Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic

PRZESZŁOŚĆ do mnie powraca.

Polecane posty

Gość nie wiem co robic

Rozstaliśmy się, ja bardzo to przeżyłam, łzy, ból, czułam się jak zabawka, ale tak Go kocham, nadal !! Teraz On znowu pojawia się w moim życiu, nie wiem co zrobić, nie umiem zaufać, choć serce chce być tylko przy Nim. Jaka decyzja jest słuszna ? Jest w ogóle jakieś jedno pewne rozwiązanie i wybrnięcie z tej sytuacji ? Kocham Go !

Gość nietegoroczna maturzystka
dalej go unikaj chyba ze chcesz przechodzic to samo co wczesniej.

Gość nie wiem co robic
Tylko, że ja Go kocham. Mam blisko siebie faceta, jest bardzo dobry, ciepły ale kocham tamtego !

Gość smutna mania
wejdz na moj topic poczytaj soebie moze jakies wnioski wyciagniesz mzoe cos poradzisz http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3420569 ja co chwile mialam tak sytuacje tez sie czulam rzeczwo,tez potem wracal,ale coz zminial sie na chwile potem bylo to samo jezeli udalo Cis ie juz jakos zyc bez niego to nie pakuj sie drugi raz wto smao bo znaowu bedizesz cierpiec plakac,bedzi ebolec jak sie rozstaniecie

Gość Poszukaj
odpowiedzi w sobie a nie u nas. Może to wielka szansa na coś wielkiego? Może zmądrzał? Nie angażuj się w to głęboko, ale możesz ostrożnie przyjrzeć się "panu marnotrawnemu".

nie wolno odrzucic milosc jesli kochasz, ale musisz wiedziec czy on rownie mocno kocha... jezeli nie to jednak nie warto sie meczyc.... :(

Gość nie wiem co robic
Ja nie jestem w stanie odgadnąć ani przejrzeć Jego uczuć. Tak pewnie byłoby najprościej, gdybym mogła to wszystko jakoś zmierzyć. Wiem za to co czuje ja. Owszem udało mi się żyć bez Niego, ale to nie znaczy, że przestałam o Nim myśleć, tęsknić.

Ale mozesz to wyczytac po jego zachowaniu... Po tym co mowi, co robi.... Jak Ty uwazasz?? Jak Ty sadzisz??

Gość nie wiem co robic
dziewcinka --- ja wiem jaki On był czuły, jak potrafił pięknie mówić, a i tak odszedł. Najgorsze, że ja nie umiem docenić innych facetów, wciąż myśle o Nim, a czas wcale mi nie pomaga.

JA tez mialam problemy w tej materii, wiec wiem co mowisz, ze nie potrafilas doceniac innego... Dla mnie inni nawet nie istnieli... :o

Gość nie wiem co robic
Odszedł bo jak twierdził sam nie wie czego chce, to były dziwne okoliczności, dla mnie to wszystko było wielkim zaskoczeniem, ja byłam pewna, że Jemu na mnie zalezy. Jednak się pomyliłam. A teraz jak to wyglada ? Kontakt się odnowił, znowu się widujemy, jesteśmy znowu bliżej, wszystko wraca.

Gość nie wiem co robic
A mam świadomość że blisko mnie kreci się naprawde wartosciowy facet, a gdy spotykamy się prywatnie, wrecz mnie od Niego odpycha z powodow mi nieznanych :o

Daj szanse... Wiesz dlaczego?? Pozniej bedzie sie zastanawiac co by bylo gdyby... My dalismy sobie szanse, bo oboje sie kochamy, ale wczesniej wiele rzeczy zmarnowalismy. Takie zdarzenia ucza...

Gość nie wiem co robic
A po jakim czasie się zeszliście ?

Odpycha dobrze wiesz dlaczego... Bo Twoje serduszko jeszcze jest przy kims innym. Nie radze leczyc milosci przy kims nowym. BO mozesz zranic siebie i ta nowa osobe. Jesli nie bedziesz chciala byc z tamtym, to daj sobie czas tylko dla siebie, poukladaj wszystko, przygotuj sie do nowego zwiazku...

