Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ines.ka

KTO SIE ZE MNA ODCHUDZA DO WESELA ??

Polecane posty

Gość ines.ka

Ok, fakt, ze wesele mam dopiero sierpniu 2008, ale cywilny mam w czerwcu, dlatego trza sie wziac za siebie:) abym mogla sie wcisnac w sukienke, i nie zalowac sobie na weselu:) kto jeszcze chetny?:D

Gość a ja juz po weselu to chyba
nie moge? :(

Gość a ja juz po weselu to chyba
ale wesele bylo udane;) a Wam, mile panie zycze wiele szczescia i pomyslnosci na nowej drodze zycia:)

Gość ines.ka
a ja juz po weselu to chyba , hm... ok,ewentualnie:) vim wiecej vosob bedzie tym lepsza motywacja i razniej:) a jakies skuteczne diety?znacie? co myslicie o occie jablkowym?

Gość ines.ka
aaamelkaaaa , to nie moze..tylko napewno sprobujemy!:)

alw iesz.. musze sie przyznac ze kiedy pisalam o 02:49 wcinalam ciacho :( jest mi potrzebne wsparcie bo mam slaba silna wole :o

Gość ines.ka
no to sie zaczynamy wspierac nawzajem!:)

Gość ines.ka
ja polecam diete - 8l. dziennie wody mineralnej, polaczone z herbata czerwona i zielona - co o tym myslicie?

Gość nie wolno pic tyle wody
bo się mozna przewodnic a to jest niebezpieczne tak samo jak odwodnienie, a do tego przy takiej ilości płunów wypłukujesz sobie z organizmu wszystkie ważne minerały

ja mam slub w czerwcu i chetnie sie przylacze do ciebie tylko tez nie mam pomyslu na diete bo jem nie regularnie:( ale moze cos z wiosna sie poprawi:D

Gość ines.ka
Amelka, tylko nie lacz owocow np. jablek i picie wody, bo to dziala jak srodek przeczyszczajacy!! :) no wlasnie tez jem nieregularnie i nie mam pomyslu na skuteczna dietke:( heh

Ja mam slub w pazdzierniku. Od stycznia nie jem kolacji a slodycze BARDZO sporadycznie.Jem wiecej ryb i warzyw. Od lutego chodze 2 razy w tygodniu na aqua fitnes. W talii mam 6 cmm mniej. Nie badzcie naiwne zadna tygodniowa dieta wam nie pomoze. To samo z dietami cud. Trzeba zmienic nawyki zywieniowe i wiecej sie ruszac. Oprocz tego ze chudne czuje sie znakomicie zarowno psychicznie jak i fizycznie. A i ochote na seks mam non stop :) POLECAM

Potwierdzam powyższe! Od tygodnia półtorej godziny śmigam na steperze i już czuję się lżejsza :)

Gość nie mogę uwierzyć
jak to robisz, że dajesz półtorej godziny na steperze? mnie sie nudzi po 10 minutach, nie, że jestem zmęczona po prostu mnie to nudzi:(

Gość ines.ka
A JA CODZIENNIE TANCZE, I...CZEKAM NA UMARZONE EFEKTY,HEH

Gość heh wam to dobrze
ja to bym chciała przytyc do slubu :(

Gość ines.ka
heh wam to dobrze - ty to masz dobrze, ubierzesz suknie typu ''beza'' i tez ladnie bedziesz wygladac:)

Gość ines.ka
a moze glodowka oczyszczajac?? w koncu post jest:)heh

Gość ines.ka
wiec...ile juz wam ubylo?:) przyznac sie:)

mi nic bo jak tu cos zgubic jak mezulko przunosi co rusz jakies smakołyki-pracuje w cukierni:)

Gość ines.ka
o zesz ty.... :D z jednej strony fajnie i fajnie jest byc rozpieszczanym, co widac potem po naszym ciele,heh:D

Cześć mogę sie przyłączyć, mam ślub w czerwcu ale co zacznę jakąś dietę i ćwiczenia brak motywacji i chęci

a ja jestem chora i przez to nie mam ochoty na jedzenie:( z jednej strony plus, a z drugiej strony chce byc juz zdrowa....,heh

Ja mam ślub w czerwcu. Też chciałabym się poodchudzać, ale wyobraźcie sobie, że laska z salonu, w którym wypożyczam suknię ślubną powiedziała, że mogę się odchudzać tylko do ostatniej przymiarki (suknia będzie szyta na mój rozmiar). A przymiarkę mam... jutro. I co ja mam teraz zrobić?! Też chciałabym zrzucić jakieś 3 kilogramy :( A Babka mi powiedziała, że jak kilogram schudnę to jeszcze nie będzie tragedii, ale jak więcej to trzeba będzie zwężać sukienkę. Kuźwa no !!!!!

no to kuzwa... ale pamietaj, schudniesz do wesela, a na weselu sie najesz i sukienka bedzie sie trzymac na tobie:D