Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hanibal

Azjatki

Polecane posty

taaaak tego mi najbardziej potrzeba..................Pieknej Japonki z jej porcelanowa urodą......

ale takiej tu nie ma:) Doswiadczenia jakies wystepuja tu na forum..:) wkrecuił mnie ostatnio film :po drugiej stronie maski...........

powiem tyle ze wiem ze napewno bym sie zakochał.......................to jest jeszcze jeden powód zeby pokochac kwitnace wisnie na wiosne. ech.pieknie tak pomarzyc az mi sie ciepło zrobiło............słowianszczyzna juz robi sie nudna....Kolega mówił ze jak był kiedys w Kanadzie to jego kumpel ma zone japonke i ona nigdy nie narzeka podobno tak maja................................ KOCHAM JAPONKI

z cech fizycznych mi sie sie podobają ich oczka:) wszystkie brązowe spore wrażenie robi też na mnie ich dobre wychowanie i skromność, sa takie delikatne i kobiece, nie to co nasze bestyjki;) dlatego ostro sie uczę japońskiego wpisz sobie w youtobe : YUI to jest laska ja sie ma :classic_cool:

rozgladam sie teraz po biurze i siedza niby tu jakies laleczki ,ale .........smutne zadna sie pierwsza nie usmiechnie...taki ponure...........a Azjatki to chochocho Bosz jak by tu pracowała azjatka to na bank o mobbink bym był posadzony...

hehehhe biurowe piękności ;) nie mówię że Polki są brzydkie, ale ja wole jednak Japonki i tylko Japonki Chinki ani Wietnamiki itp. mi nie podchodzą bo: 1 że durny język, brzmi jak szczekanie psa 2 niezbyt dbają o higene :-O 3 nie ten poziom

Gość nerwosolek
Najwspanialsze są koreanki, poza tym, że są piękne to są też inteligentne,ciekawe i ogólnie urocze (^^ .)\\//

no mówie Japonki sa jak ferrari wsród samochodów a inne to fiaty i ople oraz pare peugetów. A te biurowe pieknosci to nuda panie kolego...jedna zapytała sie mnie dzisiaj jakie TERAZ jest tu województwo.........One sa bardzo seksi na firmowej popijawie ,to nawet mi sie dwie podobały.....ostatnio.Mało gadalismy

Gość nerwosolek
Juken, to jest rasizm godny japońskiego weterana :p

biurowe piękności --- w sensie jak ładniejsza spełniająca wschodnio azjatyckie normy;):-P to zajęta i do tego wierna oraz kochająca :-O co sie chwali!!!!!

jaki rasizm??? gdzie?? mam swój ideał i powoli kasę na wyjazd do Nipponu :classic_cool:

to co ? jak kupimy zbiorowy bilet to bedzie taniej.Kto leci na Japonki.... Ale ja pierwszy wybieram........

ee tam konkurencje będziesz zabierał????:-P kto pierszy zagada ta jego!!! :-P do tego jestem wysoki :classic_cool:

Gość eh panowie
mieszkam w Irlandii, azjatek jest tu cala masa (w tym tez Japonki oczywiscie), fakt sa ladne ale nie wszystkie ! to tak jak z europejkami sa brzydkie, ladne i bardzo ladne, nie ma co uogolniac :) a co do tej ich hmmm ... skromnosci, to tu mozna polemizowac, wystarczy zaliczyc kilka pubow i Dublinie ;)

Gość nocna mara 2000
a podobno azjatki mają cipiki w poprzek :) a tajlandki to taki cuda wyprawiają że ho ho kolega opowiadał że potrafią włożyć sobie banana i tak nim wystrzelic że trafiają w wybraną osobę :)))

a kogo interesują przeruchane na wylot Tajki ????:-O

jak ktoś gustuje w ruchanym worze na spermę, to ok , są gusta i guściki :-O

Azjatki czyli kto??? 1 mld kobiet cieciu:D i chyba Yakuze miszczu ortografii :classic_cool: