Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamarysia

opinie nt. pieluszek bella

Polecane posty

To zależy od rozmiaru. Te najmniejsze były kiepskie, wolałam Dada. Teraz natomiast używam Bella chyba 4-9kg (akurat wywalilam opakowanie i nie apmietam) i są super. Huggies naprawde niezłe, ale wolę Bella. Natomiat Pampersów nie znosze niezależnie od rozmiaru. Zawsze obcierały nóżki mojej córci.

Gość doradzam
jesterm bardzo zadowolona-tym bardziej ze sa wlasnie szersze w udkach

Pieluszki Happy firmy Bella są wg mnie bardzo dobre.Są uciagliwe w pasie, proporcjonalne ( w innych pieluchach zapięcia były zbyt wysoko), zapięcia nie kaleczą nóżek dziecka, są chyba szersze w pupie niż inne. Od conajmniej roku używamy tylko Happy, bo tylko do nich nie mamy zastrzeżeń :)

Zdecydowanie NIE POLECAM!!! Grube, sztywne, szerokie i w ogóle jakies takie nieprzyjemne. Z tych tańszych polecam Dada z Biedronki, a z droższych Pampersy. Te Let\'s Go mają fantastyczne rozciągliwe boki, tak że jak maluszek zaczyna raczkować i chodzić to są akurt. A co do Huggisów to sa dość dobre, ale te w droższej wersji (czyli nie te niebiesko-czerwone, tylko takie zielone z postaciami Disneya)

Używam już 1,5 roku. Jak dla mnie rewelacyjne są happy!!!!. Pampersów nie mogła córa używać, bo odciśnięte miała uda:o hagisy przeciekają:o Niby dużo złego jest o happy, jednak ja tylko ich używam!!!!!

Nam nie podeszly Happy w wersji new born, teraz skonczylismy megapack rozmiar chyba 2 (nie pamietem dokladnie) i sa ok. Uzywaliśmy tez obu rodzajów huggies (te w zielonych opakowaniach sa rzeczywiscie duuuzo lepsze) teraz mamy, sa ciensze, wygodniejsze i dzieki gumeczkom lepiej sie dopasowauja, dla mojego raczkujacego dzidzia super. Pampersy uzywalismy do pol roku i tez byly ok. Radzę Ci wypróbowac na mniejszym opakowaniu.......to jak pieluszka sie sprawdza zalezy w duzej mierze od budowy anatomicznej dziecka, inaczej pielucha lezy na chudszym a inaczej na pulchniutkim maluszku. Niemniej i Happy i Huggies i Pampers to dobre pieluszki. Warto je wypróbowac, my kupujemy to co aktualnie jest w promocjach.