Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loiloilioil

Znowu to zrobilam!!!!

Polecane posty

Gość loiloilioil

No szlag mnie trafia...znowu powyciskalam sie...boze jak to wyglada...mam juz dosyc oby to zeszlo do poniedzialku bo chyba nie wiem co zrobie....no zalamalam sie...posmarowalam juz mascia cynkowa....ehh...

Gość guja
Piluj sobie codziennie paznokcie:) Troche to pomaga;)

Gość guja
Poza tym ja przeszlam troche na wyrywanie wlosow penseta z calego ciala....ale nadal zdarza mi sie zmasakrowac..

Gość do guja
jak zrobić, żeby nie masakrowac sobie penseta nog ?? moje cialo wyglada tragicznie, już nie wiem, co mam ze sobą zrobić. nie umiem sie powstrzymac.. potrafie tak siedzieć i godzinami tracic czas :( :( :(

Gość mrauu
czy to co Wy robicie jest choroba albo zaburzeniem psychicznym i czy ma jakas nazwe??

Gość loiloilioil
nie wiem czy to ma jakas nazwe ale wiem ze to jest bezsensowne dazenie do perfekcji...i na dodatek tak oto dzialaja media..idealne cery itp...ehhh

Gość mrauu
nie do konca rozumiem dlaczego to robicie i nic madrego Wam nie poradze, czasem widze na miescie takie dziewczyny, ktore mocnym makijazem probuja pozakrywac takie bardzo pokiereszowane twarze i szkoda mi ich :-O kiedys widzialam tez paznokcie obgryzione "do zywego miesa" bo wlascicielka, jak sama powiedziala, nie mogla przestac, to chyba cos podobnego...

Czy to nie czasami nerwica natrectw?? Musicie cos z tym zrobic!!