Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shoanna

Dziewczy, jak z nim zerwac? Naprawde nie potrafie i niszcze sobie zycie

Polecane posty

Gość shoanna

Z madrej dziewczyny zrobilam z siebie typowa idiotke. On odszedl juz prawie rok temu, ciagle wmawiajac mi ze mnie kocha i dajac nadzieje. Do dnia dzisiejszego spotykamy sie jak para . On sobie milczy tydzien lub dwa, nastepnie dzwoni i spotkanie.Oczywiscie spotkanie nie konczy sie seksem ale czyms bardzo, bardzo blisko.Czasami ma taka faze ze co 2 sie spotykamy , on przyjezdza z kwiatkiem, z pizza, czekoladkami. Chodzimy sobie na spacery, nie ma miedzy nami wtedy seksu. Teraz on milczy prawie 2 tydzien, czy to koniec, czy nie, cholera to wie. Przez ten rok strasznie duzo przez niego wysierpialam. W tym sensie, ze bylam calkowicie od niego uzalezniona! On nie ma nikogo, wiem, ze znikim sie nie spotykal . jedyne co odkrylam to rozmowy jego pozna noca z jakims dziewczynami na tlenie:( Wiem, ze nadal to robi. One wysylaja mu zdjecia. On mi mowi, ze mnie kocha.Rpzumiecie to? Zawalam cale moje zycie, prace, wszystko bo nie wiem czy on zadzwoni, czy nie. przysiegam, ze kiedys nie dawalam sobie tak w kasze dmuchac. Bylam silna, pewna siebie a teraz? Wrak, uzalezniona , w petli uczuc:(

Gość shoanna
up:(

Gość coooolka
po prostu sie od niego uwolnij bo on cie nie kocha :) jestes przechowalnia jego penisa dopoki nie znajdzie sobie nowej laski :classic_cool:

Gość smutna mania
znasz parwde,wiesz,z etak byc nei powinno,zwiazek bez zoabowiazan,ale kochasz,wiec mas ztak samo trudna decyzje do podjecia jak ja

nie ma prawa trzymac Cie kochana w niepewnosci!!!! Tak nie mozna!!! On Cie wyniszcza!!! Jestes na kazde skinienie palca!!! Wiem, ze to bedzie trudne, ale chyba najwyzszy czas z tym skonczyc. Odejdz. ALe najpierw wyjasnij co i jak. Porozmawiaj na jednym z takich spotkan. Jakby co to pisz na maila, chetnie CI pomoge nesia_20@o2.pl ... albo 9900039

Gość shoanna
wlasnie nie jest:( znowu zastanawiam sie czy on jeszcze sie odezwie czy nie:(

widzisz!!!! kurde Tomek nie pisz juz tak, dobrze wiesz, ze nie o to chodzi, zdazylysmy Cie juz przekonac, wiec przestan.

shoanna mozemy porozmawiac jak chcesz na gg... ale zaraz uciekam spac... Jak bedziesz chciala to dasz znac.

Gość smutna mania
dobre ztym cos nie katuj sie poloz spac jak bedize cial sie spotkac moze najpierw jak nie ches zodchodzic to nie zgudz sie na pare spotkan,moze daj mu do zrzumienia ze kogos poznals ,moze wtey bedzie sie bal Cie utracic i cos sie zmiani

Gość shoanna
oj watpie w to:( odezwalam sie na gg ale ciebie nie ma nie sadze, ze cos sie zmieni to jest chore... najlepiej by bylo gdyby juz milczal

Gość smutna mania
czuje,ze wcale nie chcesz by milczal mysle ze sprbowac mozna moze wtedy jakos zaskoczy wiesz ja bym nie mogal byc z facetm bez zoabowiazan,bo pomimo,z enie ma typowego seksu jednak cos jest czual bym sie po tym troche jak dziwka,bez urazy facet musi sie zdeklaorawca bym mogal sie posunac do czegos wiecej

Gość smutna mania
cyba troche pzresadzialm,napsialm tylko co bym czula,moze dotzre dziki temu cos do Ciebie wiem,ze chcesz byc znim arzem szczesliwa,bo ja tego samego chce z moim tyle,ze wiem tak jak Ty,ze bedac znim niszcze soebie zycie

Gość shoanna
tak masz racje jak dziwka

Gość smutna mania
ja nie chcialam Cie dolowac