Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co dalej

PRZERWANIE BLONY DZIEWICZEJ

Polecane posty

Gość no i co dalej

CZY GINEKOLOG MOZE POZNAC ZE BLONA DZIEWICZA JEST ZERWANA?????? A CZY BLONE MOZNA ZERWAC PRZY WKLADANIU TAMPONOW??

Gość //
zdecydowanie mozna i nie wierz jesli ktos cie zapewnia,ze tamponem nie przerwiesz,bo w blonie sa otworki itp.mozna przerwac tamponem w100%

Gość no i co dalej
NO TO CO MAM POWIEDZIEC GINEKOLOGOWI JAK MNIE ZAPYTA CZY JESTEM DZIEWICA??.....NIE WSPOLZYLAM Z MEZCZYZNA TYLKO TAMPONY....

Gość //
tp tak mu tez powiedz.jak zerknie to bedzie wiedzial jak sprawa wyglada.napisalam ci ,ze mozna,bo mnie sie to przytrafilo i wlasnie od lekarza sie dowiedzialam ,ze nie jestem dziewica.co prawda gdy pierwszy raz zastosowalam tampon,poczulam bol,ale nie sadzilam,ze sama sie tak zalatwilam.glupia sprawa

Gość magdalenka 27
błone mozna przerwac tampotem albo naderwac, zalezy od budowy błony, jest ich kilka rodzajów, jesli masz siateczkowatą to jest takie prawdopodobieństwo. błonke mozna tez uszkodzic przy intensywnych ćwiczeniach rozciągających te okolice. lekarz częściej pyta "czy współzyłas" a nie czy "jestes dziewicą". a nawet jesli tak zapyta to nie ma co wymyslac tylko odpowiedziec ze sie jest.