Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alla7

wypróbowałam i potwierdzam - POLDADEN pomaga na trądzik

Polecane posty

Gość alla7

Witam wszystkie osoby, które tak ja ja zmagały bądź wciąż zmagają się z trądzikiem. Miałam trądzik prawie od zawsze , trwa to od kilkunastu lat, wiele wypróbowanych medykamentów , wiele załamek itp. przeczytałam jakieś 1,5 miesiąca temu post jednej z forumowiczek że wyleczyła trądzik stosując poldaden - lek oficjalnie zarejestrowany jako specyfik na prostate. Ten poldaden to wyciąg z kory śliwy afrykańskiej zawierający sitosterole, które mają działanie antyandrogenne. Muszę przyznać, że jestem mile zzaskoczona rezultatami tzn w ciągu 1,5 miesiąca bardzo poprawiła mi się cera, w ciągu 5 tygodni wyszła mi raptem jedna czy dwie krostki. Myśle ze poldaden może stanowić alternatywę dla tabletek hoormonalnych. Chciałam się w Wami podzielić tą informacją z nadzieją, że może również komuś pomoże w/w lek. Wiem jak cięzko się zyje z trądziekiem , jak to wpływa na psyche. jesli macie jakies pytanie, służę pomocą. pozdrawiam Ala

Jaki dokładnie miałaś trądzik? Miałaś przetłuszczającą się cere? Ja chyba jutro też zaczne kuracje, bo to co obecnie sie dzieje na mojej twarzy to poprostu TRAGEDIA :O

Gość Lo666
można stosować POLDANEN albo TADENAN. to są leki antyandrogenne. chodzi o wyciąg z kory śliwy afrykańskiej. niedługo zaczynam terapię, słyszałam wiele pozytywnych opinii, także już się nie mogę doczekać. te leki są skuteczne w przypadku tzw. trądziku ANDROGENNEGO (drugi typ to trądzik estrogenny, czyli różowaty. tutaj macie linka, żebyście mogły/mogli rozpoznać swój typ: fpe.pl /tradzik.php). pozdrawiam i trzymam kciuki za siebie i za was, może wreszcie się uda...

Gość gość
Od kiedy trądzik różowaty jest od estrogenów???