Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaaaaaa

ukradziono mi telefon czy moge go jakos namierzyc słyszałam o czyms takim

Polecane posty

Gość kajaaaaaaa

prosze o odpowiedzi

Gość jak mialas gprs to tak.
a jak nie to chyba tylko jesli masz chody na palantowni.

Gość jak to działa
oj panna, jakby można było takiego namierzyc, to by nikt nie kradł komórek, czyż nie?

Gość zennn
Jak sobie kupisz stacje komór4kowe to sobie namierzysz, namierzanie możliwe i nie lezy w interesie firm komórkowych, wiec kup se nowy TLF.

Ty chociaż wiesz co to jest gprs? Chyba nie... Jak już coś to GPS i jeżeli by to miała to by się nie pytała co ma zrobić. Pozatym są nikłe szanse na odzyskanie telefonu.

Gość ale jak się zna jakis numer
chyba IMEI czy jakos tak to siec może zablokowac aparat

w tej chwili to zgłoś to swojemu operatorowi i napisz wniosek o zablokowanie kodu IMEI. Dostajesz go razem z modelem telefonu. Jeśli go zablokują, to przynajmniej złodziej nie będzie miał pożytku z tego telefonu

Parę lat temu ukradziono mi telefon, to były 2 dziewczyny, jedną złapałam i zaprowadziłam do sklepu komputerowego i stamtąd zadwoniłam na policje, pojechaliśmy na komendę. Po jakimś czasie miałam rozpoznać tą drugą, pojechałam na komisariat i na tym się skończyło, mimo iż policja wiedziała kto to nie odzyskałam telefonu.

Gość kajaaaaaaa
to widze ze raczej nieodnajde telefonu;/;/ ehhh

istnieje taka usługa namierzenia telefonu, ale tobie się raczej nie przyda. osoba mająca twój telefon dostaje sms z pytaniem czy zgadza sie aby inny abonent poznał jego polozenie. jesli potwierdzi to ok- ale nie licz na to.

Gość kajaaaaaaa
no wiem ;/ a za to blokowanie sie cos płaci? i co potrzeba miec do zablokowania telefonu?

tak naprawde mozna manierzyc kazdy telefon tylko operatora i kochanej policji sie nie chce;/ jelsi chodzi o wykrwanie kto podlozyl babe i tp zeby zrobic wiele szumu to tak wtedy rusza dupy i cos zrobia inaczej nic.... a dziala to tak kazdy telefon laczac sie do sieci wysla soj unikalny numer i8 umnikalny numer karty sim wiec telefon naweyt z znieniaona karta probuje sie zalogowac i wysla numerek wiec jak by sie policji chialo sprawdzac rejestry to by w ciagu jednej chili wiedzila gdzie dokladnie jest nasz tel ale koszty zbyt duze a w kkoncu co to jest skradziony telefon. przypo,mnijcie sobie jak wykrwali tego co zadzwonil ze w metrze jest bomba w wawie i sparalizowal cale miasto wtedy to potrafili znalesc...

Gość cookies-monster
no własnie jak by im ukradziono telefon zaraz by odnalezli yhh ;/