Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość is in any wonder

czy to jakies zło?

Polecane posty

Gość is in any wonder

jestem w dziwnej sytuacji. Zakochalam się z wzajemnością w mężczyźnie starszym o 17 lat. Sama mam 20. Narazie spotykamy się po kryjomu- i tak w domu musze zmyślać itepe. Gdyby moi rodzice się dowiedzieli, to byłby sajgon. Marzą o wnukach itepe. Narazie mieszkam z nimi, utrzymują mnie i płaca za moje studia.. Gdybym im powedziala, to bylby cios.. Zawsze wszystko mialam podane na tacy, a teraz chcę zacząć decydowac o sobie..

Gość is in any wonder
20 nikt się nie wypowie?

Gość hmmmm dosc trudna
sprawa? mysle ze jak sie twoi rodzice dowiedza to nie bedzie za wesolo:(

Gość Feya
nie rob tego

Gość is in any wonder
Tzn. czego mam nie robić? No wiem, nie będą zachwyceni :o

przeciez jestes juz dorosla, rodzice powinni zrozumiec, ze masz prawo aby ulozyc sobie zycie

Gość gosieeennnnka
a żonaty/rozwiedziony?

Gość is in any wonder
Powinni ale ja zawsze miałam ze tak powiem "tendencję" do dziwnych zachować, nieprzemyslanych decyzji itepoe za które potem płaciłam. Penie pomyślą ze znowu mam fanaberie..

Gość is in any wonder
Rozwiedziony spotykam sie kilka miesięcy ale od początku iskrzyło między nami

Gość gosieeennnnka
no to jest w tym jakieś zło.

Gość Feya
Na poczatku twoje myslenie jest takie: Jest mi z nim dobrze czuje sie adorowana kochana bezpieczna widze ze zalezy mu na mnie...Dlaczego nie sprobowac ?? Dlaczego mam sobie odbierac szczescie ?? A moze akurat?? Przeciez wiek nie jest tak ogromnym problemem... Otoz powiem tobie tylko tyle zakoncz te znajomosc ja sie spotykalam z takim mezczyzna wowaczas nie sluchalam rad swojej przyjaciolki ktora mnie prosila o to zeby sie nie pakowała w to.. TREAZ ZAŁUJE TEGO TAK BARDZOP ZE NIERAZ PLACZE CALYMI DNIAMI ZEBY WYZUCIC Z SIEBIE ZŁOŚĆ Zrobisz jak uwazasz, pozdrawiam

Gość kropelka mala
ja tego nie rozumie,jak mozna byc z kims wiele starszym,przeciez ten facet nie zbyt dlugo bedzie jeszcze sparwny seksualnie-kiedy Ty bedziesz w wieku z ebedizes zmiala najwieksz epotzreby on poprostu nie bedzie mogl,wiem,ze teraz penwie bedziesz zaslanaic sie miloscia do niego wies zmi takei zwiazki pod pedofilizm pochodza wyobraz soebie ze17 alt temu Ty mials 3lata a on17-obrzydliw enie? najlepszym dla Ciebie rozwiaznaiem bylo by zakonczenie tego zwiazku ffacet ewidentnie Cie wykorzystuj epomimo tego co mowi a co do sytuacji wdomu to coz bedizes zmusial klamc bo nie wiem cyz Twoi rodzice beda chcieli zaakceptowac taka sytuacje zawsz emzoesz im powiedziec i slucha cna okraglo,z eto nie ma sesnu przykro mi,z eznalzlas sie w takeij sytuacj-ale ten zwiazek niczego dobrego nie wrozy ale coz Twoej zycie Twoja sparwa-musisz polpelnic swoje bledy jak kazdy mam nadzieje,ze nie bedzie za pozno pozdrawiam

Gość is in any wonder
Po prostu to wiem, nie umiem tego tu wytłumaczyć. Doskonale się rozumiemy, mamy te same zainteresowanai...fascynuje mnie..

dlaczego piszecie, ze jest w tym jakies zlo??? dlaczeo sadzicie, ze dziewczynie ma sie nie udac tylko dlatego, ze facet jest starszy??? dziwne to

kopelka ma racje. mysle,ze z kims w swoim weku albo CIUT straszym tez bys sie swietnie rozumiala..na upartego on moglby byc Twoim ojcem ;) nie mowioe,ze masz od razu zrywac znajomosc,ale niech onasie rozgrywa na innej plaszczyznie.

Gość is in any wonder
Nie wiem już co mam robić:( Nie wiem czy się uda, czy nie:( Zwyczajnie się boję:(

Gość fanzlalka
DZIEWCZYNO MASZ 20 LAT! ZASTANÓW SIE..JESTES MŁODA ŁADNA!!!!!POSZUKAJ SOBIE LEPIEJ FACETA W SWOIM WIEKU!!!!!! UWAZAM ZE Z TWOJEJ STRONY TO JEST CHWILOWE!ZA ROK MOZESZ TO ZROZUMIEC ALE BEDZIE JUZ ZAPÓZNO..WŁĄSNIE JAKĄ MASZ PEWNOŚĆ ZE ON TRAKTUJE CIE POWAŻNIE? MOŻEMU CHODZI TYLKO O SEX! PO ZA TYM JEST ROZWIEDZIONY! WIESZDLACZEGO ROZSZEDŁ SIE Z ŻONA?

wiecie, co dziewczyny nie spodziewalam sie, ze az tam malo tolerancyjne jestescie:( az smutno czytac wasze wypowiedzi. Facet jest starszy, ale 17 lat to nie jest jakas mega roznica. Moj brat tez sie rozwiod i ma od 4 lat dziewczyne , z ktora mieszka, ona jest 14 lat mlodsza i naprawde swietnie im sie uklada. Niebawem planuja slub, jesli ludzie sie kochaja to roznica wieku nie ma znaczenia

i co z tego, ze jest rozwiedziony??? czy to zaraz musi byc jego wina??? mojego brata zona zdradzala i sama od niego odeszla. To nie jesgo wina, ze jest rozwiedziony

skoro autorka topiku jeszcze sie uczy i jest na utrzymaniu rodzicow,to chyba ma znaczenie.

Gość is in any wonder
Wszystko jest takie trudne. jak mam go rzucić, co mam mu powiedzieć? On tego nie przeżyje, jesteśmy dla siebie wszystkim..

to walcz o ten zwiazek i nie przejmuj sie niczym i nikim, naprawde milosc jest najwazniejsza. Potem mozesz zalowac, ze nie walczylas o to uczucie

Gość is in any wonder
boję się przyszlości....:(

Gość kropelka mala
ja tam mysle,z ebardziej bedziesz,zalowac,ze starcilas czas na tego faceta

Gość kropelka mala
czemu piszesz,z eon tego nie pzrezyje? przezyje an pewno skoro juz jedna go opuscila moze szanatzuje Cie tym,bys nei odeszla od enigo?

Gość laptomia
is in any wonder - a ja Cię rozumiem. Też wole starszych od siebie facetów, zwyczajnie lepiej mi się z nimi rozmawia, z rówieśnikami czy starszymi o 2, 3 lata nie potrafie złapac tak dobrego kontaktu. Poza tym, facet, który przeszedł już trochę, zwykle jest bardziej poukładany, wie czego chce od życia, daje poczucie stabilizacji no i potrafi obchodzić się z kobietami... :) Teraz jestem sama, ale chciałabym spotkać faceta właśnie sporo starszego i stworzyć z nim związek. Co do faktu, że jest rozwodnikiem - myślę, że ludzi powinno się oceniac na podstawie ich charakteru, osobowości i zachowania, a nie na podstawie tego, co spotkało ich w przeszłości. Nie skreślałabym człowieka tylko dlatego, że coś mu w życiu nie wyszło. Moja mama też jest rozwiedziona, a jest naprawde wspaniałą kobietą. Rozwód to bardzo delikatna kwestia i wymaga głębszego poznania, aby móc się do niej konkretnie ustosunkować. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość laptomia ma rację
ponadto bardziej ceni miłość będziesz mieć kwiatki obok kawy:) spacerki lasem i nie tylko będziecie słuchać koncertu ludzi, ale i świerszczy zyc nie umierać:) oby tylko ufał Ci, że go kochasz, a skoro tak nie opuścisz go:) a mama, rodizce mają to do siebie, ze w kłotni coś mówią itp i wolisz nie mówic by nie miała co mowic:) i masz racje