Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelia23

Czy KTOŚ Przenosił sie na 4 roku studiów z DZIENNYCH nA ZAOCZNE????

Polecane posty

Gość kornelia23

hej, mam wlasnie straszny dylemat , jestem na 3 roku dziennych studiów ale sytuacja zyciowa zmusila mnie do tego ze raczej od 4 roku bede musiala sie przeniesc na zaoczne, boje sie ze nie dam rady , slyszalam ze trzeba nadrabiac mnostwo róznic programowych i ogólnie nagromadza sie wiele problemów, czy byl ktos w podobnej sytuacji? czy jest az tak zle??

Gość iviluise
ja sie przenosilam na 3 roku, nie mialam z tym wielu klopotów, dalo sie ogarnąć

Gość porownaj sobie program
kazde studia SA INNE ...to ze ktos sobie poradzil , to nie znaczy ze i Ty tak bedziesz miala.....

jezeli masz znajomych ktorzy studiuja zaocznie na Twojej uczelni to popytaj jak jest. zazwyczaj jest lzej niz na dziennych (przynajmniej w przypadku moich znajomych)

Gość zaoczniak
Nie pękaj Studia zaoczne sa dla ciebie dużą szansą. Robiąc studia nabierasz doświadczenia zawodowego. Ja sie na drugim roku przeniosłemsię na zaoczne i kończąc studia miałem już 3 lata doświadczenia. Teraz znajomi którzy konczyli dzienne do mnie dzwonią czy nie mógłbym ich wkręcic do mnie do firmy :) Ale niestety z powodu braku doświadczenia nie mają u nas szans

Gość nietegoroczna maturzystka
niekoniecznie ja studiuję na dziennych, pracuję na zlecenie i nabieram doswiadczenia...jestem na 4 roku i mam mało zajęc i mogę sobie pozwolic na nienormowany czas pracy... a to czy dasz radę na zaocznych zalezy od Ciebie. po prostu wiecej uczysz sie w domu niz na zajęciach...moje kolezanki studiują na zaocznych i jakos nie arzekają na naukę wręcz sa zadowolone.

Gość kornelia23
to chyba jednak sie przeniose:) nieiwem czy dam rade ale jest mnostwo osob ktore dają wiec ja tez , tylko niewiem czy to nie za pozno , tak na 4 roku, ale mus to mus niestety:(