Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeraziłam się.

TO było STRASZNE

Polecane posty

Gość Przeraziłam się.

Dziś w nocy zerwałam się do łazienki, siedząc na kibelku nagle zrobiło się niedobrze, do tego doszły zawroty głowy, nad wanna, próbując umyć się, nie mogłam trafić ręką w kurek, mózg jakby nie rozumiał komendy, oblały mnie zimne poty i położyłam się na zimnych kafelkach, myślałam że będę wymiotować, po kilku minutach próbowałam się podnieść i pójść do łożka, nagle zaczęło mi dzwonić w uszach, ale tak głośno że byłam w ciężkim szoku, taki okropne piszczenie, nigdy czegoś takiego nie przeżyłam, wstałam i chciałam dojść korytarzem do łóżka, krzyknęłam bo czułam że to koniec, moj chłopak wyskoczył i złapał mnie, tyle pamiętam, zesłabłam i obudziłam się w łóżku, zimne poty, straszny gwizd w uszach, zasnęłam ale bałam się ruszyć, przeszło Mam takie pytanie, czy to mogło być spowodowane tym zrewaniem się ze snu ? Wiele razy tak miałam że wstając nagle robiło mi się czarno przed oczami, niedobrze, czasami w ciągu dnia, stając z głupiego krzesła, ale to się nie może równać do tego co dziś się stało

Gość truskawka23
moze mialo na to wplyw to ze nagle zerwals sie zlozka, nagla zmiana pozycji cisnienia

Gość CHYBA PADNE ZARAZ TUTAJ
MOZE TO GRYPA ZOLADKOWA?

Gość ojej.....
Przyczyn może być na pewno wiele, ale bardzo prawdopodobna jest właśnie ta zmiana ciśnienia, pęknięcie jakiegoś naczynia krwionośnego (taki mikrowylew) albo kłopoty z krążeniem. Też mi się to czasem zdarza, kiedy zerwę się gwałtownie z łóżka, wypiję zbyt dużo kawy, w pomieszczeniu jest zbyt duszno i wilgotno, jestem wyczerpana. Warto skonsultować się z lekarzem.

Gość Przeraziłam się.
Grypa raczej nie, nie mam goraczki, nie wymiotuje, bez biegunki Moze ta zmiana cisnienia Z tym, jak sie obudzilam, to chcialam najpierw wlaczyc tv, zeby widziec cokolwiek, nie udalo sie i dopiero wstalam, ale faktycznie szlam ospala, mam nadzieje ze to byla przyczyna, a nic grozniejszego Dziekuje wam za wypowiedzi

Też tak raz miałam. Wstałam gwałtownie z łóżka i poszłam do łazienki i nagle poczułam jakieś dzwonienie w uszach i jak mi cała krew z głowy odpływa. Normalnie zrobiłam się blada jak papier. Przeszło mi po ok. 5 minutach.

Gość Przeraziłam się.
iklee - mi tez wiele razy robilo sie ciemno przed oczami, mdlosci ale nigdy tak mocne dzwonienie w uszach, to bylo jak halas, taki mocny, mdlosci, zawroty, bladosc, te przeszywajace zimne jak lod poty, a juz brak kontroli nad rekami ? Kieruje reke do kurka a dotykam sciany, masakra no i na koniec zemdlalam, urwal mi sie film Kurcze, uspokoilyscie mnie, jesli to sie nie powtorzy to nie bede sie zamartwiac, lekarzowi na wszelki wypadek wspomne Na drugi raz, budzac sie, poleze spokojnie kilka minut, usiade i dopiero wstane Dzieki wielkie

Gość roZZi
Słuchaj - ja mam podobnie - ciemno przed oczami takie mrowienie ciała i głowy, raz nawet upadłam i nie wiedziałam co sie dzieje przez chwile - jakbym zemdlała. MÓJ SPOSÓB TO POWOLNE WSTAWANIE Z ŁÓŻKA pokręć się trochę, usiądź, nogi na dół i powoli wstań - pownno pomóc :) Pozdrawiam