Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajjjaa

jak to jest umawiac sie tylko dla seksu ?????

Polecane posty

Gość dziewicaaaaaaaaaaa
ja też niedawno myślałam że seks to tylko w wielką miłością itd. teraz mam inne podejście - no ileż można być dziewicą:P:P:P nie uważam (ja osobiście ale każdy robi jak uważa i wg potrzeb) - że do seksu potrzebna jest wielka miłość - tylko trzeba znaleźć odpowiedniego, normalenego i zrównoważonego emocjonalnie partnera. czyli nie kolekcjonera cipek albo takiego co wprawdzie grzmoci wszystko co się rusza i ma jakiś otwór ale szuka dziewicy na żonę bo wszystkie inne to szmaty no i jakiś poziom zaufania musi być - żeby partner nie zaraził cię czymś co przywlókł z szemranej agencji - generalnie "przypadkowego" seksu nie akceptuję ze względów zdrowotnych "męskie" podejście do seksu to wg mnie takie że potrafi się dostrzec że to coś innego niż miłość. oczywiście super jak się znajdzie drugą połówkę to żadne skoki w bok nie wchodzą w grę - wtedy seks wg mnie jest czymś zarezerwowanym dla ukochanej/ego - ale dopóki jest się wolnym.... no i w miłości też trzeba uważać żeby nie trafić na świra który szuka wyłącznie dziewicy:( jak to dziewictwo jest to można się cieszyć ale robić z tego jakiś warunek - to świadczy o niedojrzałości no to się rozpisałam - bo to wszystko to u mnie teoria wiecie - krowa która dużo ryczy....:P

Gość no name...
powiem wam ze troche mnie rozmiesza wasze gadanie, ze takie uklady to nie z byle z kim, ze trzeba miec pewne zaufanie..... zdaje mi sie ze polowa facetow ktorzy wydaja sie porzadni, zaliczylo agencje kiedys i calkiem mozliwe cos zlapali ;) wiec uwazajcie :]

Gość dziewicaaaaaaaaa
to samo można powiedzieć o przyszłym mężu:P wiadomo że do końca to nie można ufać nawet sobie, ale w jakiejś mierze można człowieka poznać