Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a kuku

FACET - MAZGAJ

Polecane posty

Gość a kuku

moj facet czesto płacze... nie z powodu zbitej szklanki, czy kiedy uderzy sie z noge... ale kiedy dana sprawa dotyczy NAS i podczas tzw. \'powaznych rozmow\' jak sobie z tym radzic... wiem, ze go nie zmienie;/

Gość lololo
Mój były też tak miał. Ja niestety nie wytrzymałam i już nie jesteśmy razem. Oczywiście się rozpłakał na tą myśl, ale sorry.

A po co się z nim wiązałaś? Facet Cię kocha i może chce być z Tobą do końca życia, a jak Tobie w głowie pobawić się nim i potem iść do następnego to wcale mu się nie dziwię.

Gość a kuku
oczywiscie, ze nie bawie sie nim, nie mama takiego zmaiau, nigdy nawet nie przyszloby mi cos takiego do głowy;/ ja tez Go kocham, mam nadzieje, ze to Ten Jedyny, ale nie rozumiem, dlaczego o tak ma? czasami rozczula mnie to, ale z drugiej strony wolałabym, zeby pokazał czasami, ze jest facetem ' z jajami' ;)

Jeśli czesto płacze to nadaje sie do programu \"DOM NIE DO POZNANIA\" (ang. Extreme Makeover: Home Edition). Powinnas wysłac jego CV. Moze miec duze szanse. Powodzenia

ach, te stereotypy - jak facet, to płacz na pogrzebie lub na własnym ślubie dozwolony...:O możliwe, że Twój man jest po prostu bardzo uczuciowym człowiekiem, ewentualnie może mieć problem z emocjami, ale na 99% to pierwsze. zależy, w jakich jeszcze sytuacjach zdarza mu się płakać

Gość biedny płaczący facet
😭😭😭

Gość a kuku
płacze tylko wtedy, kiedy dana sprawa dotyczy nas, lub- mnie... On twierdzi, ze jestem jedyną osobą, kotra tak na niego działa;) na cdzien facet 100%, ale z mojego/naszego powodu zdarza mu sie uronic łezkę:)

Gość hajduś
do akuku:no ja bym raczej sie zastanowila nad toba.cos musi byc bardzo nie tak skoro faceta to do lez doprowadza.nikt nie placze bez powodu.skoro facet placze to wydaje mi sie,ze niezle musi byc przez ciebie skolowany.podziwiam go,bo nie jeden na jego miejscu z takiego zwiazku by zrezygnowal.obawiam sie ,ze on zupelnie nie czuje sie bezpieczny w waszym zwiazku.

04.03] 16:52 zgadzam sie:) Musicie porozmawiac, musicie sie uwtierdzic:) Nie da sie tak be z słów Iniech nie nanosi przeszosci na przyszłosc;)

Gość *** *** ****
przemyśl dokładnie kiedy twój facet płacze...moze być tak, ze jest bardzo uczuciiwy poprostu i silnie z Toba związany, ale moze być tez tak ze jego lzy sa formą manipulacji twoją osoba...bo np wie że jak się rozpłacze to zraza przestaniesz się gniewać/ ustąpisz/ czy co tam. facet ma prawo płakac, ale dziwne jest że płacze tylko w sprawach zwiazanych z wami.

Gość a kuku
chodzi o to, ze jesli to mozna tak to nazwac- płacze ze wzruszenia :), kiedy jest Mu dobrze jak jestesmy razem i leże w jego objeciach, kiedy jest szcęśliwy, kiedy pokazuję Jemu, jak bardzo mi na Nim zalezy- np. jakims prezentem/ niespodzianką :) jest jeszcze 2 przyczyna: kiedy sie np. pokłócimy... nie wydaje mi sie, ze wynika to z faktu, iz jestem dla Niego zła/niedobra, kołuje Go... to chyba świadczy o tym, ze Jemu na mnie zalezy, ze jestem dla Niego ważna, prawda? bo juz nie wiem, co o tym myslec...

Gość Ja bym sie tym ...
nie przejmowała, widocznie ten typ tak ma ... :-D Wolalabyś żeby wrzeszczał jak jest zly czy rzucal mięsem , to ja dziekuje