Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyczekujaca

Ja czekam na....A ty???

Polecane posty

Gość wyczekujaca

HEj!!! :) Pomyslalam zeby zalozyc topik, na ktorym pisalibysmy o tym wszystkim na co wlasnie czekamy...Na jakies spotkanie, na kogos kto jest daleko, na urodziny, na pierwszy raz... Ja czekam na mieszkanko, ktore jest w konstrukcji i ktore skonczone bedzie dopiero na jesien 2008. Tyle jeszcze czasu a ja taka podekscytowana juz teraz :P Kupuje czasopisma dot. dekoracji mieszkan i nowoczesnych stylow. Kosztuje mnie to wszystko duzo zmartwien, nerwow, bo to przeciez ogromna inwestycja finansowa, ale za to rownowazy to wszystko radosc i to niesamowite wrazenie...Bede miala swoj wlasny kat... Ktos czeka na to samo co ja??? Moze wymienimy sie pomyslami?? A wy? na co czekacie?? Zapraszam do dyskusji 🌼

* na godz. 17 zeby stad wyjsc ;) * na poniedzialek - kupie sobie gazete wyborcza - z dodatkiem \"praca\" ,zeby wreszcie cos ciekawego sobie znalezc , bo tu sie uwsteczniam :O * na \"ksiecia z bajki\" ;) , bo Ci dotychczas poznani okazywali sie byc zabami :( ps. na mieszkanko juz sie naczekalam :D

Gość pastuszek bosy mokry od rosy
na 16-sta czekam

Na wiosnę słoneczną i radosną......na to, aż mi zejdzie ohydna trwała z włosów.....no i na koniec remontu, żebym wreszcie znów mogła się odnaleźć w mieszkanku ;)

Gość Olga 24
Ja czekam na 16:30 i strasznie się dłuży czas

Gość Olga 24
I czekam na 20 bo idę do kina na Testosteron--był ktoś ?warto?

- na 16 kiedy usiądę na fotelu fryzjerskim i obetną mi moje cudne dlugie wlosy :) - na urlop na Gran Canarii...zostalo jeszcze 50 dni :D

za godzinę jadę do Babci mojego narzeczonego na kolację i mega sie denerwuje :O

Czesc , dziekuje za odzew. OWLOSIONA HEMOROIDA: Na jakiego dylematu?? :) Do tych ktorzy sa w pracy : Ja czekam na 16!!! Rozumiem co ma na mysli ANGEL_81 - mi tutaj placa super, ale tez sie uwsteczniam i dlatego codziennie sprawdzam oferty. GRUNT TO ISC DO PRZODU..nie na odwrot. TO WBREW DARWINOWI!! Ahh, Angel -fajnie, ze juz masz twoje 4 scianki :) Gratuluje :) Rozumiem ze w Polsce, prawda? Tutaj to dosc trudne zwazywszy na kraj i provwincje w ktorej mieszkam :( Vinga34 - ja zrobilam sobie tez taka ohydna trwala i niestety nie bylo innego wyjscia jak ciac wloski ..i naprawde to POLECAM! lepiej krotkie i zdrowe niz dlugie i zniszczone :) Poza tym teraz na wiosne zmiana LoOk\'u to niezly pomysl..Co myslisz? Dla Katariny Witt - gratulacje z jeszcze cieplej posadki 🌼 Do Olga24 - ja ide na CAJA KOVAC...O testosteronie, poza tym meskim, nie wiem nic...o jakas polska nowosc kinowa ?? :o Kayka - a mi do urlopu zostalo 27 dni - jade do POLSKI :) JEST TU KTOS JESZCZE?? POZDRAWIAM :) Wyczekujaca = Hiszpaneczka

Gość misia fisia
na tramwaj zwany poządaniem....

Gość pastuszek bosy mokry od rosy
myslisz, ze stanie na Twoim przystanku??

ale ja mam taśmę z licznikiem i odcinam sobie kolejne dni :D

ale ja mam taśmę z licznikiem i odcinam sobie kolejne dni :D

Kayka, nie znam niestety gran canarias zeby polecic cos godnego uwagi.. Lecisz z wycieczka zorganizowana czy na wlasna reke? Moze przydadza ci se te slowka : Buenos días - dzien dobry buenas tardes - dzien dobry. ktore uzywamy po porze obiadowej buenas noches - po godzinie 8 ADIOS! Do widzenia Gracias / Muchas gracias - dziekuje / bardzo dziekuje Una cerveza, por favor - jedno piwo , prosze DOS (2) , TRES (3), CUATRO (4) cervezas , por favor :D Perdon, donde está el baño? przepraszam, gdzie jest toaleta? Nie wiem co jeszcze. pisz jesli czegos potrzebujesz 🌼

Lecę do MAspalomas. Znam tam hotel od A do Z :D Uwielbiam tą plażę :D Dzięki za słowka... ja tam praktycznie tylko \"holas\" (nie mam pojęcia jak to się pisze ) używam :))

podobnie jak autorka na ukończenie domu :)

Kayka...to super!!!!W takim razie na nic moja pomoc.. pozostaje mi zyczyc wspanialego wypoczynku !!!!!! 🌼

Kayka...to super!!!!W takim razie na nic moja pomoc.. pozostaje mi zyczyc wspanialego wypoczynku !!!!!! 🌼

Gość sensiqqe
ja czekam az mi grzywka urosnie czekam na lato i zwiazany z nim remont w mieszkaniu

Hej MIKIFIKI!!!! Ciesze sie ze jest ktos kto ma ta sama niecierpliwosc.... Bo chyba tez sie niecierpliwisz, prawda??? Kiedy bedzie skonczona budowa? To domek czy mieszkanie? Tutaj, w Hiszpanii, bardzo modne,,a moze po prostu bardziej ekonomiczne stalo sie kupowanie mieszkan w planach..Tzn kupujesz, a raczej podpisujesz dokumenty dot. kupna kiedy nie ma nawet fundamentow. I w ciagu tego calego okresu budowy wplacasz co miesiac pieniadze na konto konstruktra..po to zeby w ten sposob samemu zaplacic jak najwiecej i wziac mniejsza hipoteke. Czy mozesz napisac mi w jakim miejscu kupujesz dom/mieszkanie? W Polsce? Ile kosztuje cie metr kwadratowy? chcialabym porownac cene..Oczywiscie mam nadzieje ze nie meczy cie moja bezposredniosc :o

Gość misia18569
Ja czekam na to az spotkam sie z chłopakiem którego kocham, a którego od dłuższego czasu nie ma przy mnie..... siedzi w Krk