Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaaaa

Hej dziewczyny! Wstałam dziś z myślą,że założę taki topic. Pewnie było ich tu w cholere,ale może ten się rozwinie... Widze setki tematów o odchudzaniu,a moim problemem jest to, że chce przytyć:( Mam 169cm wzrostu i ważę 52kg:/ Wymiary nie wiem jakie dokłądnie,ale się zmierze potem i napisze:) Piszcie jakie macie wymairy,wzrost i wagę i może wspolnymi siłami nie tylko jeśli chodzi o jedzenie, ale też odpowiednie cwiczenia, które są dla osób która chca przybrać na masie pomogą :) Ktoś jeszcze się przyłączy ?

Gość Madziaaaaaaaaa
Pewnie większość tutaj marzy o chudnięciu,ale może jednak ktoś tez jest chudzeilcem ??? :)

Gość Madziaaaaaaaaa
Dlaczego topic w stylu np. "ważyłam duzo i schudłam" jest taki popularny :o ludzie wy jesteście same grubasy tutaj ? ;o nie ma nikogo kto by chciał przybrac choć 2 kg ? :( Smutno mi...

Gość mgdaa
Ja tez chce przytyc!!!!! Mam 166 cm wzrostu i waze 48!!! Czuje sie slaba, zaczely mi wypadac wlosy na nic nie mam sily. Jakby co, nie odchudzalam sie tylko stres i zmeczenie zwiazane z praca dyplomowa mnie wykonczyly. Teraz dbam o to zeby jesc regularnie i duzo zdrowych rzeczy. Czekam na wiosne - bedzie wiecej mozliwosci do uprawiania sportow. Pozdrawiam.

Gość magnolia czerwona
ja tez chce przytyc:( podaje od razu me wymiary:( mam 170 cm wzrostu i wage 59 kilo biodra:94 cm biust:95 cm talia:75 cm udo najszerszemiejsce :54 cm łydka :35 cm ramie:30 cm i chce4 przytyć naprawde:(:(kazdy mi mowi ze jestem za chuda a ja mam tego dosc..

Gość szypułka
i ja dolaczam :) jauz wlasciwie jestem w trakcie tuczenia sie ;) nigdy sie nie odchudzalam, natomiast jak niedawno stanelam na wage to sie przerazilam - 47,5kg przy 168cm wzrostu :o teraz mam juz ok 49kg, ale chcialabym tak z 53 i to ladnie, rowno rozlozone po ciele :)

Gość Madziaaaaaaaaa
magnolia czerwona ---> no cos Ty !!! masz super wage ! o takiej ja nawet nie marzę:/ Ja chce 55 ważyć to już będę szczęśliwa :( A po wymiarach sądzę,że jesteś piękną szczupłą kobietą :)

Gość Madziaaaaaaaaa
mgdaa i szypułka no a jakie ćwiczenia można robić ??

Gość Madziaaaaaaaaa
Włąsnie u mnie ten problem,że nie chodzi o to ze nie jem bo nie wypadają mi włosy wręcz mam je gęste i lśniące, nie mam podkrążonych oczu zapadniętych policzków i nie jestem osłabiona wręcz tryskam energią:) wiec wiem przynajmniej,że nie ejstem taka chuda z niejedzenia tylko chyba to geny i szybka przemiana maretii :(

Gość Madziaaaaaaaaa
* materii :)

Gość szypułka
Madziaaaaaaa, ja mysle, ze najlepiej sie po prostu duzo ruszac na calym ciele, po to, aby utyc rowno, mozna tez cwiczyc wysilkowo (hantle, obciazniki), aby wyrobic sobie mase miesniowa, na uda polecam bardzo rower, moj tata radzi mi chodzic na basen

Gość Madziaaaaaaaaa
Poza tym zauważyliście,że ludzie potrafią wam powiedzeić bez ogródek "ale Ty jesteś chuda" ,a dziwne ze grubemu nie powiedzą"ale z Ciebie grubas" :( ja mam na tym punkcie kompleks chciałabym miec troszke więcej w biodrach i ręce mam chude:( mam: pas - 67cm biodra - 90cm biust - 90cm udo - 53cm w najszerszym miejscu dzis ranow stałam i zrobiłam 100przysiadów ponoc one są dobre by poszerzysz biodra :) i 50 razy podniosłam 1kg ciężarki żeby wyrzeźbic te chude ręce - może wtedy będą wyglądały lepiej :( co sądzicie? No dziewczyny !!! Musimy coś razem wymyśłić to się musi udać !!! :)

Gość Madziaaaaaaaaa
od dziś ćwicze z tymi hanltelkami i robię te przysiady mzoe coś to da..

Gość szypułka
tylko musimy jesc wiecej, bo skonczy sie na tym, ze wszystko spalimy podczas cwiczen hihi ja uwielbiam tanczyc, to tez ladnie ksztaltuje sylwetke ja mam bzika na punkcie zdrowego odzywiania i wydaje mi sie, ze to u mnie nawet niewskazane, ze powinnam troche poluzowac, bo zdrowe zarcie nie jest tuczace zazwyczaj :D ja mam nogi ladnie wyrzezbione, gorzej z rekami, no talie zamierzam cwiczyc, bo mi zalezy na waskiej, mialam 62-64, a teraz mam 66 i mi sie to nie bardzo podoba ;) biust maly 88cm, a w biodrach przytylam do 93, ogolnie troche gruszkowata sie robie i mam nadzieje, ze zaczne tez tyc na gorze, bo buzia wciaz szczupla

