Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta od smsa

Kochaj mnie...

Polecane posty

Gość ta od smsa

...Właśnie dostałam przed chwilą smsa o treści jak w temacie..od mojego ex, z którym nie jestem już od pół roku. Byliśmy 4 lata ze sobą i coś się wypaliło u mnie. On był dla mnie za dobry, byłam Go pewna bo bardzo kochał, kocha nadal... Właśnie, chodzi o to, że był na każde zawołanie , dzwonil co chwilę - czasem doprowadzalo mnie to do furii... Był, jest cholerykiem, nie moża bylo z nim spokojnie porozmawiać - odrazu się unosił, krzyczał...a ja tego nienawidzę... Zazdrosny o każdego- koleżanke, kuzynkę, rodzinę nie wspomnę o kolegach. ... Czuję cos do Niego ale juz nie chce z Nim być... ..z drugiej strony nie potrafię zerwać defintywnie z Nim kontatktu. Na prawdę jestem w kropce nie wiem co robić.. Kiedy dostałam smsa o treści Kochaj mnie...zrobiło mi się Go żal, i głupio...

Gość przejdzie mu
ale zeby ci nie przysżło do głowy wracac do niego bo potem bedzie coraz gorzej:o minie,czas leczty rany,ułozy ci sie i jemu tez🌼

Im bardziej jesteśmy zazdrośni i zaborczy, im bardziej niespokojni w swojej miłości tym bardziej ta druga osoba usycha i szuka potwierdzenia miłości na każdym kroku. Błędne koło.

Gość ta od smsa
On twierdzi, ze nikogo nie pokocha, ze albo ja albo nikt... ...bedac w zwiazku z nim dusiłam się..nie miałam swobody- ze wszystkiego musiałam się tłumaczyc..z każdej rzeczy...Nie mogłam nigdzie wyjsc z nikim innym bo byl zazdrosny ze nie spedzam tego czasu z Nim.. Były również miłe chwile, zawsze miałam w Nim wsparcie i nie zapominam o tym. Ale chciałabym móc spokojnie zyć, bez stresu...

Gość Agusia81
Sama sobie odpowiedzialas na to pytanie.W twojej wypowiedzi to minusy przewazaja nad plusami.Irobiac z tego wykres odpowiedz brzmi nie.Nie trac czasu na bezsensowne zwiazki bo moze Cie ominac prawdziwa milosc.Pozdro