Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna młoda z aparatem

Panna młoda z aparatem na zębach???

Polecane posty

Dziewczyny proszę poradźcie mi, bo nie wiem co robić. Otóż za rok w maju wychodzę za mąż. Jest jednak taki problem, że chciałam sobie wyprostować zęby. Jednak pani ortodontka powiedziała, że niestety do ślubu się nie wyrobimy i trzeba będzie nosić aparat trochę dłużej. Co w związku z tym mam zrobić, bo ja już nie wiem. 1) Czy na razie dać sobie spokój z aparatem i iść do ślubu z krzywymi zębami 2) Czy przełożyć ślub (to chyba najgorsze rozwiązanie, którego nie chcę) 3) Czy iść do ślubu z aparatem na zębach??

Gość zależy
jak bardzo krzywe masz zęby, jesli troszeczke to przełoż założenie aparatu na po ślubie jeśli wyglądasz jak królik bugs to lepiej z aparatem

Nie no bez przesady :D jak królik Bugs nie wyglądam :D Wada nie jest aż tak widoczna, bo to górna 4 i 5, więc odpowiedni (niezbyt szeroki) uśmiech i nic nie widać, ale jak się zapomnę i uśmiechnę szerzej, to widać :( Nie chcę potem oglądać zdjęć z wesela i się wstydzić.

Może ktoś jeszcze poradzi

Ja bym nie szla do slubu w aparacie na zebach. Nie wyglada to ladnie, a zdjecia masz do konca zycia. Ale wybor nalezy do Ciebie, czy przesuniesz zalozenie aparatu czy tez slub.

Gość powiem Ci tak
Jeśli pójdziesz do ślubu z aparatem to bedzie to jeszcze gorsze niż gdybyś miała iśc z krzywymi, bo aparat bedzie sią dużo bardzoej rzucał w oczy niż jakaś tam drobna wada, a jeśli zęby są białe i zadbane to nawet jeśli odrobinę krzywe to uśmiech i tak ma swój urok, którego z aparatem na zębach na pewno mieć nie będziesz. Moja znajoma brała ślub z aparatem na zębach i na wszystkich zdjęciach widać że wstydziła się tego aparatu i zaciskała usta przy każdym uśmiechu tak żeby nie pokazywać zębów. Efekt jest taki że te zdjęcia wyglądają teraz na troche wymuszone. Pierwsze co zwraca uwage na tych zdęciach to jej dziwnie zaciśnięte usta.

Gość of course
hmm jesli zakladasz aparat kosmetyczny, to mozesz isc w nim bo slubu bo jego praktycznie nie widac:) Jesli zas metal, to faktycznie,moze zaczekaj... Ja nie widze przeszkod w aparacie noszonym na co dzien, niektore dziewczyny wygladaja w nim nawet fajnie:D Ale slub to w koncu nie jest taki zwykly dzien.

Aparat \"kosmetyczny\" to taki biały, że tylko druciki są metalowe? Moja koleżanka z roku nosiła coś takiego. To moim zdaniem on wygląda jeszcze gorzej, niż metalowy. Przy tych białych porcelankach zęby wydają się okropnie żółte. Fuj. :o

ja poszlam do slubu w aparacie na zebach..a bylo to 12 lat temu i aparaty nie byly tak powszechnr jak dzisiaj.Nosilam go wczesniej 3,5 roku,wiec znajomi i rodzinka mnie znala.Nazdjeciach nic nie widac,na wideo czasem sie krepowalam,ale i tez specjalnie szczerzylam zeby np jak wyszlam ze slubu cywilnego.Dzisiaj mysle ze lepiej chyba bez,swobodniej i pokazuje sie piekny usmiech!!!Ale cos mnie tak przypililo..milosc chyba.Twoj wybor,jesli mozesz to sie wstrzymaj tak mysle.pozdrawiam

Gość aparat kosmetyczy
ma białe lub przezroczyste zamki i gumeczki też przezroczyste - naprawdę nie widać go:) wejdź na forum zakładam stały aparat - mnóssssstwo info tam jest choć ja osobiście poczekałabym ze ślubem akurat, żeby wyprostować zęby i dopiero. chyba się nie śpieszysz szczególnie?