Gość mgdaa
Madzia: --> ja tez mialam geste i grube wlosy , az mnie to denerwowalo bo byly za ciezkie. Do pewnego czasu jest dobrze a nagle dostrzegasz ze kiepsko sie czujesz, ogolne oslabienie na nic nie masz sily. Byłam u fryzjera zeby podciac wlosy, powidziala mi ze jeszcze nie jest tak zle z tym wypadaniem... ale ja widze ze dzieje sie cos zlego. Tak jak mowilam przez dlugi okres czasu mialam full roboty zwiazanej z praca dyplomowa, potrafilam nie jesc przez caly dzien < bo po prostu o tym zapomnialam> tak bylam pochlonieta praca- to bezsensu. Najlepiej zapobiegac niz leczyc, przede wszystkim JESC.

Gość mgdaa
Ja ide do siostry pozyczyc hantle ;) Rece mam jak dwa patyczaki, nadchodzi ciepla pora roku a mi bedzie wstyd odslonic ramiona ;) Na nogi nie narzekam - bo jeste wiecej okazji do wycwiczenia - uwielbiam jezdzic na rolkach :D

Gość szypułka
mgdaa - no wlasnie z tym jedzeniem... trzeba jesc czesto a malo, ja nie dalabym rady wsunac dwudaniowego obiadu w siebie, zawsze tylko jedno danie... mam skurczony zoladek.. chyba bede jadla malo ale tlusto, zastanawiam sie nad dieta z ograniczona iloscia weglowodanow, tylko bialka i tluszcze plus wazrywa, zeby odzywic organizm

Gość Madziaaaaaaaaa
szypułka bez przesady :D z 64 sie 66 zrobiło w pasie to się trzeba cieszyc ze więcej chociaz 2 cm to nic :( ja bym chciala miec 70 w pasie :(

Gość szypułka
a ja wole talie osy hihihi, niech przybywa gdzie indziej :)

Gość Madziaaaaaaaaa
Kurcze ja zawsze jem 2 dania ! codzeinnie podwieczorek kolacje poźno czego sie nie powinno robic bo sie tyje a i tak mam 52 kg :[ jak kurczak :p

Gość mgdaa
szypułka --> ja sie odzwyczailam od jedzenia dlatego teraz jedzenie dla mnie znaczy przymus. Najgorzej jest ze sniadaniem, czesto mi sie robi niedobrze. No ale nic trzeba jesc ;) + jakies witaminki -> moze niedlugo znow bede wygladac jak człowiek. hehe

Gość mgdaa
Madzia--> po porstu masz szybka przemiane materii. A tak poza tym to przytyc jest tak samo trudno jak schudnąc ;) Organizm broni sie przed zmianami.

Gość Madziaaaaaaaaa
No w sumie wuazam ze jakbym 5 cm w biodrach przybrała (nawet w pasie nie musze) to bym wygladała od razu na grubsza:D no i rece koniecznie :( nie wiem ile mam w rameiniu ale pewnie 2cm:p latem to masakra odsłonic rece choc jak juz pochodze 3 razy troche bardziej odsonieta to potem stweirdzam ze lubie lato i bluzeczki bez ramiączek :D

Gość szypułka
ja tez tak mialam kiedys, ze moglam wsunac kazda ilosc jedzenia o dowolnej porze, a teraz - podobnie jak mgdaa, ze stresow - skurczyl mi sie zoladek.. nigdy nie narzekalam na brak apetytu, a teraz wymiekam w polowie posilku, i to mnie niepokoi.. apetyt mi rosnie pod wieczor, rano tez nie mam ochoty.. szczerze mowiac jeszcze nie jadlam sniadania, tylko kawe

Gość Madziaaaaaaaaa
Niby faceci mi zawsze mówią,że jaka ja łądna i zgrabna i widzę,ze patrzą na mnie nie z politowaniem tylko zachwytem no ale od dzeiwczyn słysze nieraz,ze jestem chuda :/

Gość Madziaaaaaaaaa
Ja dzis nie mialam ochoty na sniadanie jakos od 11 czy 12 mam większy apetyt dopiero wiec dzis zjadłam tylko serek pronce polo bułeczke do tego i 2 herbatki wypiłam :)

Gość Madziaaaaaaaaa
*prince polo :p

Gość mgdaa
Madzia --> moze Ci zazdroszcza ;)

Gość Madziaaaaaaaaa
A ile jecie kromek np na kolacje dzeiwczyny i np napiszcie jakie jecie rzeczy typowo w ciagu calego dnia ?

Gość Ja też potrzebuję przytyć
Mam 172 cm wzrostu i waże 51 kg. Jak kilka lat temu ważyłam 57 kg to jeszcze jakoś się prezentowałam ale teraz to szkoda gadać... Wyglądam nie tylko nieapetycznie ale wręcz niepokojąco. Biust miałam zawsze mały a teraz jeszcze bardziej mi zmarniał. Nogi. Kiedyś byłam z nich dumna, były smukłe i jędrne a teraz w życiu nie ubrałabym krótkiej spódniczki bo wyglądam anorektycznie. Taki mam żołądek że nie potrafie zjesc dwóch dań bo szybko się czuję najedzona wystarczy mi jedno danie. Zmuszanie się do jedzenie drugiego to już dla mnie męczenie się. Musiałabym chyba codziennie jeść tłuste mięso z grilla żeby przytyć ale czy to takie zdrowe by było ? :O