Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gold lion

hej ile jest dziewczyn ktore moglyby...

Polecane posty

moglyby byc z facetem w wieku 22 lat wysportowanym dbajacym o sylwetke? z ktorym rozmawialoby sie Wam jak z bratnia dusza ktora znacie 1000 lat ktory obudzialby wasze zmysly i dostrzegł to czego inni nie zauwazyli? gdzie bylby zawsze z Wami zarowno w tych dobrych chwilach jak i zlych? gdzie kazde spotkanie z nim niosloby wielkiie szczescie i radosc? i kochalby Was nadzycie, ale mialby dwei wady jedna to depilowalby sobie nogi od jesieni do wionsy a na lato zapuszczalby :) wiaodmo w lecie na plazy taki widok jest niezafajny:) a dwa to czasem zakladalby rajstopy ale tez od jesieni do wiosny pod spodnie zeby ni nei bylo widac. dlaczego ? raz ze w zimie byloby zimno a ni elubi kaleson a dwa ze odczuwalby wowczas wygode i relaks. ogolnie dobrzy by sie w nich czul. oczywiscie ten facet niebylby zadnym gejem zadnym bi.wszytsko cacy z dwiema wadami a moze dla niktorych to nie wada?? :) prosze o wypowiedzi dziekuje

Gość to nie jest banalne
juz pytales kretynie

Gość coooolka
To fetyszysta :) i mowi ze dlatego ze wygodnie a tak naprawde go podneica dotyk rajstop na skorze :O pewnei mu pala stoi caly czas , to troche dziwne :(

ke??rajstopy :o??facet...nie dzieki...i ta depilacja...to nie dla mnie

Dla mnie to nie bylby zaden problem bardzo wielu sportowcow sie depiluje pozdrawiam:)

Gość goId lion
gdy mama wychodzi do pracy a ja mam na 9 do gimnazjum wpycham sobie w odbyt parówczesy. Ale tylko berlinki z Constaru, inne się rozpadają, gdy w przypływie ekstazy zaciskam zwieracze.

anula 89 dziekuje za wyrozumialosc jak widac malo polakow jest tolerancyjnych szkoda

Wszyscy lubia krytykowac a ty masz studiujesz na awf-ie czy uprawiasz sport dla przyjemnosci?

Gość mysl natretna
takie zadawanie pytan na forum jest bez sensu wiadomo ze znajda sie osoby ktore to zaakceptuja i te dla ktorych to bedzie nie do przyjecia:)...autorze zalezy Ci na opinii obcych osob?

Gość fanzlalka
dla mnie tez zaden problem mój facet sam sie goli..nawert tam siegoli bomnie to kręci myśle ze to zadne wady

Wszyscy lubia krytykowac a ty masz studiujesz na awf-ie czy uprawiasz sport dla przyjemnosci?

Gość nietegoroczna maturzystka
sportowczy sie depiluja pod pachami ze względów wydzielania dużych ilosci potu w czasie treningów, rozumiem depilacja klatki piersiowej okolic genitaliów pleców ale całe nogi?? te rajstopy w zimie to bym zniosła ale nie wiem czy depilację nóg....

dziekuje anula 89 mysl natretna i fanazlalka za odpowiedz i konkretne odpwiedzi a mysl natretna chodzi mi o to i zalzy mi na opini obcych poniewaz caly swiat jest dla nas obcy wiadmo znajomi przyjaciele beda na takich ludzi patrzec zawsze pozytywnie a ogol innych nie i wlasnie chodzi mi o to by zoabczec jak tolerancyjne jest nasz narod poki co jest wielkie rozczarowanie. echhh....

anula89 akurat nie studiuje awfu lecz prawo a jelsi chodzi o sporty to biegam codziennie po 5 km i plywam duzo w basenie tez raz dziennie dla przyjemnosci

Gość dajcie chlopakowi
spokoj! Mysle ze KAZDA dziewczyna ktora zaprzyjaznila sie z Toba bylaby w stanie to zaakceptowac. Z reszta jakie to ma znaczenie ze nosilbys rajstopy jesli w srodku jestes wartosciowa osoba? Ludzie opanujcie sie! Jesli jestes fetyszysta to ok wole miec faceta ktory sie depiluje niz oklamuje mnie czy nie szanuje

Aha myslalam ze znalazlam kogos wreszcie z awf-u bo sama mam zamiar sie tam wybrac:)

Gość mysl natretna
na moje pytanie odpowiedziales ze nie tolerowalbys gdyby Twoja kobieta sie nie depilowala....wiec jak jest z Twoja tolerancja hmm...

popierwsze z moja tolerancja jest cacy po drugie duzo kobiet chodzi z nieogolonymi nogami i mnie to nie zraza po 3 ja szukam dziewczyny ktora jednak sie depiluje :)

Gość mysl natretna
no bo w temacie juz wszystko powiedziane:)...juz byla masa topikow na ten temat i zdania byly podzielone mniej wiecej pol na pol...moja rada nie przejmj sie opinia innych rob co chcesz i tyle...

dziekuje za wypowiedzi ale i tak nei wiem czy wydepiluje sobie nogi czy nie poki co mam jeszcze wlosy:)

Gość mysl natretna
sprobuj:) co CI zalezy ...szybko odrosna:P:)

ale musze przyznac ze super uczucie jest gdy sie wydepiluje nogi ale tez niewiem co z tymi rajstopami :/