Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takkkkkka jjjjedna

faceci którzy nalegają by ich kobiety brały tabletki anty to wredni egoiści

Polecane posty

Gość takkkkkka jjjjedna

Gość smutna mania
zgadzam sie,ajk moze facet czegos takeigo wymagc od kobiety,ktora kocha

Gość facet rozumny
kobiety ktore nalegaja aby isc na film na ktory facet nie chce to wredne egoistki ( w dupie mamy komedie romantyczne ) oczywiscie napiszecie ze to nie to samo....kto jest bez winy niech pierwszy zuci kamieniem, same macie pelno wymagan...

Gość a kobiet to nie mają wymagań
buheheheheheh

A moje zdanie jest troche inne. To miło że facet też myśli o antykoncepcji... A niestety tabletek dla facetów nie ma a w gumce to nie zawsze pełen komfort...

Gość takkkkkka jjjjedna
facet "rozumny" obejrzec film ktory sie nie podoba to nie to samo co psuc sobie zdrowie. mimoza-to niech facet mysli o antykoncepcji ze swojej strony jak juz.a nie psuje zdrowie kobiecie.

Gość tabletki sa okey
jak facet juz tak nalega to niech sie do nich dołozy a nie mysli ze laska wyda ponad 30 miesiecznie a on nic sie nie dołozy, to dopiero egoista jest

Gość egoista praktyk
Jeśli kobieta lubi, naprawdę lubi sex a jednocześnie boi się naprawdę boi się ciąży to wcale jej nie trzeba namawiać...............

Gość dingdiringdigdig
moj facet tez chce zebym jadla tablety... z jednej strony jestem zla bo nie chce sie faszerować,ale z drugiej moze i ma racje :(

Gość czemu w sprawie
tabletek anty macie tak prymitywne poglądy? Tabletki szkodziły kiedyś, teraz są bezpieczne trzeba tylko dobrego ginekologa i dobrać odpowiednie.

Gość fwerfef
dla mnie tabsy to moja wolność umożliwiają mi decyzje czy chcę się martwić czy nie, to ja samodzielnie dbam o swoją płodność owszem, mają swoje skutki uboczne ale każdy farmaceutyk je ma (coś za coś), co nie znaczy że mamy nie korzystać z dóbr przez niego oferowanych

Gość fwerfef
do "czemu w sprawie": coś mi się wydaje że ty tylko teoretyzujesz :)

spoko nie ma sprawy faceci moga nie nalegac zebyscie uzywaly tabletek zobaczymy co powiecie jak facet przestanie uzywac gumek obie strony powinny sie zabezpieczac :p

Gość Wlasnie tak mi powiedzial
moj lekarz-endokrynolog wyciagajac opasla ksiege. Powiedzial 'tu sa wady antykoncepcji hormonalnej - chce pani pczytac?'. Przeciwwskazan do brania tabsow nie mam, ale postawa tego lekarza - czyste oburzenie - ze kobieta a rujnowac zdrowie dla jakiegos 'egoisty', daly mi duzo do myslenia. Hormony we krwi jakos musza 'wspolgrac' musi byc miedzy nimi balans. Tak na chlopski rozum, tabletki anty stawiaja ten porzadek na glowie. Nie wykluczam brania ich w przyszlosci, ale mam swiadomosc, ze nawet jak nie bedzie specjalnch skutkow ubpcznych jest to niesamowita ingerencja i rozregulowanie naturalnego ukladu hormonow w organizmie.

Gość to zalezy kto płaci za tabsy
;p

Gość gosieeennnnka
czemu w sprawie:to nie są prymitywne poglądy,wiele kobiet mówie,ze zrujnowało im to zdrowie

Gość brumbrummmmm
stefan telefan - gumka nie ingeruje w Twoj organizm :P wiec to zalosne porownanie...

Gość akinka
może nie egoiści, ale mnie wkurza podejście, że tabletki są czymś oczywistym, normalnym. tak nie jest,,,,,dokładnie ogromna ingerencja....