Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczkaaaaa

Ciaza,prosze o opinie...

Polecane posty

Gość staraczkaaaaa

Witam was :) Mam taki problem...Tak tak znowu ciaza...Wiem ze tych tematow jest tu wielu ale sama nie wiem co mam o tym myslec...Robilam 2 dni przed okresem test wyszla jedna kreska,okres mial byc wczoraj a jak narazie go nie ma...Jedyne co mam to biały śluz,bola mnie sutki nie moge nawet dotknac no i podwyzszona temperatura...I co wy na to ? Jakos boje sie zrobic kolejny test:o

Gość podnoszeeeeeeeee

Gość
Jedyne co możesz zrobić to test i i.ść do lekarza. To chyba oczywiste. Może to ciąża, a może zmiany hormonalne?

Gość staraczkaaaaaa
ahh mam nadzieje ze to pierwsze, staram sie juz 3 miesiac :(

Gość tttttt
Mi przed spodziewanym okresem nie pojawila sie druga kreseczka, a bylam w ciazy. Przyjzyj sie dobrze testowi czasami jest ona bardzo slabo widoczna, i widac ja przy mcnym swietle. Po terminie okresu tez mialam watpliwosci jak patrzylam na test, bo kresczka byla ledwo widoczna.

staraczaaaa nie masz wyboru i musisz zrobić test :D taka jest moja opinia :) Powodzenia 🌼

Gość staraczkaaaaaa
no macie racje z tym testem,jutro sobie kupie:)

Gość agus555
hej staramy się o dziecko od roku biore duphaston okres się spóżnia czy ktos brał ten lek?

Gość agus555
dzieki za świetną rade

do agus555 -----> przy Duphastonie okres mi się spóźnił tylko 2 razy, za drugim razem to była ciąża:)

Gość agus555
yola dzieki za dobre słowo mam nadzieje ze u mnie to juz bardzo bym chciała

ja robiłam test 2 dni przed spodziewanym okresem wyszedłnegatywny zrobiłam 2 dni po miesiaczce i wyszedł pozytyw, podobno za 1 dzienkiedy powinno sie zrobic test jest 1 dzien nadejscia miesiaczki

Gość _jaewa_
Do starających się kobitek - ja test robiłam 2 x - za pierwszym razem była tylko 1 kreseczka, dopiero za drugim pojawiła się i druga, a robiłam je w odstępie zaledwie 4 dni. To teżzależy od testu - niektóre mają może mniejszą "czułość" - nie wiem, nie znam się. Na paskowym mi nic nie wyszło wtedy. Zresztą jak zobaczyłam 2 krechy to i tak poleciałam do gina potwierdzić - to był 6 tydz. Powodzenia!

zycze II kresek!!!! no i wysoka temp-jezeli mierzysz prawidlowo to moze faktycznie ciaza? :) mi test pokazal II kreski na 4 dni przed spodziewana @-jakis wyjatek chyba jestem :-P

o rety ! chyba jasne ze zrobic 2-gi test! Gdy robiłam test w dniu spodziewanej miesiączki to tez wyszedł negatywny, po 3 dniach zrobiłam kolejny i był pozytyw! Czy na to tak trudno wpaśc zeby az pytac na forum?? Kobieto masz być matką, czy o wszytsko będziesz pytała na forum, chyba masz jakies przypuszczenia...czy ciąża może byc czy nie. test i juz wiesz!