Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie mgr

legalizacja dyplomu

Polecane posty

Gość jeszcze nie mgr

czy ktos moze zajmowal sie czyms takim? chce dyplo wywiezc z kraju...ktos poradzil,ze trzeba najpierw udac sie do ministerstwa edukacji,a potem spraw zagranicznych...ale ile cos takiego trwa w praktyce?? temat chyba i tak odlegly,bo dyplomy rozdaja w listopadzie...nawet nie wiem czy wniosek mozna zlozyc przed otrzymaniem dokumentu,ale pewnie nie:/

Gość zakochana w holendrze
up up up

ten dokument musi ci zahomologowac uniwersytet ktory bedzie blisko twojego miejsca zamieszkania.. Oni poinformuja cie o calej procedurze, To koszmar. Ale zycze powodzenia, duzo wytrwalosci, cierpliwosci i pieniedzy na przysiegle tlumaczenia kazdego papierka .

Gość zakochana w holendrze
no juz widze,ze latwo nie bedzie....doczytalam troche na stronce...dlugie procedury...i rzeczywiscie tlumaczenia wymagane..i jak nie uznaja,to proces adaptacyjny....a gdzie jeszcze nauak holenderskiego...

A odrazu po angielsku odpisu Wam nie dają na uczelni? Ja dostałam po angielsku za dodatkową opłatą 30 zł.

Gość aaaakkkkaaaacjjjjaaa
Mnie tez bedzie czekac nostryfikacja dyplomu, sam suplement ma 6stron a4 - po przetlumaczeniu wsyzstkiego bede bankrutem :`(