Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lamus

Wasze oryginalne pomysły na całkiem nowe, nieznane dotąd kosmetyki.

Polecane posty

Gość Lamus

Jeszcze kilka lat temu nikt nie słyszał o eyelinerze. 50 lat temu- kto by pomyślał, że usta mogą błyszczeć dzięki jakiemuś lip glossie. Firmy zaskakują nas coraz to nowymi pomysłami, bardzo praktycznymi. Porozmawiajmy- co powinno wejść do naszych drogerii, co nowego, coś, czego nie ma. Ja mam jeden pomysł- coś w stylu eyeliner, ale... do ust:).

Gość Lamus
no, dalej:) wymyślajcie coś. Założę się, że już niedługo producenci zaskoczą nas różnymi ciekawymi produktami.

Gość troczek
ale przeciez sa kredki do ust - tzw. konturówki... ja jestem zdania, ze producenci niepotrzebnie mnoza te wszystkie kosmetyki, tak naprawde sa one zupelnie zbedne i chodzi tylko o to, zeby klient wydal kase... 🖐️

Gość Ja tam myśle że
Producenci już wszystko wymyślili co tylko możliwe. Problem się tylko wytwarza inny. Nie nadążam tego zużywać.

Gość Ja tam myśle że
Acha i byłabym jednak za tym, żeby kremy i balsamy były skuteczne. Czyli podstawowy, elementarny cel wynalezienia kosmetyków o którym producenci już chyba zapomnieli. Czy to takie trudne zadanie ? Chyba jednak tak. Wiele kosmetyków to tylko chwyt marketingowy który z prawdziwą pielęgnacją skóry ma niewiele wspólnego.

Gość stryjenka
a w latach 60 tych czym sobie rolyly nasze mamy "kreski" ?

Gość troczek
wiecie, co mnie jeszcze wkurza - jak juz znajdzie sie kosmetyk, ktory dziala i nam odpowiada, to zaraz go wycofuja! bo kazdego roku musi byc nowa seria :o zamiast dbac o klientow, robic dobre produkty, to tylko ciagle nowosc - nowosc - nowosc.. i wcale nie lepsza ta nowosc od starego produktu, ale zawsze napisza, ze nowe innowacyujne rozwiazania :D marketing i nic ponadto

Gość Lamus
kredka do ust, a liner do ust, to różnica!!! (różni się) Oj, zdziwicie się, producenci będą nas zaskakiwać.