Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość froki

Znowu mi się PRZYŚNIŁ ...

Polecane posty

Gość froki

A sen był realny jak jasna cholera, obudziłam się i znowu pustka i żal. :o

Gość skad ja to
znam...ale minie wierz mi- albo znowu sie zejdziecie (czego ze szczerego serca zycze!!) albo pozostaniecie oddzielnie ale znowu szczesliwi..takze tak czy owak, znowu bedziesz sie smiac...tak jak ja tez kiedys bo poki co sie zbieram :) 3maj sie!!!

Gość kaarolinaa
a mi sie sni ten co mi sie podoba!! codziennie o nim mysle i sni mi sie co jakis czas jak np cos razem robimy! podoba mi sie potwornie ale nie woiem czy ja jemu sie podobam ://

Gość froki
Ja sie dzisiaj obudzialam i myslalam ze to sie naprawde wydarzylo ! Boli serce.

Gość kaarolinaaaa
nom!!a ja juz czasem mysle ze zwariowałam...cały czas mysle o nim!!

Ja sie sama na sobie przekonałam, ze niestety sny sie sprawdzają.... ale na odwrót,przykro mifroki to pisac... ale jak sni Ci sie ze jest o.k.... z nim.... to juz tak nie będzie.... Jak mnie sie sniło, ze np. godziłam sie po kłótni z facetem --TO AWSZE SIE Z NIM ROZTAWAŁAM... a jak ze sie kłucimy to -- było o.k. to śmieszni brmi...ale ja wierze w sny...tylko treba ja umiec zinterpretowac...

Gość froki
A mnie sie roznie sni, czasami jestem na niego przerazliwie zla w tych snach, widze go z innymi kobietami, placze przez niego, a potem znowu sni mi sie , ze sie przytulamy i jest milo. I jak to interpretowac ?

Gość froki
Banalnie. Zostawil mnie. :o

Gość froki
Stwierdzil, ze to chyba nie to, ale w sumie sam nie wie, ale chce odejsc :o

Gość froki
Ja jestem ciekawa co to moze oznaczac, tzn te sny ...

Gość froki
Obydwoje ???

No chyba tak.... wiesz z jednej strony to sny są i odbiciem Twojej świadomości.. co byś chcoiała, czego sie bpisz... i co sie poźniej w mniejszym lub większym stopni -- niestety lub stety sprawdza... ja nie umiem dokładnie opisac Ci co Twoje sny znaczą...a chciała bym Ci pomóc.

Gość froki
No wlasnie bo to przeciez tylko moje sny, to ja je w jakis tam sposob wytwarzam choc nieswiadomie. Niby kiedys ktos powiedzial, ze osoba ktora nam sie sni tez w jakims stopniu mysli, ale czy tak jest ? Nie wiem.

Własnie przeczytałam w jakimś senniku, ze rozstania oznacza.. powodzenie w miłości czy jakies tam podobne pierdołki:)

Gość froki
asiu chętnie bym wylizał twoja cipke:)

Gość froki
Dzis snilo mi sie cos milego, nie umiem tego dokladnie opisac, bo nie pamietam wszystkiego, poczulam zal i smutek po przebudzeniu. Za to jakis czas temu przysnil mi sie ze spotyka sie z moja kolezanka, a mnie nawet nie poznal na ulicy, bylam zla, plakalam...takze nie sa to tylko mile sny.

Gość kozak_a
A mojej bylej caly czas sie snie, co noc, od dawna juz... Sama mi t mowila juz pare razy, ze to sa takie 'sliczne','piekne' i 'prawdziwe' sny, ale nigdy mi zadnego nie opowiedziala, bo powiedziala, ze bym sie zdolowal... moze dlatego, ze ma juz innego chlopaka i to co sie jej sni juz sie nie zdazy? Mowila, ze juz o mnie praktczne wcale nie mysli, nauczyla sie zyc wlasnym zyciem, ale sny ja caly czas nawiedzaja. Co to moze oznaczac?