Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkacjaa

Chce mieć grubsze ręce

Polecane posty

Gość akkacjaa

Moje rece to starszne cienizny - w nadgarstku 13 cm a tam gdzie osiłki maja bicepsy ja mam w obwodzie 20 cm. Wiem ze powinnam wiecej jesc, ale tez cwiczyc, znacie jakies dobre cwiczenia na ładny i zdrowy wyglad rąk?

Gość ja też chcę
brzuszki:classic_cool:

Gość akkacjaa
hehe dzieki - ide cwiczyc :P moze na rece pomoze ;)

Nie no, daj spokój, ja mam chyba jeszcze szczuplejsze i się nie przejmuję. Fajnie być szczupłą. Baby z grubymi łapskami sa nieatrakcyjne.

Gość silownia

Gość przeciez na silowni
ci powiedza jakie cwiczenia masz robic, tak zeby sie wszystkie miesnie po troche rozbudowaly, a nie tylko niektóre, jak po cwiczniach z hantlami

Gość akkacjaa
o nieeee 19 cm :/. Dziewczyny powaznie mowie starsznie to wyglada. Dzis probowalam robic pompki ale zrobilam 3 i dalej sily nie mialam. ANOREKSJA!!!!

Gość akkacjaa
Wiem, kiedys mi dobrali caly trening na silowni, ale nie mam tak czasu zeby regularnie chodzic, dlatego wolalabym cwiczenie w domu. Niestety w domu nei ma tych wszystkich przyrzadów.

Gość silownia
wystarczy kupic sobie ciezarki i cwiczyc w domu...

Gość akkacjaa
Nogi jakos latwiej wycwiczyc niz rece. Mozna na rolkach czy rowerze pojezdzic. A rekami tylko machac tak bezsensu ;) Tzn z sensem tylko ze czesto robi sie nudno po krotkim czasie.

Gość jy8k
ja mam w nadgarstku 15 a w bicepsie 24 i wygladaja bardzo szczuple ale mam bardzo drobne kosci i tak jest ok

Gość ghjk
Mam identyczne łapki Z ta roznice ze mi to odpowiada, faktycznie gałązki

Ja miałam ręce jak patyki:),za to dół zupełnie nieproporcjonalny:o I wyrobiłam sobie w ramionach ładny zarys mięśni(tak delikatny),i co robię? -pompki(ale te damskie:))-2 razy w tygodniu po 30(2 serie) -pływanie jest tez dobre -i cwiczenia z motylkiem.

Gość Patyczek122
Mam ten sam problem. Bardzo chude dłonie ogólnie jestem chuda jestem w 5 klasie mam 151 cm wzrostu i ważę tylko 32 kilo.!!Ja to poprostu staram się więcej jeść frytek.Pij więcej napojów gazowanych.

Gość ghdfgtertyetr89
Patyczek, dziecko, jestes niska i dzieciak, to ile masz ważyć? to jest normalna waga, a z wiekiem na pewno nabierzesz ciała. jedzenie śmieci i picie napojów gazowanych w duzych ilościach, to bardzo głupi pomysł. dorobisz sie przerosnietych komórek tłuszczowych i w dorosłym zyciu bedziesz walczyć z flakowata miekką tkanką tłuszczową i załować swojej głupoty. zalecam ruch i akceptację siebie.

Gość ghdfgtertyetr89
a ja uwielbiam swoje chude rece i kompletnie was nie rozumiem. nawet na siłowni ćwiczyłam tylko na rzeźbę, żeby czasem nie było zadnych przyrostów w obwodzie