Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska lola

Pochwalcie się swoimi wózkami

Polecane posty

Gość ciekawska lola

Drogie mamusie pochwalcie się swoimi wózkami, wklejajcie linki. Opowiedzice też o wadach i zaletach. Dzieki

Gość natka_1287
moim zdaniem najlepszą firmą produkującą wózki jest nasza polska firma TAKO z Częstochowy,wózki naprawde super,różne modele,ja polecam City Voyager-jestem z nich bardzo zadowolona,nie są drogie a wykonanie sprawdzone,jeżeli chodzi o kolor jak najbardziej perła w różnych odcieniach,solidne,ładne,naprawde polecam

Gość stary browarek is the best
najlepszy Mutsy

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
moim zdaniem jane nomad

Mutsy plusy: skrętna oś, łatwe ściąganie gondoli, pompowane koła - wygodny w prowadzeniu. Minusem jest: mała gondola tylko 74 cm, jedna z najmniejszych wśród głębokich wózków, maly kosz na dole, waga. Jest wizualnie bardzo ładny, ale zdecydowanie przereklamowany - drugi raz bym chyba nie kupiła... Jeśli chodzi o spacerówkę mutsy to plusem jest montowanie siedziska przodem i tyłem, rozkładanie do pozycji leżącej i oczywiście prowadzenie jak wyżej. Jak dziecko będzie starsze i cięższe można zgubić ręce znosząc taki wózek. Lepiej kupić zwykłą spacerówkę...

Gość szczesliwa posiadaczka
cos nie chce sie wkleic - trudno:(

Gość szczesliwa posiadaczka
zamówiłam bugaboo, ma ktos?

szczęsliwa posiadaczka- wklajam za ciebie :) http://wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=947 ja mam kadex,nie wiem jaki to jest model.Jestem z niego zadowolona.Rączka przekładana,pompowane koła,spory bagażnik na zakupy,torba na drobne rzeczy,folia przeciwdeszczowa,moskitera.Byłam i zadowolona z głebokiego i ze spacerówki Jedyny minus że ciężki.No ale ejszcze trochę i wózek pójdzie w odstawkę

Gość kierowca 40000
ja mam Mutsy ma same zalety polecam

Gość Mutsy2006
Żałuję, że zdecydowałam się na Mutsy. Zapłaciłam za niego coś ponad 2 tys. wózek leciutki, ładny estetycznie, ale synuś po urodzeniu ważył 4 kg, rosnął w zastraszającym tempie i w 3-4 m-cu musiałam pożyczyć wózek od koleżanki, bo synek był za mały na spacerówkę i za duży na gondolę Mutsy. Tako miałam od koleżanki i byłam średnio zadowolona: dziecku wygodnie, gondola duża, synek smacznie w niej spał, ale wózek strasznie ciężki i zjeżdżał na lewą stronę mimo, że był praktycznie nowy.

MUTSY URBAN RIDER-czarna wczesniej mialam TAKO CITY VOYAGER i tez bylam zadowolona ;)

ja swojego do 7 miesiaca wozilam w gondoli ale faktycznie wielkoscia to ona nie grzeszy tak samo kosz na zakupy...