Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bonnie_M

Depilacja wąsika i małe oszustwa!

Polecane posty

Jakich srodków dostępnych w sklepie/aptece używacie? Ja zazwyczaj robię to u sprawdzonej kosmetyczki. Babeczka dysponuje specjalnym delikatnym miekkim woskiem do depilacji twarzy, dzięki temu nie podrażnia skóry i depilację przeprowadza się raz na ok 2 miesiące. to zdecydowanie wystarcza. Włoski odrastają dużo słabsze i po kilku zabiegach pozostaje tylko niewidoczny jasny meszek.... Nie byłam juz ze 3 miesiące a, że w najbliższym czasie nie będę w domu, dlatego chciałabym sama przeprowadzić zabieg i stąd moje pytanie... Nie mam zaufania do niesprawdzonych kosmetyczek dlatego, że wiekszośc z nich \"oszukuje\" klientów i stosuje twardy wosk do depilacji nóg!!! Za zabieg taki płacimy 5-8zł, wosk taki jest tani dlatego i cena zabiegu nie jest wysoka. Ja nastomiast płacę u \"mojej\" kosmetyczki 13zł, ponieważ ten delikatny wosk jest dużo droższy. Ale różnica jest kolosalna! Kiedy nie wiedziałam jeszcze o takich małych \"oszustwach\" to po depilacji dosłownie umierałam, cała twarz mialam spuchniętą, i robiły mi się strupy. Oczywiscie po tygodniu włoski odrastały i wcale nie były osłabione! Dlatego dziewczyny nie dajcie się oszukiwać ! Pozdrawiam serdecznie:)

Gość Córka rolnika 44
Witaj, Marto, zabieg depilacji laserowej jest prosty i bezpieczny tu masz film o depilacji laserowej https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest , polecam poczytać o różnicy między laserami Vectus i lightsheer

Gość Sonia 21
Polecam naturalne metody Od kilku lat stosuję depilację cukrową. Nie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku kupowałam gotową pastę cukrową, ale można ją zrobić samemu. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Mirka 25
Znajoma zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. Teraz wszystkim poleca. po jednym zabiegu było widac efekt. Bez bólu i podrażnień.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. poczytajcie o nim, ma super recenzje.