Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bizon

Prezent dla dziewczyny na Dzień Kobiet

Polecane posty

Gość Bizon

Witam wszystkich, a w szczególności Panie :-) Chciałbym się Was wszystkich poradzić, co powinienem kupić swojej dziewczynie na Dzień Kobiet... W zasadzie mam jeden typ - dokładniej coś z bielizny takiej bardziej seksownej ;-) - ale nie wiem czy taki prezent na taką okazję wypada dać dziewczynie. Byłbym wdzięczny za wszelkie rady i sugestie jak równiez opinie co do mojego pomysłu - dziękuję i pozdro :-)

Gość brumbrummmmm
a moze tuzin róz :) to takie romantyczne...

Gość bielizna odpada
bielizna raczej odpada, bo mozesz zle ja dobrac, alebo kupisz za duza albo za mala, albo wogole zle dopasowana, lepiej kup jej jakies dobre perfumki, badz kup bukiet roz i do tego czekoladki,

Gość Bizon
Jeśli chodzi o rozmiar i jej gusta, to nie powinienem mieć z tym większych problemów :-) ale powiedzcie tylko, czy wypada dać swej ukochanej bliskiej dziewczynie na Dzień Kobiet (prócz kwituszka rzecz jasna) taką seksowną część bielizny, która kryje pod sobą wspaniałą kobiecość... :-) Doradźcie czy takie prezent pasuje... Będę wdzięczny :-)

Gość wszystko byle nie kwiaty
jest mnóstwo fajnych opcji, tylko nie idź na łatwiznę i nie dawaj kwiatów...

Gość Bizon
Kwiatek owszem, ale nigdy w życiu sam jako prezent - coś extra musi być...

Gość Kili
Ochydny ten telefon :O

Gość taka jakas see
grzegorz ja mam nokie 611 ale nie w kwiaty tylko w bladym rozu i jestem z niego zadowolona jesli twoja wybranka ceni sobie oryginalnosc i zalezy jej na interesujacym wygladzie tela t zachecam:) jedyna ada jest to,ze nie mozna dokupic karty pamieci

Gość taka jakas see
6111

Gość jukrecja
Mnie się wydaje, że całkiem niezłym prezentem mógłby być jakiś zabieg spa. Takie podarki - przeżycia dają o wiele więcej pozytywnych odczuć i pamięta się je na dłużej :)

Spa, to świetny pomysł. Ja bym się baardzo ucieszyła z jakiegoś zabiegu. Ostatnio poczytałam sobie na temat winoterapii i się strasznie napaliłam na wyjazd do Głęboczka. To hotel spa z winnicą. Są peelingi z pestek winogron, kąpiele w winnej łaźni. bajka...

Gość Juffffcia
Ja na zeszłoroczny dzień kobiet od swojego chłopaka dostałam kolczyki z kubusiem puchatkiem. Takie jak na tej aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2162114707 Twoja dziewczyna pewnie też ma jakieś ulubione bajki, filmy, aktorów itd, więc na pewno coś dla niej wybierzesz. Pozdrawiam. : )

nie wiem, czy seksowna bielizna jest odpowiednia na dzień kobiet- prędzej na walentynki, urodziny i rocznicę:) ja od męża dostaje zazwyczaj czekoladki i jakieś dobre winko ( w zeszłym roku dostałam to http://www.sklep-wina.pl/131,cava-mata-rosat-trepad.html ) . Rzadziej kwiaty. ciekawe co w tym roku dostanę ?;)

Gość poradnikkk
kup kosmetyki kobiety lubią kosmetyki a bielizna to prezent z podtekstem ku perfumki - zapytaj jakie lubi lub inne kosmetyki do makijażu etc... ewentualnie jakaś drobna biżuteria ...

Gość greck
Kosmetyki są dobrą opcją. Możesz tez pokombinować, np. kupić jakiś kosmetyk o nietypowym zapachu, polecam żel pod prysznic Bodycology o zapachu słodkiej muffinki :)

ja to chciałem kosz kwiatow dac ale cos jej odbiło i zawiodłem sie na niej...

W zeszłym roku mój misiek dał mi na dzień kobiet wizytownik designerski. Bardzo mi się podoba! Dlatego polecam Wam kupno takiego prezentu swoim kobietom, jeśli tylko pracują w biurze lub mają swoją firmę tak jak ja. Klientom też podoba się mój metalowy wizytownik Znalazłam tutaj podobny do mojego, chyba nawet ta sama firma: http://czerwonamaszyna.pl/wizytownik-troika-pop-up-your-life-1,9779,p.html .

Najlepszym prezetem bedzie bizuteria:) moze bransoletka pandory? ja w zeszłym roku dostalam i bardzo mnie ten prezent ucieszyl:)

Ja będę wciąż trzymała się voucherów na zabiegi. Dostałam taki na urodziny i byłam bardzo zadowolona. Uważam, że na dzień kobiet można wybrać taki na mniejszą kwotę, albo po prostu na jakiś masaż i kobitka będzie zadowolona :) Panom z wrocławia polecam udać się po takie zaproszenie do Kasun. Jest tam w czym wybierać :)

Gość ewwoska344
Jesli jeszcze niczego nie znaleźliście to na pewno takie kosmetyki beda w tym przypadku doskonałą podpowiedzią http://www.nantes.pl/prezenty.html Idealne na taka okazje.

Gość gość
26.02.14 [zgłoś do usunięcia] Chyba sie z choinki urwałaś:) takie problemy ludzie maja żeby sie utrzymac a na to głupawe swieto komunistycznefacet ma wydac 400zl na zestaw? ujjjjjj ale prózność Albo chcecie byc kobietami albo feministkami,dla mnie to roznica

Gość kwiatuszek na dzien kobiet
Prezent na dzień kobiet?? to takie magiczne święto które zawsze kojarzy się w tym dniu z kwiatkiem i tylko to powinien facet podarowac kobiecie ja jestem z zawsze z kwiatuszka zadowolona.

Gość gość
daj jej kwiatka dla oslody slodkie calusy,a jak sama bedzie sie domagala drogiego prezentu to materialistka i kopnij ja w cztery litery od takich z dalekaaaaaaaaaaaa sie trzymac...

A może kwiatka oraz jakieś kosmetyki? Np. zestaw Vichy ze sklepu dermokosmetycznego Ziko. W sklepie internetowym mają częste promocje, sama tam kupuję :)