Gość smutna mania
a mnie sie wydaje,ze jednak szansy dawac nie warto bo predzej czy pozniej sytuacja sie powtorzy wiec jak sie jzu raz uwolnilo od faceta to lepeij nie wracac ja sie uwolnic nie umie

Gość nie wiem co robic
Umialas zaufac ? Ja sie boje, że On wroci, bedzie znowu dobrze, ale krotko, a potem zniknie ! Jednoczesnie serce chce znowu Go przytulic, pocalowac, a rozum szepcze "odpusc sobie" .

Mozna powiedziec, ze po 5 miesiacach... 5 miesiacach bolu, rozterek, krzywd.... Az w koncu doszlismy do wniosku, ze jednak warto sprobowac jesli sie kochamy.

Gość smutna mania
tu sie zgadzam z Dziewcinka ja te zpo rzostaniu z facetnm na sile probowalm sie zkims innym zwiazac zkims innym zycie ulozyc ,chod zkochalm nadal bylego efekt byl taki,ze wrocilam do swojego o cyzwiscie po tym mialo byc pieknie,a facet z ktorym bylam pzre zkrotki okres czau bardzo sie zdazyl zaanagzowac i cierpial prze ze mnie -a ja nie chce nikogo ranic:( wie cteraz jakbym sie decydowala odejc najpierw uporzadkuje sama siebie zanim bede zkims innym

Gość nie wiem co robic
Czas dla siebie ? Ja już go mialam i to wystarczajaco duzo. Mija pól roku od rozstania, a ja czuje że stoje w miejscu.

Gość smutna mania
my tez sie kocham a nas zwiazek jest do bani

Do kazdego wybor nalezy, kazdy sam musi podjac ta decyzje... Nie moge Ci powiedziec - wroc! na pewno wszystko bedzie jak najlepiej!!!! Kto nie ryzykuje nie ma nic... Wiem, ze jezeli teraz nam sie nie powiedzie, bede bardzo bardzo cierpiec. Ale wiem tez, ze nie mozna marnowac szansy danej milosci.

Gość Filanka
Mialam identyczna sytuacje-tyle ze ja pozwolilam wrocic bylemu ktorego bardzo kochalam. teraz jetsesmy prawie 2 lata ze soba od tamtego czasu a pare dni temu mi sie oswiadczyl :D:D:D:D wiec dziewczynki nie zawsze "nie warto" :):):) pozdro

smutna mania dlaczego jest do bani skoro sie kochacie?? chyba gdzies czytalam ale nie pamietam.... co do autorki pol roku to nie jest duzo, ja mialam 5 miesiecy i praktycznie nic one mi nie daly... Ile byliscie razem?? Kiedys slyszalam, zeby odczuc spokoj ducha potrzebny jest minimum rok do dwoch i w zupelnosci sie z tym zgadzam!!!

Gość nie wiem co robic
Filanka a dlaczego odszedl od Ciebie ? I po jakim czasie do siebie wrociliscie ? Dlugi byl Wasz zwiazek? Duzo szczescia Ci życzę! Dziewcinka ja wiem ze nie ma gotowej recepty, kazda sytuacja jest inna. Pewne jest tylko to, ze ja kocham, co On czuje - nie wiem. Ja umre jesli on poraz drugi sie mna zabawi. Za co ja Go wlasciwie tak kocham :(

Gość smutna mania
tez kiedys myslam,z ejeslli dwie strony sie kochaja to musi byc dobrze,z tym,ze moga miec inne podejscie do milosci

jak widac FILANKA jest dobrym przykladem mojej teorii :) ale zdaje sobie sprawe, ze nie zawsze tak jest... RYZYKO

Gość smutna mania
chyba musialbys nam zdradzic co takeigo sie wydarzylo,ze sie rozstaliscie wtedy,latwiej bedzie cos powiedziec

Gość smutna mania
zeby wrocic tzreba mie cpewnosc,ze to snie powtorzy wiecej,to pzre zco rozpadl sie zwiazek