro się zważę! zrobiłam już z samego rana 100 brzuszków:D i może pobiegamy dziś Salana_a ?? :> Hmm ?? Fajnie będzie, do tego poćwiczymy sobie trochę, i będzie super:) Ja teraz się wzięłam za Siebie.. bo jak zobaczyłam swój brzuch w lustrze to stwierdziłam, że tak nie może być:) dziś tylko zjem troszkę obiadu.. i potem jabłko, no i potem już Nic tylko będę piła wodę:D Odp Salana_a :) Diane: ---------> Nie odchodź:( Będzie fajnie:D POzdRo=**

A co Do tej stopki.. to, mogę ważyć nawet mniej:) np. 48.. łooo super by było jak bym tyle ważyła:D:) a więc to jest tak.. Misja IV----> 49 kg Misja V----------> 48 kg I huraaaa na Koniec:) OBym dała radę:(

hej u mnie oki:) troszke odstępst było,bo wiadomo jak to w weekend;) ale dzisjaj za to byłam ze swoim na trzy godzinnym spacerku:) jutro znów do pracy ale tym razem na 6.. dobrze bedzie;) Troszke sie wkurzyłam bo od jutra chciałam zacząc jezdzić rowerkiem a tu bach schodze do piwnicy w kole powietrza nie ma a do tego pompka popsuta. Bede musiała sobie nową kupic.kolejny wydatek i tak teraz troche kasy strace bo musze kupić buty,spodnie no i chcem sobie zrobić balejaż i pasemka bo moje blond włoski mi sie już troszke znudziły

od jutra znów rygor...tak bardziej owocowo warzywnie bede jeśc w tym tyg;) a weekend juz bardziej normalnie tylko ze bede biegać;)

Hej:) U mnie wszystko wporządku, a moze za malo powiedziane? Wręcz świetnie. Nareszcie wzięłam się za siebie i cwicze coraz wiecej, a mniej zjadam. Np. dzis sobie troszeczke pobiegalam, porobilam brzuchow :) Jutro obawiam sie szkoly...mam nadzieje, ze nie pożre nic kalorycznego :(:d wezmę sobie Jabłko , myśle ze wystarczy :)) Korczita= >> Dajemy rade! Jestem z Ciebie dumna...oby tak dalej=* Diane --> Jestem ciekawa co to za dieta. Masz moze jakis plan jedzenia czy poprostu sama sobie wymyslasz posilki:> :):) Pozdrawiam =**