Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

Cellulit, jaka dieta?

Polecane posty

Gość no to bede pila

Gość polopiryna c
nivea mi nie pomógł natomiast polecam jest super eveline

tez polecam eveline:) najlepszy z ktorych mialam, dobry jest tez tanita, ale nie polecam galaretki na rozstepy z dax cosmetic

Gość happy A
To zależy na kogo co działa. Ja próbowałam już chyba wszystkiego. Nawet kupiłam to całe błotko guam i owijałam sie folią, robiłam kąpiele w algach i pelling też z tego guam. I w tym czasie ćwiczyłam, odchudzałam się też. i nic nie pomogło. Już pełno kasy straciłam na to wszystko.

Gość happy A
Ale dalej próbuje, może coś w końcu pomoże. Na odsysanie tłuszczu nie mogę iść do by mi było same kości widać, a mi zależy żeby tylko cellulitu nie mieć.

Gość dziewczyny eveline + folia
zawincie sie na noc a wiecie moze jakie zabiegi na cellu mozna zrobic u kosmetyczki?

Gość happy A
Kupcie sobie gazetę Cabines (w Empiku). Tam są opisane różne zabiegi na ciało, twarz itd. które można zrobić u kosmetyczki.

Gość happy A
Wysłałam napewno. Teraz wysyłam 2 raz.

Gość a mozesz mi napisac co
jest w tej gazecie? npo na pewno znacie jakies zabiegi!

Gość happy A
Np. usówanie cellulitu i modelowanie ciała za pomocą fal ultradźwiękowych

Tak sie przygladam sobie i widze jednak pewna nieznaczna poprawe, jedrnosci i w ogle, a co stosowalam, to juz pisalam: peeling z kawy, woda, cytryna i dove na cellulit. no i troszke macham nozkami w kazdej wolnej chwili. cos jednak drgnelo, wiec bede dalej to robic:-). to dopiero pelny tydzien wiec wielkich zmian nie ebdzie ale skoro skora jest w lepszym stanie to supcio. I mam wrazenie ze to szkaradztwo mniej widac, ale to chyba tylko wrażenie:-(. rejestrujcie sie bo ja tez wygralam nivea, co Wam szkodzi, jak daja to tzeba brac

Gość a o co chodzi z cytryna

dodaje ja do wszystkiego, herbaty, wody.. wszystkiego i to bardzo duzo, jedan cytryna dziennie mi idzie na to:-), przy kazji uodparniam sie na grype

aha do peelingu z kawy, cynamonu i imbiru tez troche wyciskam. w gazecie jedna pani tak radzila:-)

Gość mdonka
podawajcie maile :) i zarejestrujcie 10 osob i wtedy zel macie gratis :) piszcie maile ,zebym Was mogla wprowadzic , a pozniej Wy inne osoby iaz dostaniemy zel antycellulit

Gość happy A
Która jeszcze chciała by zaproszenie?? Bo dalej brakuje mi 2 osób które by się zarejestrowały.

Gość ja myslalam ze cytryna sie
smarujesz

Gość bo slyszalam o sposobie zeby s
sie oblozyc plastrami

A to nie wyjdzie na jedno? nawet jak sie wsmaruje to chyba lepiej, a czego Ty uzywasz? i jak bardzo masz \"to\" zaawansowane?

Gość ja piling taki jak mty
ale nie dodawalma cytryny tylko kawa i cynamon no i eveline

Gość ja piling taki jak mty
aha mam jeszcze z rossmana takie cos do masazu

cos tzn co? do tego masażu... chcialam sobie kupic masazer z phillipsa ale drogi strasznie

Musze sie pochwalic,ze cellulit jednak troche znikł, przynajmniej takie sprawia wrazenie, zanim zaczelam sie smarowac i robic peelingi( lekko ponad tydzien temu), widac go bylo golym okiem i to strasznie. Jak wiuecie, od ponad tygodnia robie peelingi z kawy cynamonu i imbiru z dodatkiem cytryny, pije duzo wody i smaruje sie kremem dove ujedrniajacym i naprawde jest poprawa.iem,ze to krotki czas ale jest!!! duzo sie ruszam, chodze, macham nozkami w kazdej wolnej chwili. Ale jestem szcesliwa. a smaruje systematycznie, teraz bede 2 razy dziennie a nie raz, moze szybciej sie to bedzie robic hurra!!!

Właśnie jem gotowana kiszona kapustę. Nienawidze, ale w kapuscie jest tyle zdrowych skladników... Brr. Musze wytrzymac wsyztsko,zeby pozbyc sie cellulitu. Nikt wiecej nie stara sie wlaczyc? bo tak tu cicho... ktos ma efekty po dietach?