Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulciaaa21

Hiperprolaktynemia czynnosciowa a ciaza!!!

Polecane posty

Gość anulciaaa21

dziewczyny czy to prawda ze przy prolaktynemii czynnosciowej wogole nie mozna zajsc w ciaze?

Nie wiem co znaczy \"czynnościowa\", ale ja miałam dużą hiperprolaktynemie i pco. Owszem, miałam duże problemy z zajściem w ciążę, ale udało się. Ważne, abyś miała dobrego ginekologa-endokrynologa a uda się.

Gość milusia26.
xaxa prosze powiedz jakie mialas lecznie ze udalo ci sie zajsc w ciaze? Z gory dziekuje.

czesc. jestem tu nowa, czesto zagladalam na to forum gdyż borykałam się z problemem hiperprolaktynemi od 5 lat, ktora mimo leczenia nie pozwalala o sobie zapomiec. poza tym doszla nadczynnosc tarczycy. balam sie ze mam zagwarantowana bezplodnosc, nie dawalo mi to spokoju przez tyle lat. nie moglam tego sprawdzic gdyz nie mialam odpowiedniej osoby. lekarze dawali mi do zrozumienia, ze z ciaza moze byc problem. niedawno zareczylam sie i....... pierwszy nasz raz i ...... ciaża. ciaza przy niezbitej hiperprolaktynemi i nadczynnosci. lekarz powiedzial ze to cud natury. pisze wam to bo wiem co sie przezywa myslac, ze nie ma sie szans na dziecko. Niech ten moj przyadek bedzie dla was nadzieja, ze natura potrafi dzialac wbrew medycynie. dodam, ze w koncu jak nie widzialam rezultatu leczenia prtzerwalam je bo strasznie sie czulam po bromocornie.

ja mam hiperprolaktynemie czynnościową o pierwsze dziecko starałam się jakieś 7 miesięcy i wtedy nic a nic się nie leczyłam a z drugim dzieckiem udało mi się za pierwszym razem :) przed zajściem w ciąże kilka miesięcy brałam bromergon