Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takisha

sny szefem w roli glownej

Polecane posty

Gość takisha

od kilku tygodni sni mi sie moj szef roznych intymnych sytuacjach, z upawianiem sexu wlacznie. w zyciu na jawie, nasza znajomosc nie wychodzi poza obowiazki sluzbowe. chce byc profesjonalna, ale ciezko mi zachowac spokoj po takch snach. martwia mnie one tym bardziej, ze niedlugo wyjezdzamy w podroz sluzbowa. dodam, ze on jest zonaty, ja od kilku lat mieszkam z moim partnerem i jestem szczesliwa, wiec na zaden romans nie mam ochoty. wiec skad te sny?

Gość dsadsa
bo masz ochote poczuc w sobie nowego bolca ale to u wspolczesnych kobiet normalne , nie wazne sa sny tylko to co zrobisz w rzeczywistosci

Gość takisha
hehe, mozliwe. tylko dlaczego nie sni mi sie ktos ladniejszy w takim razie? ;)

Gość dresiasz
Widac ze cie broszka swedzi i pewnie rozlozysz nogi na tym wyjezdzie!!! :-D

Gość dsadsa
sny sa dziwne , mi sie snila matura a jeste w juz dawno po niej , malo zwracam na takie rzeczy uwage , szef stoi ponad Toba , ma od Ciebie wieksza wladze , moze nawet lekko sie go przez to boisz i dlatego on ci sie sni a zreszta chuj to wie :P

Gość takisha
codziennie swoja prace zaczynam od zrobienia szefowi loda. potem po lunchu szef mnie dyma - bo jak twierdzi to najlepszy sposob na trening i spalenie lunchu . dostaje za to mesiecznie premie 500zl.

Gość polska franca
nie pierdol ze nie masz ochoty tak jak ktos wczesniej napisal kurwic ci sie zachcialo szmato