Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kllonny

DZIEWCZYNY CZY WG WAS MAM DUŻY BIUST CZY MAŁY?ALE SZCZERZE ..

Polecane posty

Gość co za retynkii
aile miezrysz i wazysz?

Gość ile ważysz i ile masz wzrostu
ej no sorry, ale ta cenzura na kafe jest jakas pojebana!!!!!!!!!!! napisałam HOJNIE przez samo H, a tu jakies dziwactwo???????????? no sorry, ale nie róbcie z ludzi idiotów!!!

a daj spokój:O 50kg, a wzrost 169cm:O

Gość co za retynkii
top spoko masz wymiary :)naprawde;) a mozesz podac wymiary własnie?pliss

Gość co za retynkii
spoko masz wage wg mnie i nei jestes za chuda chyba .

to do mnie pytanie?

Gość co za retynkii
do ciebie:)

85-62-88, wyglądam jak półtora nieszczęścia:O wiadomo, że są dużo chudsze dziewczyny ode mnie, ale mnie się nie podoba to u mnie

Gość co za retynkii
wcale nie jestes za chuda:)nie zalamuj sie bo ja tez takie mialam wymiary jak bylam w liceum a po 24 roku zycia zaczelam tyc i dzis mam super figure:) a jaka masz miseczke biustu?pewno po twej mamie bedzieszmiec wielki biust bo to geny:)przeciez twa mama tez chuda jest

Gość co za retynkii
ile masz lat ??bo to tez ważne:)

no niestety, mnie juz nic nie pomoże, bo mam 29 lat:O a miskę mam zależy albo B albo C, bo mam mało pod biustem 68cm

Gość co za retynkii
a widzisz kochana:):)masz miseczke b albo c wiec nie jestes deska..to jest wazne.

Gość co takiego niemozliwe
sorki ty masz 29 lat a twoja mama 50? to kiedy ona cie rodzila >??bez ja

nie no, nie mówiłam, że jestem deska, ale przy mojej matce to ja mam dwa piegi:D ale spoko, na szczęście nie spędza mi to snu z powiek:D są ciekawsze i ważniejsze rzeczy w życiu;)

jak niemożliwe? 21 lat miała jak mnie urodziła, no na pewno była juz pełnoletnia:D

słuchaj a moze po dzieciach tak schudlas ?

masz dziecko??

nie, nie ma dzieci:) wiesz, ja nie schudłam tylko zawsze tak wyglądałam, ale może zmieni mi się sylwetka po ciąży:) z tego co widzę po koleżankach to większość ma fajniejszą figurę niż przed ciążą, taką bardziej kobiecą:)

Gość kuizzaaa
maly

Gość dobry rozm stanika podstawa
WIEM ŻE PODBIJAM ALE WBIJCIE SOBIE DO GŁOWY KOBITY!!! nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust może nawet przyczyną guzków i raka sa właśnie kujące w pierś fiszbiny pomyślcie jak maltretujecie cycki jak ciasto przez praskę na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza

Widze, że tak odkopujesz te tematy, mówisz, że mają złe staniki, ale nic nie piszesz o doborze rozmiaru. Dla kobiet nieuświadomionych słowa "75tka rozciąga się do 85-90cm" nic nie znaczą. Jeżeli piersi wypadają wam ze stanika, stanik "nie zbiera", nie trzyma, biust wisi na ramiączkach, a zapięcie wędruje na kark, znaczy, że macie zbyt luźny obwód. W zwykłych sklepach mamy rozmiary 70-90 A-E. Podczas gdy porządne firmy produkują obwody już od 60, z miskami co najmniej do G. A w większych obwodach nawet do K. 75B to nie jest jedyny słuszny rozmiar. To nie jest rozmiar większości Polek. Zwykłe 75B jest dobre na osobę, która ma około 85cm pod biustem mierzone bardzo ciasno i 90cm w biuście, więc gdyby pod biustem było mierzone luźno, wyszłoby pewnie i te 90cm, ktoś musiałby być zupełnie i dosłownie płaski. Nawet nie wiem czy takie biusty przy takim obwodzie pod biustem istnieją. Zmierzony po stanikowemu mężczyzna może mieć wymiary na 85B Wy macie o wiele mniejsze obwody i większe miseczki: 60-75 E,F,G... Czemu większe miseczki? Bo 85C i 70C to 2 zupełnie inne miski, 85C będzie o wiele większa. Dlatego 85C może zmienić się w 70G - są na ten sam wymiar w biuście, tylko mają różne obwody. http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index 2.html Kalkulator, w którym można obliczyć swój rozmiar (czasami może okłamać)