Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziaaaaaaaaa

TUTAJ TYJEMY !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Madziaaaaaaaaa
Oczywiscie 28 jeśli chodzi o spodnie :p a raczej o ich szerokośc :o

Gość o matko swietaaa
matko ja nosze rozmiar spodni 32 a nie 28 i mam dokladnie te same wymiaty co ty udo 53 łydka 34 itd.

Gość twoja mam ma rację
heh, ja noszę rozmiar spodni 26 albo 27

Gość o matko swietaaa
madziaaaa nie masz jakiejsc foty swej to bys przeslala bo nie wierze zes chuda jest ... ja ci przesle swoja a ty mi swoją ..oki? zgadasz sie? mozesz zamazac twarz jak sie obawiasz ale ja nawet nie bede zamazywac:)

Gość Madziaaaaaaaaa
o matko swietaaa ---> no to czemu sie dziwisz sam piszesz ze nosisz 32 a ja o 4 rozmiary mneijsze spodnie :o wiec wychodzi na to ze jestem chuda :)

A czytałyście temat Jak przytyć???? Jest masa dziewczyn z takim problemem m.in.ja - pozdrawiam :)

Gość Madziaaaaaaaaa
o matko swietaaa --> ok wysle ci fotke mam taka jedna na ktorej ujrzysz moje chude rece w calej okazałości :D poszukam ejszcze gdzie jestem cala :D

Gość twoja mam ma rację
to niemożliwe by z takimi wymiarami nosić rozmiar spodni 32

Gość Madziaaaaaaaaa
No wlasnie tez mi sie to wydaje niemozliwe e o matko swietaaa nosi takie spodnie 32 ze mnie by zleciały:p 28 sa w sam raz :)

Gość o matko świetaa
no niosze takie sposnie bo mam w pasie duzo:) dlatego:):) podac ci meila moge to mi wyslesz co?

Gość o matko świetaa
oto moj meill: bambolino24@onet.eu

Gość twoja mam ma rację
o rany, to ile ty masz w pasie???

Gość o matko świetaa
jak dojdzie twa fota to powiem, dziewczynom tu na foru mczy sie roczarowalam czy mialam racje ze nie jestes chuda oki?:):)

Gość Filuśka
mgdaaa - ja bytm chciała mieć takie wymiary jak Ty, tzn. w nogach, bo górę mam ok. Madziaaaaa - wydaje mi się, że z tego co piszesz to wyglądasz w sam raz i olej jak ktoś Ci mówi że jests za chuda. Pewnie same zazdrosne grubasy, niektórzy tak mają ;) Ja bym chciała przytyć na plecach ;) serio - mam tak kościste że aż wstyd kostium założyc, żebra też bardzo wystają, nawet w ciąży mimo tego że przytyłam 15 kg, plecy były kościste :O A teraz moje wymiary: szyja - nie wiem ;) :p ramię - najszersze miejsce - 24 cm (przynajmniej sie nie będzie trząść na starość ;) biust - 89 (70C, czasami B) talia - 64 (po sporym sniadaniu :p) biodra - 87 (wolałabym 89 tyle co w biuście) udo - najszersze miejsce 51 (chciałabym 47) kolano - a właściwie grube kolanisko - 34 :( (cel 31) łydka - największa zmora - do wymiany - 36 :( (cel 32) kostka - też do wycięcia ;) - 22 :( Także poprosze o jakąś dietę lub ćwiczenia żeby przenieść to z dołu na górę ;) Aha - wzrost 168 cm, waga 51 kg. Przed ciążą 49 kg i nogi wyglądały lepiej :O

Gość o matko świetaa
w pasie mam dokladnie 82 cm ;):)a w biuscie dokladnie 98 cm wiec tyje u góry bardziej:)

Gość Madziaaaaaaaaa
juz wysyłam :)

Gość twoja mam ma rację
o cholera, to rzeczywiście sporo, ja mam na kościach biodrowych 79cm

Gość Madziaaaaaaaaa
Ale fotka i tak nie odda mojej chudości ;(

Gość twoja mam ma rację
jak to nie odda chudości? nie rozumiem czemu tak zakładasz?

Gość mgdaa
Filuśka ---> to z kolana mozna schudnąć?

Gość o matko świetaa
KOCHANIE NIE DOSZLO TWE ZDJECIE ?MOZE ZLE WYSŁALAS?:(

Gość Madziaaaaaaaaa
w kosciach biodrowych to ja mam 84cm :p poza tym to nie wynika z tego(tzn to z mysle ze jestem chuda) ze inni mi to mowią bo nawet jkaby nie mowili to bym to sama widziała :( a nie mowią mi to wcale grube osoby tylko taki normalne no moe nieraz takie ktore powinny zrzucić z 5 kg:p najbardziej nie wkurza moja ciotka co mnie widzi raz na 3 lata i zawsze to samo " ty schudłas?" "ale Ty chuda jesteś!" bo sama na corkew moim wieku taka mało ze tak powien atrakcyjną ktora ma moze 167cm i chyba z 5 kg wiecej ode mnie ,ale ona jest pochodenia wiejskiego wiec ludzei ze wsi zawsze to robia ze zawsze kazdy jest dla nich chuudy :/

Gość o matko świetaa
FILUSKA JAK TO?MASZ CHUDE UDA TO PO CO CHUDNĄC?:)

Gość Madziaaaaaaaaa
Wysyłam dobrze ! ylko outlook mi wolno wysyła :) 1/3 fotki juz sie załadowała :)

Gość o matko świetaa
MADZIAAA W KOSCIACH BIODROWYCH MASZ 84 ?TO JAK TO MOZLIWE ZE W BIODRACH 90 CM ?MOZE JEDNAK MASZ MNIEJ NIZ 90 CM ..DOBRZE MIERZYSZ TĄ PUPE..BIODRA MIERZY SIE ZAWSZE W POLOWIE PUPY..

Gość o matko świetaa
OKI MADZIAAAA JUZ MYSLALAM ZE ZLE WYSŁAŁAS:)czekam cierpoliwe.. sorki za capslooka ale mi sie włcza cały czas:)

Gość twoja mam ma rację
ależ dla mojej babci to ja zawsze będę sczypiorkiem na wiosnę:D z tego co widać jak na razie każdy wymiar mam mniejszy od ciebie i to sporo (różnica na kościach 5cm to całkiem sporo), a jednak nie twierdzę, że jestem najchudsza na świecie uwierz, że naprawdę wyglądasz normalnie:)

Gość Madziaaaaaaaaa
załuję ze nie mam foto w bikini :( bo bym wam pokazała jaki ze mnie szkielet :/

Gość Filuśka
rozmiar jeansów noszę 26/34 czasami 27/34 jak mają być luźniejsze ;) Co do rozmiarów spodni nie jeansowych to zazwyczaj 34. Górę też mała - XS lub S Generalnie mam problem bo większość spodni jest za duza w pasie i biodrach, a w nogach dosc obcisla. O rurkach sobie moge pomarzyc :O

Gość twoja mam ma rację
a czemu miałaby mierzyć źle biodra? ja mam jeszcze mniej na kościach, bo 79cm, a w obwodzie bioder 88cm