Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruchający gołąb

Moja siostra zdaję właśnie egzamin

Polecane posty

Gość cieple mleko.
Dałem jej motywacje gdy zda. W ramach celebracji zamierzamy oboje uprawiać sex całą noc. To powinno dać jej takiego "kopa" że zda śpiewająco.

Gość nie jest jedyna
tam zdaja tlumy a udaje sie jednostkom:(

Gość la otra
wiesz co, teraz strasznie ciezko zdac egzamin, tylko czekaja by Cie oblac, dlatego nie pisz, ze siostra jest sierotowata, tylko po prostu takie czasy, teraz wszyscy zdaja nawet po 5, 6 razy egzamin :o przy okazji serdeczne dzieki egzaminatorom, ze sa takimi ch....i :o

Gość la otra
nie dziwie sie, ze na uspokajajacych jedzie, dla mnie to byl taki stres, ze chyba gorzej sie czulam niz na maturze czy obronie pracy magisterskiej, tam moglam liczyc na swoja wiedze, a na egzaminie na prawko to po prostu oblewaja i juz, czlowiek prawie nie ma na to wplywu i jeszcze ta schiza, ze w kazdej chwili Cie przesadza na miejsca pasazera :o

ja też na proszkach poszłam i też się denerwowałam ale jakoś zdałam za 2 razem :D

ja tez bylam zdenerwowana, tak ze mi sie noga trzesla, ale jakos o proszkach nie pomyslalam :O przeciez one potrafia tak zamulic ze czlowiek nie wie co sie dzieje, albo dzialac sennie, tak więc czlowiek nie ma juz tego refleksu, bystrosci itd.