Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anis1984

ratunku po depilacji mam cale nogi w ogromnych krostach!!

Polecane posty

Gość Maryla
Hymm.. podlecz najpierw nozki... sama wiesz z jak dlugim wlosem mozesz chodzic :P uzyj maszyni aby je wzmocnic, poznije sproboj jeszcze raz depilatorem tyle ze zaraz po naloz kremik i po kilku dniach zacznij szorowanie :) :D

Gość Maryla
Nie Teorio >> to ja cie poprosilam o poprawe :)

Gość truskawka23
chyba sprobuje tylko jak juz widze wlosa pod spodem to az mnie... ostatnio nawet znalazlam nad gorna powieka jak depilowalam brwi, tam tez wrosl. zdarzylo sie wam kiedysa cos takiego\???

Truskawko --> spróbuj ale zrób tak jak mówię powyrywaj a jak zaczną wrastać to nie grzeb igła i nie masuj tylko przeczekaj wiem, ze to niesamowicie swędzi ale dasz radę i zobaczysz że po pewnym czasie włoski same się przebiją przez skórą i wyjdą a Ty nie bedziesz miała piczki poranionej od wydłubywania igłą i jak tylko się włosek przebije to od razu go atakuj pęsetą i wyrywaj od nowa ;) i po kilku razach w końcu się kłaki poddadzą ;) Maryla --> jak to Ty mnie prosiłaś ?? :P

Gość truskawka23
jak sa podraznienia to trzeba czekac az sie to zagoi, mialam znajoma ktora chodzila do lekarza, nie mozesz teraz robic peelingow itd bo moze sie zrobic cos jeszcze gorszego, ja wyciagalam te wloski igla, bylo ich mnostwo tam pod skora, kupowalam rozne masci i smarowalam smarowalam i smarowalam kilka miesiecy az strupy sie wygoily, pozniej probowalam cos na blizny, ale niestety nie wszystkie zeszly, teraz szpeca mi nogi, ale naszczescie nie ma ich tak duzo, no i pozegnalam sie juz z depilatorem!!

Gość Maryla
Teorio>> bylo minelo :) pochwale cie gdzy spisalas sie lepiej niz inne panie ktore ponoc sa nauczycielkami :P

Gość truskawka23
zrobie tak,tylko musze schowac gleboko igle. dziekuje Ci bardzo za rade. kiedy Ty wyrywasz, po kapieli kiedy skora jest miekka???

Marylo ---> nie mam pojęcia zielonego o czym piszesz ale cieszę się , że mogłam pomóc ;) Truskawko --> tak po kąpieli w goracej wodzie gdyż wtedy włoski sa bardziej miękkie i meszki bardziej pootwierane łatwiej się wyrywa po prostu ;) a igły wszystkie powyrzucaj bo to od nich się te brzydkie rany robią

Gość dojrzala