Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kujaca

kłuje mnie jajnik gdy kaszle...

Polecane posty

Gość kujaca

2 dni mam okres i od 2 dni jestem przeziebiona wiec zaczelam kaslac. od tego czasu odczuwam klucie /jak przy kolce/ lewego jajnika, jednak tylko wtedy gdy napinam mocno brzuch lub gdy kaszle. mozecie jakos pomoc??

no raczej NOSPY Ci przez monitor nie podamy :P wiec raczej nie pomożemy zażyj Nospę powinno pomóc

Gość kujaca
hej teoria.. czytalam na innych forach, ze to moze byc cos nie tak z jajnikiem. was tez bola podczas okresu? mnie bola czasami ale to inny bol niz ten ten mnie kluje tak dziwnie jakos i to tylko wtedy gdy kaszle . :// ne wiem...

Gość wizyta
hej ja mialam to samo tlyko nie podczas okresu. zglos sie do ginekologa, to on najpierw zbada czy to przypadkiem nie zapalenie, albo skieruje na usg jajnikow, powodzenia, pozdrawiam!

kujaca ---> no wizyta u gina na pewno wskazana ale ja uwazam, ze skoro boli podczas okresu to chyba normalne jest mnie kłuja ok 14 dnia cyklu (kiedy mam owulacje) no i podczas okresu czasami gdyby bolały co 2 dni przez cały miesiąc to może oznaczać jakies torbiele albo inne cuda ale u Ciebie to chyba wiekszych powodow do obaw nie ma

Też tak mam, nawet przy kichnięciu i już kilka dni przed okresem. Myślę że nie masz się co martwić :)

Gość gość27
U mnie jest to samo. Podczas kaszlu czuję okropny Ból prawego jajnika. Jest inny od bolu okresowego. A staramy się o rodzenstwo dla corki,od 2 lat.

Gość jateż

Mam tak od lat i chodzę regularnie do ginekologa. Tak to już jest. Mnie MEGA bolą jajniki jak kicham albo kaszlę na leżąco. Jakby mnie ktoś nożem przebił. To po prostu wstrząs jajnika.