Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychiatra w Londynie

depresyjnaaaaaaaaaaaa

Polecane posty

znacie jakiegos psychiatre w Londynie, polskiego najlepiej ? nie wyrabiam juz z depresja , musze isc po jakies tabletki...a nie jestem ubezpieczona. ile kosztuje wizyta, bo rozumiem, ze bede musiala isc prywatnie a nie na NHS ? dzieki {kwiatek}

nie wyszlo 🌼 :)

boze, i pomylilam temat watku z nikiem, nie no ja juz na serio potrzebuje jakiegos psychical treatmentu.

Gość wizyty prywatne
35£ za 50 minut sesji (takie ceny u psychoterapeutow). wejdz w google i wpisz haslo, ja zadnego psychiatry nie znam, ale jak wpiszesz haslo psychiatra polski londyn, to powinno ci wyskoczyc. mozesz tez szukac w londynku tez wpisac haslo w dziale zdrowie

Gość wizyty prywatne
a jaki jest powod twojej depresji? Londyn?

Gość depresyjnaaaaaaaa
eh, w sumie sama nie jestem pewna. trudnosci w kontaktach z ludzmi, czasem mysle ze zakrawa to troche na fobie spoleczna. no i zapedy bulimiczne, ktorych nie potrafie w ogole opanowac, i mnie to wykancza :O i w ogole jakas beznadzieja mnie ogarnia...

Gość depresyjnaaaaaaaa
kurcze, ale ceny to niezle maja...jakby chciec chodzic na terapie to by czlowiek z walizkami poszedl.

Gość domina86
jak zaczniesz chodzic na terapie to same koszty cie wpedza w depresje....... ok.40 funtow za godz,.

Gość depresyjnaaaaaaaa
no wlasnie widze... a gdyby wykupic ta karte z ubezpieczenia, to moznaby chodzic na NHS ? bo znalazlam ogloszenie na londynek. net ze jakis chlopak oferuje je za 15 funtow. czy to jakas podpucha raczej?

Gość wizyty prywatne
musisz pojsc najpierw do GP przedstawic problem lekarzowi ogolnemu, ktory moze (ale nie jest to pewne) zapisac cie na wizyte w Councelling (Nie wiem czy napisalam poprawnie). Niestety na wizyte (bo jest to panstwowa wizyta) czekac mozesz nawet do 6-8 miesiecy. wiec czeka sie wiekami. kiedy sie wreszcie na wizyte udasz to tam dopiero po rozmowie z lekarzem daja ci za darmo kilka sesji (nie jestem pewna ile ).

Gość depresynaaaaaaaa
no to mnie to nie urzadza, bo w czerwcu tak czy inaczej jade na wakacje do Polszczy, wiec zdecyduje sie na prywatna wizyte mysle. znalazlam pare kontaktow na londynek.net :)

Gość depresynaaaaaaaa
myslalam ze tylko u nas sie czeka taki kosmiczny kawal czasu :)

Gość aale
No proszę, brzmi gorzej niż polska służba zdrowia w tej materii.

Gość wizyty prywatne
no coz polska sluzba zdrowia i angielska sa w Europie na szarym koncu - wbrew pozorom ze Anglia to taki rozwiniety kraj. poza tym jesli udasz sie do psychologa, to on nie pomoze ci rozwiazac problemu w 2 lub 3 sesje. to sa czasami lata pracy. to zalezy oczywiscie jak powazny masz problem, i czy go rozumiesz czy dopiero psycholog bedzie go z ciebie wydobywal.

Gość depresyjnaaaaaaa
nie wiem czy rozumiem, nie mam sily tego wszystkiego rozplatywac na terapii....chce tylko lepiej sie poczuc, miec wiecej energii, i checi do zycia :( wiec moja wizyta bedzie sie glownie sprowadzac do uzyskania recepty na Seronil czy cos w podobie. bo na razie caly wolny czas spedzam miedzy lozkiem a kompem, nic mnie nie cieszy, w pracy tez jestem taka powolna i musze co chwile odpoczywac, no i te napady zarcia 😭...przytylam jak cholera.:O czuje sie jak zombi.

Gość masz babo
jedz do Polski i idz do lekarza w kraju. Zaden angielski lekarz nie zrozumie twoich problemow.

Gość depresyjnaaaaaaaaa
zajrze do niej, dzieki 🌼 masz babo-------> dlatego ide do polskiego psychiatry :)

Gość masz babo
taniej bedzie do Polski. Wydasz na lekarza 1 wizyta ok. 30 + lekarstwa 30 na miesiac. Rob jak chcesz ale jesli nie jestes ubezpieczona to taniej w kraju