Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gold lion

hej ile jest dziewczyn ktore moglyby...

Polecane posty

Gość lenka zdenka
Trochę jest to dziwne i zalatuje fetyszyzmem. To tak jakby dziewczyna lubiła zamiast damskiej bielizny- męskie slipki lub bokserki i chodziła z buszem na nogach. Czy jakiś facet by to zaakceptował? Pewnie jakiś by się znalazł :-P

Gość NightExpresss
nie chcialabym tajego faceta mieć :O

Gość lenka zdenka
facet= kalesony kobita=rajstopy=facet tańczący w balecie

Gość lenka zdenka
Jako kobieta- powiem, że przeszkadzałoby mi to bardzo- nie chciałabym takiego gościa. To jest całkowicie niemęskie i trochę skrzywione.

hmmm ale jak facet golilby pachy i klate i brzuch to juz jest super meske?? :0 hehe

Gość lenka zdenka
nie- lubię zarośnietych facetów- włosy na klacie muszą być!!! facet nie baba i nie powinien się golić! pod tym względem jestem staroświecka

Gość mysl natretna
a kto jest normalny?....to ze jest w mniejszosci oznacza ze jest nienormalny ale jakby wiekszosc mezczyzn sie depilowala a on nie to wtedy tez by byl nienormalny....czyli wiekszosc - normalni zachowania niepopularne-nienormalni... jesli ktos zrozumial o co mi chodzi to go podziwiam:P:)

np ja nigdy nie dam sobie ogolic wlosow na brzuchu na klacie wtedy uwazam to za cholernei gejowskie jak modele na wybiegu echh :( ja nie po to podnosze ponad 100kg na klate zeby sobie ja golic :) uwzam ze to dodaje meskosci a w polaczeniu z bardzo dobrze zbudowana figura daje niezly efekt

hehe ja nie jestem baleciarzem hehe :) wole robic to co lubie a przciez powinno sie robic to co czlowiek lubi wtedy ma maniej problemow mniej stresow i lepiej wtedy wszytsko wychodzi

Gość betway
Nawet bym zrozumiała..ale nie lubie długich włosow u facetow :P pozatym ok :) Pozdrawiam.

nom nowe doznanie hehe zycie jest krotkie wszytskiego trzeba sprobowac - tak mi sie wydaje

Gość Magda 20**
hehe w sumie czego nie?

Gość krolewna z drewna
Wcale by mi to nie przeszkadzalo. Wazne byc soba Dlatego mam pytanie: dlaczego nie depilowac nog przez okragly rok? Czy to wazne co kto pomysli gdy latem trzeba odslonic cialo? Rajstopki, no coz chcialabym to zobaczyc :)

hmmm przez caly rok ? hmmmm jednak w lecie byloby mi niezreecznie poza tym ja mam wlosy na kalcie i brzuchu :) taki facet meski :) no i dotego bark wloow na nogach w lecie hmmm ...

Gość krolewna z drewna
Rozumiem :) Jesli mialbys sie czuc nieswojo to nie ma sensu.

tak mi sie wydaje ze bylo by zle. a tak od jesieni do wiosny nikt nie widzi poniewaz wszytsko jest za spodniami:)

Gość krolewna z drewna
Powodzenia zycze ;)