Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ale kogo to

wiem że nie tu ale nadal chcę być bezrobotnym na zasiłku

Polecane posty

US moją sytuację zna, więc co mnie szkodzi tu napisać. Mieszkam w dużym mieście i mam 32 lata, mam 182 cm. wzrostu, jestem szatynem i mam niebieskie oczy po przodkach. Kilka lat temu na Politechnice otrzymałem dyplom magistra informatyki i dyplom oprawiłem w ramki i wisi na ścianie obok obrazu Kossaka :) Lubię malarstwo i te trendy :) Powinienem od lat już pracować zawodowo ale nie mam zwyczajnie ochoty do pracy. Początkowo pomagali mnie rodzice ale kiedy dziadki zmarli to otrzymałem w spadku ich dom, po niewielkim remoncie wynająłem ten dom dla firmy i płacili 12 tys. zł. miesięcznie za wynajm, mieszkanie miałem własne ( prezent od rodziców ), więc kasa szła za wynajm domu i postanowiłem budować dom i kupiłem działkę budowlaną , nawet nie musiałem kielni dotknąć i za dwa lata nowy dom już był zbudowany ( trochę kredytu wziąłem z banku ) ale już kredyt spłaciłem, za jakiś czas jeszcze wybudowałem trzy domy własne i każdy pracuje na siebie :) W listopadzie ubiegłego roku kupiłem za Bielskiem ponad 12 ha gleby oraz 28 ha stawów hodowlanych i przed świętami karp się sprzedał na pniu. Działki już dzielę na budowlane i powstanie spore osiedle , Bielsko jest na Śląsku i tu o rzut kamieniem do wyciągów narciarskich, znowu zarobię kasę :) W wielu miastach Polski już mam swoje mieszkania i te mieszkania wynajmuję . Nie mam ochoty pracować jako informatyk za skromne osiem lub 9 tysięcy miesiecznie , domy i mieszkania na mnie pracują. Nie pytajcie mnie nawet ile mam aut własnych , nie pamiętam teraz, ostatnio jeździłem Citroen S5 ale ukradli , więc znowu do OPLA wróciłem :)

Gość o boziu no ile mozna
Jak oplem jeździsz, to coś cienko przędziesz :) A tak w ogóle, to po co się tu chwalisz? Kompleksik leczymy, hę? :D

Mam czas aby tu na kafeterii pobyć i pełny luz , nie muszę pracować i nie muszę myśleć, że komuś tam lub coś należy naprawić , jednak fajnie jest być niezależnym :)

Gość bereniczka KC
no i brawo! i tak trzymac..moje dziadki jeszcze żyją.

Gość qwertyuiio
Taki typ w stylu Patrzcie i zazdroście

Gość bereniczka KC
ja nie zazdroszczę tylko podziwiam :-P

Gość oooooooooooooo
Krasomowny jak kononowicz

Gość Andzia1978
swoją drogą ciekawe... 12tyś/m-c?? ja dom wynajmowałam za 1100zł/m-c . Skąd taka rozbieżnosc? czyżby fantazja autora przerosła?

andzia ------- moze sa domy i domy, sa tez miejsca i miejssca czemu jestezs takim niedowiarkiem?

Dobrze jest, mi się podoba :) Kręć lody stary, inwestuj w ziemię i nieruchomości, to też jest praca :) Ja staram się zarabiać na samochodach dodatkowo, a na nieruchomościach zarobiłem 150 tys. zł w rok, choć mieszkam na tych zarobionych 150 koła :P

To akurat fakt :D Ale nie o jego polot mi chodzi. Choć sam mam w zasadzie szare auto do jazdy na codzień, szare i tanie. Ale w weekend mam swoją zabawkę. Więc różnie to bywa.